Scudo Sports

15 mayıs 2010 yalova esenköy

Samet cumartesi sabah nerde buluşacağız saat kaçta.Tam adını koyalım.Karşı taraftan gelenler içinde çok iyi olur.Eskihisar-Topçular mantıklı gözüken hat.Oraya kadarda en azıdan bir arada pedallayalım.

Bence karşıdan gelecekler içinde Anadolu yakası içinde bostancı İDO güzel bir nokta.

Haydi pedallayalım :D

Scudo
şelaleciler hücum hücum allah derim şu prostatın içine .............

bu pazar suadiye rampalarında 32 derecede yanacağım

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

barış abi işin şakası o sizinle beraber pedallamak çok güzeldi resim falan hikaye ;) önemli olan dostluğun
Arda karşıdan gelenlerin sabah erken saatde bostancıya geçmeleri sıkıntı olabilir o yüzden biz anadolu yakası 3 noktada buluşalım

1. Bostancı dürümcülerin başlangıcı maltepe tarafında saat 07:00 da buluşulup pendik e pedallamak maltepe kartaldan gelecekler sahilde gruba katılır.

2. Pendik ido önü saat 07:45 de buluşup 08:00 da yola çıkarak gebzeye devam

3. Trenle gelenler gebze tren istasyonunda inecek bizde bostancı ve pendik grupları gebzeden trenle gelen ekibi karşılayarak eskihisara pedal basmak gemide çay keyfi 075 kr. :) topçulardan yalovaya devam

4. Yenikapı, bostancı, kartal ve pendikten deniz otobüsü ve feribotla geçenleri karşılayıp yola devam yalovadan en geç 10:30 da hareketle çınarcık ve esenköye devam.

İletişim : 0506 291 49 71

@Kudret Kurtcebe

kudret abim özel msg icin tşk ederim ama ben daha özel msg atma hakkına sahip değilim o yüzden buradan cvp yaziyorum kusuruma bakma. o başlıklarda uzun zamandan beri kimsenin yazmadiğini gördüm ama belki benim gibi başkasıda vardır ve yazdığımı görürse dönüş yapabilir diye umuyorum :) bana ümraniye ve çengelköy taraflarından birileri lazim abi tek başına binilmiyorrrrrr :)

samet kardeş msn vermiştin ve ekledim ama kabul etmemiş görünüyorsun eklersen sevinirim... bu arada 50 msg doldurayim diye ota b*ka msg atiyorum kusuruma bakmayın....

samet pendikten gebzeye pedal mı? e5e nerde çıkcaksınız onu da bi belirtirsen tuzlada katılırım. boş yere pendiğe gelmiyim sabah.

caner abi yollardayım 2 gündür telefondan forumu takip ediyorum sadece msn ye falan bakamıyorum yani ilk açtığımda kabul ederim zaten ;) şuan urfadan antepe gidiyorumgeceli gündüzlü çalışıp işimi bitirip gelmek istiyorum en kısa zamanda yoksa size yetişemicem bu antrenmansızlıktan sonra :)

Çağrı içmeler tersane mopaş önünden geçerek tuzla tren istasyonu piyade okulu ve e5 bayramoğlundan ( mc in önünden ) yanyola ve gebze tren istasyonu seni tuzladan alırız ;)

merhaba Samet,

katılanlar arasında kimseyi tanımıyorum ama iyi bir tur olacağını tahmin ediyorum :)

Sabancı Üniversitesi kampüsünden yola çıkacağım. Sence, buradan direk Eskihisar'a gidip sizinle orada buluşmam mı mantıklı? Bu konuda fikir verebilir misin bana.

Bir de, dönüşü saat kaç gibi yapmayı planlıyorsunuz?

Teşekkürler,
emre.

1. Ali ATAY
2. Samet_ÖZDEMİR
3. Arda TAŞAN ( 1 aksilik olmazsa)
4. Caner AYDIN
5. Engin YILDIZ
6. Hofsorrow
7. Semir KARABULUT
8. Nostoc Domenica
9. Ömer DEMİROK
10. Çağrı KOLÇAK
11. Barış ÖZKAN ( 1aksilik çıkmazsa)
12. Jimmy cons Korcan (1 aksişik çıkmazsa)
13. Sedat GÖKÇEK
14. Emreden
15. Darkmagic
16.
17....

..

Söyle bi liste güncelleyelim...

