Scudo Sports

15 Mayis Pazar Belgrad Ormani GÖlbaŞi Mangal Keyfİ.

Scudo
Arkadaslar bulusma noktası Besiktas iskele meydanıdır. grup ıcınde grup acmayalım bence herkes kendı ımkanlarıyla gelsin.

Avrupa yakasında oturan arkadaslar ıcın bır oneri:

Atakoy-Bakırkoy sahilyolunda bisiklet yolu acıldı. sahil kısmındakı mavi seritleri takip ederek karakoye kadar gidebiliyorsunuz. oradan sonrası zaten 5 dakikalık yol.

Ama ben malesef fenerbahce - Ankaragucu macına biletim oldugundan haftasonunu kız arkadasımla mac izleyerek gecirecegim ilerleyen haftalarda gorusmek uzere size sımdıden ıyı gezıler

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
feci usutmusuz bu saate kadar vitamin antibiyotik gazladik ama mangala kavusamadan bu haftayi pas gecicez gibi gorunuyor... yarin sabah insallah kalkacak kuvvet olur :(:(
gelemezsem size iyi eglenceler

kocamustafapaşadan geliyorum cerrahpaşadaki arkadaşlarla buluşabiliriz olmadı beşiktaşta buluşuruz

@Onur251

Sahil yolundaki bisiklet yolu Yenikapıya gelmeden atık su arıtma istasyonu inşaatının şaç perdesinde sona eriyor. Bundan sonra işaretlenmiş bir yol yok. Hafta arası Ortaköye giderken Sarayburnunda turist bayan bana tepki gösterip parmağı ile yolu isaret ederek oradan git dedi. Ben bu kaldırımı hem yayalar hem de bisikletliler kullanabilir dememe rağmen yolu gösterip oradan gitmen lazım dedi. Aslında kadın haklıydı, orada işaretlenmiş bir bisiklet yolu yoktu. Ayrıca arkadaşlar Kocamustafapaşadan geleceklerinden onlar için en uygun yol Unkapanı üzerinden gitmektir. Bu yol sahil yoluna göre 3,5 km daha kısa.

• Beğen
Tepkiler: Onur251
@kerem seckin

Kerem geçmiş olsun. Bu grip felaket bir yakaladımı kolay kolay bırakmıyor. Ben 2 hafta olmasına rağmen hala öksürüyorum. Umarım çabuk atlatırsın. Evdeki diğer fertlerde hazırlıklı olsunlar. Bir eve girince herkesi ziyaret ediyor. :)

• Beğen
Tepkiler: kerem seckin
@Orhan Kılıç

sagol abicim
aksiyonu kacirdik ona yaniyorum
neyse onumuz yaz bolca firsat olur

Arkadaş linkleri vermiş ama ben yine de yazayım. 400 civarı fotograf çekmişim :) Abartmışız galiba :):) Hiçbirini silmedim, isteyen istediğini alsın diye klasörlere bölüp upload ettim. Fotoları çekerken birkaç kez düştüm, sakarlığımdan heral :) Bi teşekkürü çok görmeyin, beni sizler varettiniz, sizin için varım :):):)
İlk klasör megaupload ta, gerisi hotfile da. Megauploada gerisini yüklemeyi beceremedim de :) Her part birbirinden bağımsızdır.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Geri