Scudo Sports

15 Mayıs 2011-Yalova Erikli Şelalesi-Delmece Yaylası Turu VİDEOSU

Scudo
çok keyifli iniş olmuş ama bu rampaların çıkışlarını düşünemiyorum:)
selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@Turgay Gürses

:=) Bence de çıkışları pek fazla düşünmeyelim:=) Sonuçta her inişin bir çıkışı vardır yani:=)

çok güzel çekimler, paylaşım için teşekkürler. Ama biraz kontra ile yanlayarak dönüşlerde olsa üzerine sos olurmuş :)

Bu arada çekim yaptığın kameranın özelliklerini ve montajını belirtebilir misin ?

• Beğen
@Özgür Demirci

O yollar iki araç için bile fazla çoğunda virajların sonu bile görünmüyor. O kadar atraksiyona gerek yok. Siz birgün çıkar yaparsınız. Bizde izleriz :D:D

• Beğen
o yollarda yağılabilecek son noktaları yaptık sanırım yolda dönüşlerde ıslak zemin olan yerler çakıl kum olan yerler vardı ve virajların sonları gözükmüyordu araba sesi dinleyerek virajlara girdim sürekli sessiz gelen bi yaya veya başka birşey olsaydı kafadan girerdim sanırım ben :) ellerine sağlık eren bu arada süper olmuş video ;)

• Beğen
Sedat abi biz de az aksiyon yapmadık yani:pp bakma kamerada basit gibi geliyor ama bi çok viraj alınabilecek en yüksek süratle alındı. Hele Samet... Arkasından tuttum bazı virajlarda uçmasın diye:=))
Yalnız allahtan at falan çıkmadı virazjalrda Samet:=) girerdin heralde kafadan:=)

Sedat abi buda sana bi hatırlatma olsun::=) Eklesemiydim acaba bunuda:pp :=)
S: Şuraya koyalım çıkalım yaa..
E: Hadi abiii devam et.
S: Şuraya koyalım çıkalım abi. Bişey olmaz.:=)))

Geri