@emreden

Emre gebzede yada bayramoğlunda buluşabiliriz sen direk bayramoğluna inersen daha rahat olur senin için ;)

Tanımak önemli değil bizde ilk başta kimseyi tanımıyorduk ama şimdi bi sürü kardeşim abim dostum var ;) çok sıcak kanlı bi ortam olduğunu bil yeter ;) akşam dönüşü ordaki keyfe göre yaparız 12 de esenköye varsak 3 saat dursak 2 saatde geri topçulara dönüş en geç 7 bilemedin 8 de dönmüş oluruz ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@samet_özdemir

Doğa ve bisiklet olunca hepimiz pozitif yükleniyoruz. Bira etkisi yapıyor, mutluluktan birimize sarılıyoruz :). Normal hayatta karşılaşsak bırak tura gelmeyi aynı otobuse binmezsin :p

@samet_özdemir

teşekkürler cevap için. ben o halde 07:45am gibi bayramoğlu yolunda olayım. siz geçerken oradan, katılırım size.

gebze taraflarını çok bilmiyorum. o yol tam olarak şurası mı oluyor acaba :)

http://i142.photobucket.com/albums/r89/emreden/bayramoglu.jpg

@samet_özdemir

@Barış Özkan

Ankara'da çok çıktım bisikletçi gruplarla gezilere. şahane insanlar tanıdım, çok güzel vakitler geçirdik. Şu bisiklette bi güç var anlamadığım, insanları kaynaştırmak için süper bi araç :)

Sabancı Üniversitesi'ne geçince yakınlarımda bisiklet çevresi bulamadım pek. Eminim senin topladığın grup da fevkalade olacak :)

tam orası emre yola çıktıktan sonra mc var bp yle yanyana orda beklrrsin daha rahat olur senin için ;) saati ben sana haber veriririm çokta erkenden çıkmana gerek yok biz 8 de pendikten çıkcaz 45 dakikada anca geliriz oraya kadar kendini ona göre ayarlarsın ;) benimde tanımadığım kişiler olacaktır turda ilk defa karşılaşacağımız ama onlarında dostluğundan hiç şüphem yok bisiklet insanları birbirine çok fazla kaynaştırıyo :)

barış abi niye öyle diyosun abi yaw daha seyahatlere çıkacaktık :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@emreden

kuzen valla bende kimseyi tanimiyorum ama illaki tanişacaz foruma üye olali 4 gün oldu yazışıp çizişiyoruz herkes sıcakkanlı yardımcı olmaya çalışıyolar.
benim bisiklet alma hikayemi anlatayım da duy ;kulakları çınlasın Yunus EMRE SOLAK diye bir bisiklet aşığı var o almıştı. ben o zamanlar exa da çalışıyorum tam bahar ayları bende bisiklet almayı düşünüyorum, bisiklet kıyafetleriyle yunus geldi bilgisayar filan alacaktı fiyat verdim sonra konu döndü dolandı bisiklete geldi bende almayı düşünüyorum ama pek anlamıyorum yardımcı olurmusun diyince tamam abi ben yardımcı olayım dedi. adam hiç üşenmedi kadıköyden ortaköye vapur ve otobüsle gitti, kaçkar bisikletten bisikleti aldı kadıköye binerek getirdi, bisikleti alması içinde adama kredi kartımı ve şifremi verdim düşün artık ne o beni ne ben onu daha önceden tanımıyoruz :) bisiklet böyle 1 şey işte. en son dün konuştum adam şimdi kıbrısta şafak 176 diyor :)....

barış abi niye öyle diyosun abi yaw daha seyahatlere çıkacaktık

Vurgulamak istediğim bu güzel insanlara yolda görsem selam vermeyi düşünmem ama onlarla buluşmak için sabah erkenden uykumu bölüp sonra zevkle pedallıyoruz :D

@emreden

meraba emre bisikletin çalınmıştı diye hatırlıyorum forumda görmüştüm. yenisi alındı galiba hayırlı olsun:in:

Samet aksilik olmaz ise benim bir arkadaşım da bize katılacak Hakan DOĞAN olarak onuda yazabilirsin kardeşim beni 2 kişi olarak irtibatla :D

@çağrı kolçak

merhaba çağrı. teşekkürler. evet Sedona Vitra model bisikletim çalınmıştı geçen yıl eylül ayında. kasım gibi de corratec motion aldım bisikletsizliğe dayanamayıp :)

@Barış Özkan

abicim gelirsen güzel olur.. iki gün pedallarız beraber..:in:

bu arada bende 9 mayısta florya yaptım.. bi kaç fotoğraf çektim kendimce bir bak istersen gelecek vaat ediyor muyum..? :rolleyes:

Geri