Scudo Sports

15 mayıs 2010 yalova esenköy

ooo siz neleri kaçirdiniz neleri :D sizleri yolculadıktan sonra tren istasyonunda biz direk emre ile mc donalds gectik yedik içitik :D :D:D bende daha yeni banyodan çiktim :Bu arada karaambarcı kamyoncular grubuna selamlar olsun turumuz çok güzel gecti hele Selale de suya girmek :D

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Scudo
vay bende daha yeni duştan çıktım açlıktan ölüyorum ama uykusuz ve yorgunum karar veremiyorum hangisini yapsam die :D

Resimler koymadılar herhalde neyse iyi geceler hepimizin ayaklarına sağlık :) uyku bastırıyor...

arkadaşlar yarın beni bekleyenler var turdayım yarın akşam resimleri yüklerim yada samet açarsa konuyu şehir içi bölümüne bende oraya eklerim şimdi yatıyorum yarın garipçe bedava çay

Arkadaşlar Esenköy Turu gerçekten çok güzel ve verimli bir turdu. Oraganize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bir de benim küçük kazam olmasaydı herşey daha güzel olacaktı ama neyse buna da şükür.

gece 1 de yattım saat 08:30 da kalktım bu ne enerji bea 158 km nin ardından kendimi fişek gibi hissediyorum bıraksaydınız beni körfezi dolanırdım :D birol abi çok teşekkürler katıldığın için çok memnun olum seni tanıdığıma bundan sonraki turlarda listede ismini direk yazıyorum ;)

kemal abi performansın harbiden süperdi 20 yaşındaki delikanlılar bile çıkamadı senin çıktığın rampayı :)

bu arada ilk defa kudret abiyi yoruldum yavaş gidelim derken duydum demekki oda yoruluyormuş biyerden sonra helvalar kar etmedi heralde :)

barış abi bidahaki turu çadırlı kamplı düzenliyoruz kamp ateşinde gitarlar müzikler falan :D

bu arada esenköyden yukarı çıkarken dik rampada bi kamyon gördüm üstündeki adamlarda bisiklet kaskı vardı çok komiğime gitti enteresan bizim insanımızda yaw :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Dün sabah saat 0500 da kalkıp, 0540 ta metrobüse güç bela binerek başlayan turum, bugün saat 0040'ta (19 saat civarı) eve vararak tamamlandı. Km rekorunu kıramadım ama en uzun bisilet üstünde kalma rekorumu altüst ettim :D
Turun kritiği dün gece yapılmış, ben yorgunluktan direk yattım. Söyleyebileceğim en önemli şey, "bisiklet hobi"sinin bu kadar "iyi niyetli ve samimi" insan grubunu bir araya toplayabilmesine şaşırdım. Sanki herkes birbirini yıllardır tanıyor gibiydi.
İsim vererek aklıma gelmeyenlere haksızlık etmek istemem, herkese çok çok teşekkürler. ( Kek getiren teyze dahil :D )
Konu açılınca bende elimdeki fotoğrafları yükleyeceğim. Özellikle "Kamyon Pedal Grubu" başlıklı bir fotoğrafım var ki... sabırsızlanıyorum koymak için :D
Herkese iyi pazarlar.

Herkese günaydın akşam döndükten sonra arkadaşın oğlunun doğum gününe pedalladım duşumu aldım pastamı yedım fazla duramadık eve zor attım kendimi.
ayrıca esenköy rampası beni hiç zorlamadı ve tepeye ilk ulaşanda benim :) diyorum ki : güzel kızların hastasıyım rampaların ustasıyım

@Ömer DEMİROK

sucuk konusunda Özcan'a da teşekkürler ayrıca hazırlık aşamasında samet te baya uğraştı :)

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
kara ambar kamyoncular derneğinden sevgiler le :D , ilk turumun böyle güzel geçmesine çok sevindim rüzgar ve hava şartları her ne kadar bizden yana olmasa da inat edip şelaleye girdim :D 06:15 den 23:15 e kadar (feribot, şelale ve kamyon hariç) pedal salladım. etini budunu sayarsak yaklaşık 134 km. akşam bostancıdan trenle geçeyim dedim ama 5 dakka önce tren kaçmiş ordan eve de pedalladım :D herşey harikaydı ama özellikle dayanışma yardımlaşma ve arkadaşlık süperdi sizlerle tanışmak benim için zevk oldu arkadaşlar her şey için teşekkür ederim. özellikle foto ları çok merak ediyorum beeeeee

Sametçim öncelikle bu turu düzenlediğin için sana teşekkür ederek başlıyorum.

Turdaki tüm arkadaşlarada buradan selamlarımı iletiyorum. Kırk yıllık arkadaşlar gibi çok canayakın ve birlik içinde güzel vakit geçirdiğimiz için çok mutluyum.

Benim ciddi olarak ilk uzun metrajlı turum oldu ve şahaneydi.

Şelale süperdi, ilk başta buz gibi hissettim suyun soğukluğunu ama daha da durdukça tüm rampaların yorgunluğunu aldı.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
bu turda hiç resim çekmedim en fazla 10 tane çekmişimdir onlarıda eve gidince atar ardanın resimlerini atıp tur raporunu yazarım şuan yoldayım ankaradan dönüyorum

Tura katılan herkeze ben teşekkür ederim sıcakkanlılığından ve samimiyetinden dolayı

En kısa zamanda güzel bi tur daha düzenliyeceğim turun yeri mekanı rotası belli olduğu zaman hepinize haber veririm. ;)

@arda taşan

430 mb foto hey yawrum beeee eline sağlık Arda :) barışın çektiği fotolar ne zaman gelir arkadaşlar asıl bombalar onda :D

***** Love from Kara Ambar truckers club :D *****

@arda taşan

Teşekkürler kardeş ellerine sağlık.... :in:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
Geri