Merhaba tur hakkında pek bir bilgim yok sadece bayanlara yönelik bir tur mu olacak acaba konuyla ilgili bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim arkadaşlar.
Öncelikle ilgine teşekkür ederim. Ve başta söylemeliyimki sadece kadınlara yönelik değil.
Kısaca, ben meme kanseriyim. Ve 3 yılı devirdim. Ve hasta olduğum dönemde bisikletli dostlarımdan çok destek aldım. Aynı zamanda erkek ve kadın bisikletçilerden farklı kanser tedavisi alanlar oldu.
Bende güneş bana doğduğunda, tüm hasta olanlar ve iyişenler için pembe balonlu tur yapacağım demiştim.
Gün bugün oldu ki, farkındalık için 15 Nisanda bu turu gerçekleştireceğiz inşallah.
Tabiki hep birlikte.
Erkek, kadın, hasta yada hastalığı normal seyrine girmiş herkesle beraber olacağız.
Bisikletli yada bisikletsiz herkesle buluşacağız o gün.
Sağlık için ve hastalara umut olsun diye bu turu yapıyoruz.
Bekleriz genç arkadaş
Sevgilerimle
@NEVRES KME Hanım, çok geçmiş olsun. Bisiklete yeni başlayan aynı zamanda da sağlıkçı biri olarak, böyle bir organizasyonda yanınızda yer almak isterdim. Kim bilir belki de güneşli bir günde İzmir sahillerinde pedallarız.
Sağlıklı günler, iyi eğlenceler dilerim.
İzmir'den sevgiler.
Sevgili taze fasulyem en çok sevdiğim yemektir ve yapmayı ilk öğrendiğim
Teşekkür ederim. Kalpleriniz bizle ona inanıyorum. Ve senin gibi sağlıkçılar bize her zaman lazım. Mesleğinde başarılar dilerim.
Vaktin olduğunda benim açtığım konulara göz atabilirsen, hasta olmazdan önce İzmir e gelip bisiklet forumlu pedaldaşlarla buluşup gezmişliğimiz var.
İnşallah tekrar kısmet olur.
Hatta o tarihte birlikte pedalladığım Mustafa Tabanlı arkadaşımı çok yakında kaybettik
@NEVRES KME çok teşekkürler inşallah hasta olanlar sağlına kavuşur şimdiden herkese bol pedallar saat ve yer bilgisini aldıktan sonra prensesimle birlikte orada olacağım. (Fotoğraftaki prensesim ile)
@NEVRES KME Çok naziksiniz, teşekkür ederim.:asik:
Az önce 2014 yılındaki İzmir organizasyonunuza göz attım. Mustafa bey için üzgünüm...
Ayrıca bir daha böyle bir organizasyon yapılırsa eğer yine sizin yapabileceğiniz kanaatindeyim ve sizin Gezenti ile benim Siyah İnci'mi tanıştırmak isterim.