Hakan Eşme Forum Bağımlısı Kayıt 27 Şubat 2008 Mesaj 1.725 Tepki 5.753 Yaş 59 Şehir Keşan İsim Hakan EŞME Başlangıç 1989—90 Bisiklet Geotech Bisiklet türü Dağ bisikleti 4 Aralık 2009 #41 Teşekkürler bizden; asıl önemli olan senin o doğal güzellikleri görmek, yaşamak ve duyumsamak için gösterdiğin emek ve çaba. Tepkiler: haluk akalın, MEHMET ŞEKER ve Kamil Tabak
Teşekkürler bizden; asıl önemli olan senin o doğal güzellikleri görmek, yaşamak ve duyumsamak için gösterdiğin emek ve çaba.
M MEHMET ŞEKER Üye Kayıt 5 Aralık 2009 Mesaj 30 Tepki 137 Şehir KEŞAN 15 Aralık 2009 #42 harika bir gezi olmuş, sonradan kaçırdığıma üzüldüm... katılanları tebrik ediyorum... fotoğraflar ve manzaralar harika Tepkiler: haluk akalın, İrfan Aşıroğlu ve Hakan Eşme
harika bir gezi olmuş, sonradan kaçırdığıma üzüldüm... katılanları tebrik ediyorum... fotoğraflar ve manzaralar harika
A AHMET KARAASLAN Üye Kayıt 2 Aralık 2009 Mesaj 61 Tepki 169 Şehir KONYA 15 Aralık 2009 #43 hakan abi süpersiniz aykalarınıza sağlık yağmur çamur kar demeden oyollarda savaşmışınız fotolar için teşekkürler.iyi pedallamalar. Tepkiler: haluk akalın, Kamil Tabak, İrfan Aşıroğlu ve 1 kişi daha
hakan abi süpersiniz aykalarınıza sağlık yağmur çamur kar demeden oyollarda savaşmışınız fotolar için teşekkürler.iyi pedallamalar.
Hakan Eşme Forum Bağımlısı Kayıt 27 Şubat 2008 Mesaj 1.725 Tepki 5.753 Yaş 59 Şehir Keşan İsim Hakan EŞME Başlangıç 1989—90 Bisiklet Geotech Bisiklet türü Dağ bisikleti 15 Aralık 2009 #44 @AHMET KARAASLAN Teşekkürler, çamurla oynaştığımız keyif ve macera dolu bir turdu, beğendiğine sevindik. Tepkiler: haluk akalın ve Kamil Tabak
@AHMET KARAASLAN Teşekkürler, çamurla oynaştığımız keyif ve macera dolu bir turdu, beğendiğine sevindik.
H haluk akalın Daimi Üye Kayıt 15 Ekim 2009 Mesaj 319 Tepki 829 Şehir Keşan 17 Aralık 2009 #45 Toz,çamur pedalımızdan ve tekerleğimizden eksik olmasın Tepkiler: Kamil Tabak ve Hakan Eşme
K Kamil Tabak Forum Demirbaşı Kayıt 6 Mayıs 2005 Mesaj 556 Tepki 1.759 Şehir Keşan, Edirne 20 Aralık 2009 #46 İlgilenen okuyan dostlara teşekkür ediyoruz, maalesef 3 haftadır havalar çok kötü, bisiklet programı olamıyor. Fırsat olursa bir HADİ sözcüğünü duymamız yetecek Tepkiler: Hakan Eşme
İlgilenen okuyan dostlara teşekkür ediyoruz, maalesef 3 haftadır havalar çok kötü, bisiklet programı olamıyor. Fırsat olursa bir HADİ sözcüğünü duymamız yetecek