arkadaşlar selamlar yarın akşam saat 20:20 uçağıyla istanbula dönüyorum yine aynı terslik yer yok tek bulabildiğim uçak bu ve yine 2 katı fiyatda

ama tur için değer yani kaçmaz
yanımızda getirmemiz gerekenler lazım olacaklar. benim getireceklerim şunlar.
1. pompa çift yönlü
2. yama takımı
3. alyan çakı (yıldız düz alyan takımı)
4. içi su dolu mataram

5. şelaleye girmek için yedek şort
6. küçük havlu
7. yedek forma veya sıfır kol tişört (malum hava sıcak amele yanığımız bari belli olmasın

)
8. fotoğraf makinesi
havanın serin olacağını sanmıyorum o yüzden uzun kollu bişey almayacağım şimdilik öyle gözüküyor ama cumartesi sabah serinlik hissedersem uzun kollu bi tişört alırım.
yanınızda yemek getirmenize gerek yok boşuna ağırlık yapmayın kendinize hea sabah kahvaltı yaparım gemide derseniz oda size kalmış bişey ben simit veya tost bir bardakta çayı tercih ederim gemide
öğle saatlerinde esenköye vardığımızda adam başı 10 tl toplanacak ve bu parayla sayıya göre %100 dana etinden yapılmış mangallık sucuk alıcaz. portatif mangal alıcaz (7.5 tl mangal kömürü ve tel ızgrasıyla beraber) içecek olarak bol miktarda protein ve enerji olacak şeyler alıcaz üzüm suyu nar suyu portakal suyu vişne suyu gibi içecekler tabiki kolada alıcaz isteyen olursa hatta kim ne isterse

ve yine sayıya göre ekmek alıcaz.
ARTAN PARAYLA ya meyve alırız yada bölüştürürüz herkeze kendi payını ama 1 lira vererek muz ve elmaya kimse hayır demez heralde

toplanan para kimsenin cebine gitmeyecek zaten bunu herkez biliyo söylemek bile saçma.
buluşma saatlerini tekrardan yazıyorum eğer yetişemeyen bir aksilik olupda gelemeyen olursa bilgi verirse sevinirim bizde boşuna beklemeyelim.
07:00 da bostancı sahil yolunun bittiği yer dürümcülerin yanında bostancı ekibi buluş 07:00 da hareket edecekler. 07:00 da hareket saati geç kalan olursa benimle irtibata geçsin ben bostancı ekibiyle haberleşip bilgi veririm.
07:10 maltepeden katılanlar maltepe sahilyolunda gruba katılıp pendiğe doğru yola çıkacaklar
08:00 pendik ido önünden hareket saati 07:45 gibi bostancı grubu pendikte olur. 08:00 dada hareket ederiz. trenle pendiğe gelecek olan varsa 07.50 ye kadar pendik istasyonuna gelirse insin trenden eğer daha geç kalıyorsa tuzla veyahut gebze tren istasyonunda trenden insinler ama yinede bana haber versinler tuzla istasyonda ona göre duralım veya durmayalım.
09:00 gebze tren istasyonundan trenle gebzeye gelenleri alıcaz şuana kadar kimse trenle gebzeye gelirim demedi buda ayrı bi konu ama gelen olursa diye bekleyeceğiz. 5 10 dakika gecikme olabilir. trenle gelenler trenden indiği zaman haber verirse sevinirim. trenle gelenleri aldıktan sonra eskihisar feribot iskelesine pedal basıyoruz 10 dakikada iskeledeyiz ve ilk feribota biniyoruz 09:50 de en geç topçulardayız.
10:30 yalovadan hareket iskelenin biras ilerisinde çay bahçesi var dolmuş duraklarını geçtikten hemen sonra orada olacağız. iskeleyede arada bir göz atarız.
10:30 yalovadan yola çıkıp çınarcığa doğru yola koyuluyoruz 16 km rampalı inişli çıkışlı yolu geçtikten sonra 11:30 da çınarcıktayız ve esenköye doğru devam 12:30 esenköydeyiz alacaklarımızı alıp şelaleye doğru ilerliyoruz şelale esenköyün çıkışında çıkış tabelasını gördüğümüz yerden içeri girip 500 metre dağ yolunda gittikten sonra yolu bitiriyoruz ve bisikletlerimiz elimize alıp bi 500 metre yürüdükten sonra cennetdeyiz.
sonrasını yazmama gerek yok heralde huri hariç herşey var

hurileride dönüşte çınarcıkta görürüz

bu haftasonu çınarcıktaki klüpler sezonu açıyor partileri var
irtibat numaram 0506 291 49 71 - 7/24 arayabilirsiniz. aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.
banada diğer arkadaşlar telefon numaralarını mesaj atabilirlerse sevinirim burda attıklarınızı kaydedemeyebilirim yarın gece 23:00 da evde olurum heralde direk yatağa girerim sonrada