Scudo Sports

15 nisan -bir günde şile -202km -robocop

@uzaktr

helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
bilo kardaş
eyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olur ayda bir kere bense her ayın ilk cumartesisi ve son cumartesisi olarak düşündümki
makul makul
dragos rampalarını gebertmeye devam et
buraya gelince ne demek istediğimi
-anladın sen

Scudo
çavuş veliahtın hazır gibi süper
rampalar falan şile turuna gelmezsem ne olayım 202km çok ince ayar ister dikkatinizi çekeyim kurşunsuz pekmez değil padişah macunu olsa fark etmez öyle bir ayarlayacaksın ki 1 numaranın bile önemi çok
ben sana güveniyorum sende maruleye güveniyorsan sorun olmaz peki bana kim güvenecek

@AYTEKİN ERZAN

aytekin baba
bir öneri
14 nisan salı günü saat 17.00 de kadıköyde karaköy iskelesi
önünde buluşmaca
artı bize gelerek bende kalırsan ertesi sabah erkenden saat 05.30 da bizden yola çıkarız ne dersin

teşekkür ederim evet mayıs ayı olabilir ama hafta içi iş olmasa kaçırmam 202 yi siz tarih söyleyin cumartesi ye denk gelsin gerisi mühim değil 202 yide tararız 1202 yide tararız ama ortak gün kararlaştıralım dostlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraf unutmayın

@Ali Emre Akcan

ali dostum
ortak gün marule dostumun okul durumuna göre
mayıstan bir cumartesi yazarız sanada uyarsa sabancı üniversitesinin
çıkışında 07.30 da buluşuruz
esen kal

15 nisan çarşamba
katılım listesi
1-marule -rampa canavarı
2-robocop -kızgın boğa -:boese157: :boese157:

evet arkadaşlar katılım bekliyoruz

robocop
çavuş steiner
1.panzer tümeni
:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@kudu

sevgili robocop gecen geziye gelememis cok uzulmustum bu geziye umarim gelebilirim. sabah 05:30 da kazasker otobus duragindan gecerken beni de alabilirsin. fazladan beklemene gerek yok orada olursam selamlasir devam ederiz yoksam demek ki yine yazik olmuuss demektir banaa. :(

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@gogogo

sorun şurda o gün arkama baktığımda senin arkamdan geldiğini zannettim
geriye döndüğümde sen yoktun
kabahat bende baştan söylemeliydim
o gün rüzgara karşı tuzlaya kadar ortalama hızım 25-27 arası oldu senin anlayacağın çok hızlı gittim 08.40 da topukladım
ve saat tam 09.40 da sabancı üniversitesinin önündeydim
aynı şekilde bu sefer rüzgar olmazsa 30 km nin altına düşmeyeceğim
artı yol çok uzun saniyelerin önemi var artı gece karanlığına kalmak istemiyorum
o orman yollarında tek bir ışık yok senin anlayacağın tempo çok yüksek olacak bu turu iki kişi düşünüyorum
özellikle seni mahmut şevket paşa turunda görmek isterim
nedeni bu tur da çetin rampalar var
artı marule bisiklet dostumun 141 kmlik turdaki rampa performansını gördüm
üstelik o ağır bisikletle
bu sebeple bu turu sadece iki kişi olarak düşünüyorum
tanıdığım performansı yüksek arkadaşlarımın katılımı olursa memnun olurum
ayın 12 sinde mahmut şevket paşa turuna muhakkak gelmeni isterim
robocop

@kudu

sevgili robocop sen nasil uygun gorursen ole olsun esasinda kendi acimdan performansi pek sorun etmem yani hafta ici ve sonlari olmak uzere son zamanlarda epey bir antremanim var ancak yolu daha once gitmis olan sizlersiniz muhakkak vardir bildigin. baska bir turda gorusmek uzere.

Dede heyecanına inanamıyorum. Senin yaşına geldiğimde ben uzaya gideceğim. Çatla şimdiden .. :D

Nasihatın üzerine daha dokuz gün var ve bir tek rampa çıkmadım. Sağ bacağımda bu şekilde beni nereye götürecek göreceğiz. Bu tur için müsait olduğumdan neler yapabileceğime bakacağım. :rolleyes:

Bu tur sadece pekmez ve fındık ezmesi ile olmaz dede. Eğer sürekli rampa çık ve in olacaksa. Hafta içinden iyi beslenmeye bak. Bilemiyorum çok zayıflamış gördüm seni.

Gidiş uzun süreli, dönüş ise kısa süreli olmalı. Karanlığa kalmayacağım diye uğraşma. Karanlığa kalır isen tren ile eve dönersin. Biliyorum sen bunuda kabul etmezsin ve eve bisiklet üstünde dönmek istersin. Bu turu bir kere değil sen bir çok kere yapacaksın. Bu noktayı dikkate almanı tavsiye ediyorum. Bana hep zaman söylediğiniz bir noktayı hatırlatayım sakatlayacaksın kendini.

