Scudo Sports

15 nisan -bir günde şile -202km -robocop

Scudo
selam millet çavuş bu güzargahın 202 km olmadığı daha az bir mesafe olduğu hakkında sipekülasyonlar vr nedir bu işin aslı 200km nin altına düşüyosa ben hiç oralara zahmet etmeyeyim
ayrıca geçen cumartesi moto cross parkurunda benim panzeri biraz fazla zorlamışım herhalde arka janttan bir tel koptu tur tarihine kadar onu halledemezsem yolla gelebilirim ne diyosun sakıncası varmı varsa bana yaz acil halletmeye bakayım onu icabında
birde dünkü yarış heyeceanından fazla görüşemedik biz oradan oraya değişik noktalardan yarışı görebilmek amacıyla koşturduk öyleki i ara tren yolundan baya bi mesafe koştuğumu hatırlıyorum neyse çavuş ivedi olarak emir ve görüşlerini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Aytekin Erzan

şimdi
bostancıdan sabancı üniversitesi sahilden devamla
direk sonra tuzla istikametinden yukarı tam 37 km dir artı bostancı ile benim ev
3km ne etti 40km
artı sabancı dan bıçkıdereye 34 km sonraki tahmini olduğu için ben 31 km dedim
ama emin değilim haritadan bakınca o yol çok kısa gözüküyor yolun 3 de birlik kısmı kalmıştı o gün mert arkadaşla gitmedik bir tahmin yaparsak
hadi diyelim 25 km gidiş ne etti toplam gidiş ve dönüş 198 km
galba rakam bu olacak 200 km nin 2 km altı yalnız çok dik rampalar ardı ardına geliyor düz yol yok panzerde sorun varsa kesin başın ağrır çünki yol stabilize yer yer çakıl yol bisikletine uygun değil bu yol
amortisör şart
198 km tahminim genede çok sayılır yol zorlu
dağ bisikletini hallet
beni haberdar et
robocop
cavuş steiner
1.panzer tümeni

arkadaşlarım dost pedalşörlerim
marule dostumla ilk bu güzergahtan yaptığımız turda
arka tekerim patladı üstelik 2 günlük yeni iç lastikti
yol asfaltla karıştırılmış çakıl yol olduğu için çakıl taşların ucları
tekerden girip iç lastikte iğne deliği yarık acıyor ben çarşamba iki adet iğneli
iç lastikle gideceğim artı genede yama takımım olacak
görüşmek üzere
rampa fatihleri

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Çarşamba
Yağmur. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KKB 28 KM/S . Chance of precipitation 60% (water equivalent of 4.60 mm).

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
çavuş o 2 kmlik farkı ben hallederim sorun değil çünkü söğütlü çeşmeden bostancı arası pedallayacağım ve dönüştede + yol pedallayacağım o halde gelebilirim belki jübile turu olur benim için şimdi yarın panzerimin eksikliklerini gideriyorum ve yarın akşam saatlerine kadar bilgilendiriyorum seni....

• Beğen
@Aytekin Erzan

aytekin rampa kaldıran helal
cep telefonu nu yaz biz seni arayacağız
yarın akşam beni haberdar et

@kudu

robocop beni uyandırmana gerk yok ben zaten 5.30 dedin mi ayaktayım, kahvaltı + son hazırlıklar 6.45 de okuldan çıkarım, 7de gider köprü başında gelenleri beklerim. 7buçuk oldu mu eğer ekip tamam değilse 15 dk daha beklerim sonra basarım şile yollarına. Ama ekibin 7.15 de tamam olacağından 7.30da pedalların döneceğinden hiç şüphem yok. cebim yazıyor zaten. tufan arkadaşınkini ve gelecek diğer rampacılarınkini de kaydederim, bir aksilik olursa telefon üstünden haberleşiriz.

• Beğen
heyecan mı bastı şimdiden ne:D
çarşamba olsa da kendimizi vursak yollara.
pestilimiz çıkana kadar bassak pedallara:D

• Beğen
@marule

o.k adamım
ben tolga arkadaşı evden alacağım ve hemen topuklayacağız
bir saatte alırız yolu saat tam 06.30 bilemedin 06.40
da ordayız sabancı çıkışında artı tufan baba nın cebini bir daha yazıyorum
0533 641 70 28
tufan ve bilo kardaş zati benden daha önce gelirler onlar sana çok yakın
artı geriye aytekin baba kalıyor o adam supersonik f 16 valla bizden önce gelir
neyse onun cep numarasını yazmasını istedim onunla haberleşiriz
evet yine yazayım
katılım listesi
1-marule -rampa tarayan :000002158
2-tufan -rampa döven :violent-s
3-bilo kardaş -:boese157: rampa dozeri
4-aytekin babo-rampa kaldıran
5-tolga korkusuz rampacı
6-ölüm rampacısı :Skull-175

robocop
1.panzer tümeni
:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

MAHŞERİN ALTI ATLISI

ben seni yarin arayip son bilgileri telden teyit edip carsamba sabahini beklemeye baslayacagim kudret abi

@kudu

abicim sen 6.40da ordaysan ben 6.30da orda olacak şekilde çıkayım madem öyle. Madem herkes 7de gelir, 7de dönsün pedallar. Ama yine de Aytekin Bey belirlesin zamanı en uzaktan o gelecek nede olsa. Son söz onun sözü olsun.

@marule

o.k dostum saat 07.00 de herkes orda olursa topuklarız saat 07.30 a kadar bekleme olayımız olabilir aytekin ta karşıdan geliyor yarın aytekin babo cebini yazar onu ararız her halikarda dert etme
tolga arkadaş kesin geliyor herkes kesin geliyor
son ana kadar haberleşelim

@kudu

Aytekin Erzan cep no : 0533 371 93 05

kudret abi sen atlamışsın mesajları, Aytekin Erzan'ın cebi burda, zaten yarın o görür burayı bir el atar. Eğer görmezse ararız dediğin gibi.

çavuş son olarak seninle teyitleşelim nerede buluşacağız ben muhtemel metrobüs ile söğütlüçeşmeye kadar gelirim buna göre buradan nereye intikal etmem gerekir onu bana yaz ve tabi zaman olarak yarın metrobüs yetkilileri ile konuşacağım bir değişiklik olursa haberdar ederim ömrümüz varsa geleceğiz şimdilik düşüncemiz budur...

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Çarşamba
Yağmur. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 12 °C . Rüzgar Kuzey 36 KM/S . Chance of precipitation 60% (water equivalent of 5.38 mm). Rüzgar Etkisi: 8 °C .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan,performansina guvenen..........Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) ......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi ONEMLE belirtilir.(yagmurluk,ic lastik,on ve arka aydinlaticilar)
gerekli onlemleri almaniz faydali olacaktir.

@marule

mert sağol
yaşlılık işte ne yaparsın atlamışım şimdi not aldım yarın en fazla aytekini arayacağız çünki uzaktan geliyor mesafe ona ters
herhangi bir aksilik yok hepimiz hazırız
mahşerin 6 atlısı

Geri