Scudo Sports

15 mayıs yalova -esenköy şelale

Scudo
Kudret abi resimler için çok teşekkürler.Turumuz gerçekten baştan aşağıya çok keyifliydi.Ama obur birisi olarak :D Teyzenin kek getirdiği an en keyif aldığım andı :):)

Parkur benim için zorluydu doğrusu ama vardığımda okadar pedallamanın herşeye deydiğini gördüm.

Samete tekrar tekrar teşekkürler böyle güzel bir tura imza attırdığı için bizlere.

Yenisini bekliyorum sabırsızlıkla (iznik kokuları gelmeye başladı bile:rolleyes: )

Böyle güzel bir turda daha bir arada durmak dileği ile....

iznik için yol rotasını bilmiyorum tam olarak karamürsel altınova taraflarından içeri gircez yolu sorarak bulcaz topçulardan sonra yol 38 km ama şöyle birşey var sırf dağlara doğru çıkacağımızdan dolayı bol rampalı bir yol bu yol için son rampa hafif rampa bundan sonraki falan demem :D

çınarcıktaki rampalarda harbiden hafifti çok ağır rampalar değildi kısa mesafeliydi hepsi en zor rampa esenköye iniştekiydi orayıda zaten hallettiniz siz :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
Kudret abi resimler süper teşekkürler.

Tur süper, şelale süper, arkadaşlık-dostluk-birliktelik-dayanışma süper:in:

Bu arada karnımızı doyurmamız için mangalı yakan, dumanını soluyan, sucukları kızartan kısacası tüm emeği geçenlerede ayrıca ellerine sağlık diyorum.

Marşmelovda güzeldi hani, ama en son iki tane sucuk bırakmıştık yandı diye şimdi olsa lüpletirdik :)

bbs ciler :) size sesleniyorum çalışmıyoruz sanki çarşamba günü öyle bir hava var şirkette herkez plan yapyıor biri mangal yapıcam diyor birisi motorla tura gidicem diyo bende bisikletle tura gitcem diyorum artık bu saatden sonra çalışmayız heralde. :)

iznik gölü için tur planını yazmıyorum şimdilik sadece tur için bilgileri yazıyorum eskihisardan gidersek eskihisardan sonraki mesafe ve yolları çizdim buyrun

(link)

yol toplamda topçulardan sonra 160 km isteyen gebzeye kadar trenle gelir isteyense pendikten bostancıdan yalovaya geçer. yoluda kısaltmış olur yaklaşık 26 km :)

yalova orhangazi bilen bilir hafif rampa uzun olduğu için hissedilmeyecek rampada gidilecek toplam 40 km orhangaziden iznik gölü düz yol kısa mesafe zaten göl etrafında bir tur düz ve çok eğlenceli bir yol kesinlikle zevk alarak gider herkez bu yolu (yaklaşık 80 km göl etrafı) ;) iznik i çıktıktan sonra darkaevleri ne gidip göl kenarında çaylarımızı yudumlarız iznik in çıkışında sonra imren köftecisindede isterseniz yemek yeriz isterseniz ekmek kadayıfı yeriz bol kaymaklı sonra körfezi dolanacak enerjiyi alırız zaten :) evet tur bu şekilde gerçekleştirilebilir yada karamürselden gidilebilinir ama çok rampa varmış zor bi yol çoğu arkadaş yolda kalır gelemez diye tahmin ediyorum gemideyken gördüğümüz bütün dağları aşıcaz çünkü zor bi yol orası.

@samet_özdemir

yalovadan orhangazi ye hafif rampa demişsin ama o rampa kısa, dik ve dar bir yola sahip, haftasonu ordan geçtim, fotoları koyacağım foruma. 0 dan 320 metre rakıma çıkıyorsun sonrası hep iniş.

bir de güzel tur olmuş :) şelale soğuk olsa gerek...

ben ilk rampaya gelmeden diye biliyordum orhangaziyi ama eğer dediğin gibiyse o rampayı biliyorum dar ve sıkı bi rampa sonrası hep iniş dediğin gibi o rampa aslında çok zorlamaz ama düz olsa daha iyi olurdu :) yalovadan sonra ilk iznik tabelasından değil ikinci tabeladan çıkıp gidicez tersden dönüp geri gelicez göl etrafı için çok keyifli diyorlar 160 km zaten gidiş dönüş topçulardan olurda gebzeye trenle geçersek oda :) ben topçulardan pedallamak istiyorum giderkende dönerkende.

• Beğen
güzel bir gezi olmuş.resimler için teşekkürler.

resimler ve gezi süper ayaklarınıza sağlık arkadaşlar ayrıca başka bir arkadaşımın gezisinden iznikte boyalıcadan sonra keramet ılıcası olduğunu öğrendim belki belki beğenirsiniz giriş 2lira imiş! ve gayet güzelmiş
http://bisikletsever.com/depo/keramet0909/31.jpg
http://bisikletsever.com/depo/keramet0909/28.jpg

merhaba,
2 arkadaşın fotosunu çekmiştim onları ekliyim,isim olarak hatırlayamadım kusura bakmayın.

http://img708.imageshack.us/img708/4006/img2839x.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/9743/img2831k.jpg

• Beğen
:) Arkadaşlar bilmiyorum eksikliğim hissedildi mi ama Esenköy'de gerçekleştirdiğimiz o müthiş fethin ardından ertesi gün yine Esenköy kadrosunda bizimle beraber olan Barış abi ile Abant gezisine katıldım.. Onun yorgunluğundan ve dünkü maç nedeniyle nete girmeye vaktim olmadı..

Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz tur her yönüyle gerçekten mükemmeldi..:in: Gerek Pendik-İDO önünde biraraya gelmemiz.. Gerek Topçulardan Yalova akın edişimiz.. ve tabi ki o "biten" rampalar.. :D Tabi birde "Hava Muhalefeti" :(

Ben Kadıköy'den pedallamaya başladığım için Çınarcık'tan sonraki yol çalışmasının rampasında felaket acıktım.. Havanın da patlamasıyla bütün moralim alt üst oldu derken gruptaki ismini hatırlayamadığım bir arkadaşın annesinin bir melek gibi ortaya çıkarak herkese kek ikram etmesi (Allah razı olsun) benim için turun dönüm noktası oldu.. (Tabi zekeriya abinin halk ekmekleri ve sanırım sedat abinin snicker ikramları da var) O anı hiç unutmayacağım..

Çok zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir tur oldu..

Turun düzenlenmesinde emeği geçen, katılıp bizimle pedallayan ve katılamayıp bu turuma yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum..

Geri