Eğer beni dinlemezsen yakarım bisikletini. :D (Yanarmı ki? )

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

@uzaktr

evet bende kendimi zayıflamış gördüm
çok rampalardan dolayı yalnız beslenme şeklimi değiştiriyorum
artık bol bol çiğer artı hindi eti bol bol yumurta bal süt hadi hayırlısı
kendimi zorlama durumu merak etme olmayacak
bıçkıdereden sonra çok az bir yol kalıyor şileye
esas yolun yarısından fazlasını gittik
sabah 05.30 da evden çıkacağım günler uzun eve tahminin 21.00 gibi girerim
acele etmeyeceğiz bol çıkın alacağım bir sırt çantası birde bel çantası olacak
(arka bel çantasını almayacağım ağırlık yapar ) sırt çantası kapı dağında yüklü idi çıkınla ama fazla ağırlığını hissetmedim
bir çok kere yapacağım doğrudur amma herkeresinde şileye gitmem
şart değil en son ahmetliye gider ordan dönerim ahmetliden şileye bir şey kalmıyor
pazara gel sultanahmetteyiz

not
bu laf altın harflerle
yazılır
Bu bedeni bu dünyada çürütmedikten sonra bu hayatın hakkını vermemis sayılırız

Sultanahmet ile ilgli olarak simdiden birsey diyemem. Bu haftaiçi bisiklet turları hakkındaki gelişmeleri değelendireceğim ve ona göre hareket edeceğim. Geçtiğimiz pazar günü harika idi benim için. Aranan kan bulunmustur diyorum.

Şile turuna gelmeyi çok istiyorum. Şimdiden beslenmeye başladım. Biliyorsuneni :D
Düne göre ise bacağım bugün daha iyi.. hafta sonuna kadar bacağim kendine gelecek gibi.. Umuyorum...

Şile yolunda yarayacağım rampaları..ya da ben yarılacağım.. :D

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

@uzaktr

bende vallahi billahi acaip beslenmeye başladım
ciğer miğer et sote sucuk yumurta bal tereyağ
yalnız bugün tartıldım evet iki kilo beşyüz gram kaybetmişim
rampalardan dolayı 65.5 düşmüşüm 68 kilo idim
son iki haftadır hemen hemen her gün çamlıca bu arada dragos da
yaptım yeter yahu ölecem be
şimdi dinleniyorum
yarın sibel hanımı dragos rampasında çalıştıracağım
sibel hanım inşallah viteslerini kontrol ettirmiştir
bilo kardaş iyileşmeye bak bana haber ver artı aynı hedefe sabancı üniversitesinin girişine doğru topukla ve saat 07.30 da buluşarak ve merti alarak hiç vakit kaybetmeden rampalara dalmaca
robocop
bu dünyada bu vücut çürüyecek yoksa yaşamanın ne anlamı var
bu ne ulvi bir felsefedir yahu

kudu abi takvime baktımda 2 mayıs cumartesi size uyarsa rampaları tarayalım çünkü ben mayısta 2 tane yarı maraton koşcam birde maltepe ünv.10 km sahil koşusu var yani velhasıl kelam 2 mayıstan sonra bana yaş inşallah size uyar abi beraber tarayalım rampaları

@Ali Emre Akcan

evettttttttttttt
şimdi bir plan yapalım 2 mayıs cumartesi bahar bayramının ikinci gününü
şileye giderek kutlarız çok iyi olur
şimdi bu yazımı okuyorsa mert dostum bana yazsın eğer 2 mayıs onada uyarsa sorun yok derim ve hepimiz saat 07.30 da sabancı üniversitesinin çıkışında buluşuruz bu arada ali dostum senin cep in varsa iyi olur mertin cep i var haberleşiriz (ben cep telefonunu kullanmıyorum )
robocop

not
mert dostumun cep i
0505 809 15 00

kudret abim 202 km ve rampa nağaralarını görünce ağzım sulandı yahu:D
hem h. içi bana uyuyor, hem rampalı hemde uzun bir yol... birde işin ucunda şile var...

banada yer var mıdır kudret abim...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@oceanist

baba sanada yer var neden olmasın istersen 15 nisana kendini ayarla istersen
2 mayıs- ali dostumla ben o.k yiz sanada o.k ise mert dostumda o.k lerse hepimiz sabancı üniversitesinin çıkışında buluşuruz yalnız hemen buluşalım ve hemen
topuklayalım geç kalmalarda cep ten haberleşiriz sende de cep var demü ?
gel sende gel
acaip rampalar var aytekinde bir ayarlasa kendini iyi olacak

@Ali Emre Akcan

o.k yazdım not aldım mert dostum
herhalde forumda değil akşam foruma yazarsa onada iletirim yalnız 2 mayıs a
ne diyecek onada uyarsa ve tufan (oceanist) dostumada uyarsa
topuklarız
şileye

Geri