Scudo Sports

15 Kasım Darlık Barajı Turu (Resimli)

Yener ER

Forum Bağımlısı
Tepki
801
Bisiklet
Specialized
Evet sevgili bisikletseverler,

15 Kasım gunu Evren, Sevket, Kerim ve benim gerçekleştirmiş olduğumuz Darlık Barajı turunda çekmiş olduğum resimler bunlardır. Daha once de belirttigim uzere cok guzel bir tur oldu, yaklasik 150 km’lik performans ve macera doluydu…..

Evren, Sevket ve Kerim;

(link)

(link)

(link)

Arkadaslar kusura bakmayin resimlerin boyutunu ayarlamaya calisiyorum. Sanirim bunu da basaricam.. Azcik sabir:)

(link)

Scudo
resimler çok büyük artı paintte küçültülecekti
neyse moderatör arkadaşlardan rica etsem acaba bu topiği şehir içi bölüme taşıyabilirlermi
herkesi kutlarım

(link)

(link)

(link)

Ve Bıçkıdere köyüne ulaşıyoruz. Burada bizi gerçekten çok misafirperverce karşılayıp çay ısmarlıyorlar. Bizden birkaç hafta önce galiba bir grup buraya gelmiş ve sizin köyünüzün resmilerini internete koyucaz demişler...

Biz verdiğimiz sözü yerine getirmiş olalım;

(link)

Bıçkıdere köyü zamaninda Cüneyt Arkın'ın, Zeki Müren'in film çektiği bir yermiş.... Gerçekten de çok güzel bir yer....

Bu kadar güzel bir yerde bişeyler yesek fena olmaz dedik. Zaten biraz da acıkmıştık:)

(link)

(link)

Yener ellerine sağlık...Resim boyutları da uygun olsa daha iyi olurdu, ancak bu kadarı da turu anlatmaya yeterli sanırım.Katılan arkadaşlara selamlar...

@G. Akpınar

Valla hepsini yiyemedi,ben şahitim:p

Dostum;MTB yi aldıktan sonra bayağı bi aştın kendini,turlarınızı imrenerek izliyorum.Paylaşım ve fotorflar için teşekkürler,ayaklarınıza sağlık.Bu arada ekmeğin büyüklüğüne laf etmişler ama sanırım kepek ekmeği yani diyet sıkıntı yok o zaman

@G. Akpınar
walla hepsini yemedim cunku donus icin sakladim, yoksa bitirmek konu bile degildi.. Bir de o sandvicten sonra gulluoglu baklavalari vardi yanimda, onlara yer biraktim. (gulluoglu bize sponsor mu olsa ne?):)

@TOYGAR YONTGAN
dikkatinden dolayi kutlarim hocam. ekmek kepek ekmegiydi...

evet MTB olayi da ayri guzelmis.... simdi resim koymayi ogrendim birkac resimde gokova turundan koyarim...

@porter3434
Sevgili arkadaslar,

Tum resimleri gormek icin link verecegim. 60 adet resim tek tek yuklemek zaman aliyor....

@kertman
Kerim hocam,

ilk resimler acemiligime geldi... ama olsun tum resimler icin link vericem. Bıçkıdere koyu sonrası kulakları her daim çınlayası kahvecinin vermiş olduğu tarife istinaden girmiş olduğumuz çamur deryasi, bisikletleri Kudret abi modeli taşımalarımız (dereye düştüğümüzü kimseye söylemesek mi:)) ve inadin sonunda Darlık Baraj gölüne ulaşmamız, özetle tekmili birden burada....

Evren hocam yapmis oldugumuz turun haritasini cikarmis, asagidaki linkten gorebilirsin... Haftaya Pazar bunun benzeri birtane daha var... Katilmani isterim...

(link)

• Beğen
Tepkiler: kertman
@Yener ER

Ha ha ha...Adi kahveci...Onun yüzünden sen ve Evren suya düştünüz...:p Daha önce de Şevket suyla tanışmıştı.Dün evine kuru giden bir tek ben vardım...Heyyyyyyyyttttt,işte bu!

@kertman
Haftaya bir tur daha varmis.. Ona bi gelsene sen, seni islak gondeririz biz:)

• Beğen
Tepkiler: kertman
Geri