Scudo Sports

15 Nisan Pembe balonlarınızı pembe kurdelelerinizi hazırlayın

Burcuu

Forum Bağımlısı
Tepki
668
Bisiklet
b'Twin
Bildiğiniz üzere (bilmeyenler için konu linki buyurun: Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)) üyelerimizden hepimiz gibi büyük bir bisiklet aşığı olan Nevres Hanım, sağlığına kavuştuğundan beri meme kanseri için bir farkındalık yaratmak adına tur düzenlemek istiyordu. Hatta adını da Pembe Balonlu Tur koymak istiyordu. Nihayet beklenen an geldi :)

Duyduk duymadık demeyiniz, duymayanlara iletiniz, 15 Nisan Pazar günü kimseye söz vermeyiniz :harika:

Etkinlik saati ve rotamız henüz tam kararlaştırılmadı ama Anadolu Yakası'nda olacağı kesinleşti. Çok erken saatte başlamasın dedik, çalışanların pazar sabahı keyfini katletmeyelim, sabahın köründe yollara düşürmeyelim dedik :)

Scudo
Merhaba pedaldaşlar,
Merhaba dostlar,

Öncelikle ilginize ve güzel öncülüğünüze çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz. Evet tedaviler ardından bugünlere kadar geldim, şükür. Herşey yolunda gidiyor. Mutluyum.

Hayata tutunma öykümde de yazdığım gibi bisikletime kavuşmak, eksi günlerdeki gibi pedal basmak, siz dostlarımla birlikte yolları arşınlamak isteğim sayesinde, moralimi yüksek gönlümü ferah tutarak ve herşeyin güzel olacağına inanarak yürüdüm.

Sağlığın ne kadar önemli olduğunu, ve nefes almanın güzelliğini çok iyi anladım.

Hayatın içinde akmak çok güzel. :)

Siz dostlar ile, tanıdığım, tanışamadığım, pedalladığım, sohbetlediğim, en önemlisi sizlerden uzak kaldığım yıllarda bile desteğinizi yakınen gördüğüm pedaldaşlarımla,

pembe balonlu sağlık turunu gerçekleştirecek olmak benim için muhteşem bir duygu.

Hasta olan veya sağlığına kavuşmuş tüm bisiklet severler ve tüm sporcular için pedallayacağım.

Sol pedalımı gelmek isteyip gelemeyen tüm bisikletçiler için basacağım.

Dilerim hepinizi tekrar görmek nasip olur. Sağlıkla mutlulukla geçireceğiniz güzel günler dilerim, 15 Nisan da buluşmak üzere..

@Burcuu ve @Sebahattin Gerceker gönül dolusu teşekkürler,şimdiden yüreğinize sağlık.

@Çetin ŞAHİNÖZ eski dostum :) dilerim senide aramızda görürüz:)

İstanbul Anadolu Yakası, Avrupa yakası ve diğer illerdeki dostlar buyurun, sağlığın önemi için birlikte pedallayalım.
Sevgiyle kalın..

Nevres

@NEVRES KME
Selamlar.
Cok guzel bir etkinik olucak insallah :)

@mariokaldato teşekkürler :) programın uyarsa beklerim edebiyat öğretmeni :)

Dostlar,

Nisan'ın ilk haftası, Dünya Kanser günü olarak kutlanır. Adını sevmediğimiz bu hastalığın yanı sıra, sağlığımızı bozan başka hastalıklarda maalesef mevcut.

Pembe balonlu turun bu tarihlere denk gelmiş olması çok hoş olmuş.

Pedalınızı keyifle çevirmenizi dilerim.

Sevgilerimle

@Çetin ŞAHİNÖZ

@Burcuu ve @Sebahattin Gerceker parkur ve saat için çalışıyorlar :) En kısa zamanda yazacaklardır. Senin delikanlıyı da özledim. Dilerim kavuşmak nasip olur.
Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Günaydın..

Saat 13.00'de Caddebostan Beltur yanındaki yeşillikte toplanmaya başlıyoruz.
Tanışma, sohbet-muhabbet, hasret gidermece...
Eminim @NEVRES KME 'in bize anlatacakları vardır.. ve bizim de ona söyleyeceklerimiz...
Bu arada balonlar şişiriliyor.. bisikletler süsleniyor...

Saat 14.00'te yola çıkıyoruz.
Sahil şeridinden yavaş yavaş pedallıyoruz. Suadiye'den sonra, Bağdat Caddesi'ne çıkıyoruz.
Bağdat Caddesi'nde tek şeritten Göztepe Parkı'na kadar pedallıyoruz.
Göztepe Parkı'nda teşekkür konuşması ile turu bitiriyoruz.
İsteyenlerle tekrar sahile, Caddebostan'a dönüyoruz. Çaylarımızla sohbete devam ediyoruz.
Bir sonraki turu, yazın yapacağımız diğer turları konuşuyor, planlıyoruz.. ;)

Tur mesafesi kısa gibi görünse de, yavaş pedallayacağımızı, caddede kırmızı ışıklarda sık sık duracağımızı ve pembe pembe birlikte olmanın tadını çıkaracağımızı düşününce, epey uygun.
Çoğunluğun hem buluşma noktasına gelmek, hem de geri dönüş için pedallayacağını da düşünürsek, turu çok uzun tutmamakta fayda gördük.
(Karşıdan gelenler için, Eminönü veya Kadıköy'de toplanma saati ve noktası belirlenebilir...)

Haydi bakalım.... :asik::asik::asik:

O güne kadar hangi bisikleti alacağıma karar verdiğimde orada olmaya çalışacağım. Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Üye Adı seçim ne olursa olsun, mutlu edecektir sizi. Görüşmek dileğiyle. Bisikletli yada bisikletsiz ;)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Bu da facebook'ta açılan etkinlik:

(link)

etkinlik.jpg
photo.php

Fotoğraf çok güzel olmuş :harika:
Rotayı ilk mesaja ekliyorum hemen. dedim ama düzenle butonu gözükmüyor ??

Merhaba Pedaldaşlar :)

İnanılmaz bir heyecan var. Tarif edebilmem çok zor.

Avrupa yakasından katılacak olan var mı acaba?

Keyifli bir hafatsonu dilerim.

Geri