Scudo Sports

" 15 Haziran " Pazar Garipçe Köyü Rampa + Ekşıın + Denizzz (:

@KoraY1459

ya bende de bişeyler var bugünü bi geçirelim bakalım.
vitamin takviyesi ve bol sıvılı yemeklerle toparlarız diye düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
Gezimize ilşkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Kudret (Robocop)
3. Merve
4. Salih
5. Ahu (Düşünüo)
6. Taner & Müniş (kaçırmak istemio)
7. Tunay & Necla (kaçmazz dio)
8. Kerem(-) tadilat nedeniyle katılamıyorum
9. Mehmet bey
10. Evren (%99 + 3 kişi)
11. mcgrey (paluk için geliooo)
12. KoraY
13. Serkan (%99)
14. Mahmut (%99)
15. Ferdi ONAT(ismimizide yazdik hadi hayirli olsun beaaaa)
16. Beyzade1978 (Katılmamak için bi neden görememekte )
17. Okan
18. Nihat [ Harika turlara devam ]
19. Emrah & Güneş (Kuvvetle İhtimaaal)
20. Yalçın abi
21. Koray & Cevriye (düşünüo)
22. Seray (Kuvvetle İhtimaaal)
23. Ers (düşünmeden geliyor)
24. Aykut (düşünmeden geliyor)
25. ORkun
26. Kıvanç (Blackfalcon 4/3 ihtimalle)
27. tamer306 (Tamer de gelse iyi olmaz mı )
28. Hakan & Nurten ( KENDİLERİ YOK AMA GÖNÜLLERİ SİZLERLE)
28. Demet
29. Hakkı (makmuhak) (%80)
30. Ayhan (işlerini yetiştirirse)
31. Musti
32. Serhat
33. caner
34. eralp
35. gökhan
36. 6500 (Cemil)
37. yunus (nam-ı değer yunussl1)
38. Sinan
39. Birol
40. ...

Yarın sabah Bakırköy sahil yolundaki durakta 07.00 - 07.15 arası buluşup Beşiktaş'a kadar birlikte pedal basıyoruz.Bakırköy taraflardan gelmek isteyen varsa buyursun gelsin birlikte pedal basalım. ;)

Gezimize ilşkin katılım listesiii...

1. Mert (sports-man)
2. Kudret (Robocop)
3. Merve
4. Salih
5. Ahu (Düşünüo)
6. Taner & Müniş (kaçırmak istemio)
7. Tunay & Necla (kaçmazz dio)
8. Kerem(-) tadilat nedeniyle katılamıyorum
9. Mehmet bey
10. Evren (%99 + 3 kişi)
11. mcgrey (paluk için geliooo)
12. KoraY
13. Serkan (%99)
14. Mahmut (%99)
15. Ferdi ONAT(ismimizide yazdik hadi hayirli olsun beaaaa)
16. Beyzade1978 (Katılmamak için bi neden görememekte )
17. Okan
18. Nihat [ Harika turlara devam ]
19. Emrah & Güneş (Kuvvetle İhtimaaal)
20. Yalçın abi
21. Koray & Cevriye (düşünüo)
22. Seray (Kuvvetle İhtimaaal)
23. Ers (düşünmeden geliyor)
24. Aykut (düşünmeden geliyor)
25. ORkun
26. Kıvanç (Blackfalcon 4/3 ihtimalle)
27. tamer306 (Tamer de gelse iyi olmaz mı )
28. Hakan & Nurten ( KENDİLERİ YOK AMA GÖNÜLLERİ SİZLERLE)
28. Demet
29. Hakkı (makmuhak) (%80)
30. Musti
31. Serhat
32. caner
33. eralp
34. gökhan
35. 6500 (Cemil)
36. yunus (nam-ı değer yunussl1)
37. Sinan
38. Birol
39. ...

Ayhan işlerini yetiştiremedi -1

• Beğen
Hava az bulutlu diyor. Yagis goremedim ben.
Siz hangi kaynaktan baktiniz ?

Herkese yarın iyi eğlenceler malesef çok daha önceden verilmiş bir sözüm vardı o yüzden gelemiyorum :(

• Beğen
@ers

baya bi halsizim gelmem zorlaştı sabaha hayırlısı

Nooluyor yaa? Teker teker dökülüyorsunuz. "Mistik Olay" filminin etkisinde mi kaldınız nedir :)

Önerim biraz yoğurt/süt tüketip güzel bir uyku, sabahada portakal suyu içerikli bir kahvaltı, bomba gibi olursunuz(umarım):rolleyes:

@oekizler

(link)

Ama boşver bunu. Üç gezidir her haftasonu yağmurlu gösteriyor, lakin biz bi türlü ıslanamadık.

Cidden ben yağmurda ıslana ıslana sürmek istiyorum :D

Tabii siz yinede önleminizi alın, sonra bana karşı bir çamur güreşine girişirsiniz nemelazım :p

@KoraY1459

06.30 Bakırköy'den gelenler için buluşma saati , 06.45 hareket saati olarak erkene alınmıştır.

bu hafta ki gezinin ismi "nazar gezisi " olarak değiştirilsin:)...rahatsızlananlar, düşenler.herkese geçmiş olsun diyelim.ama balık kısmı çok güzeldi.katılan ve yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür...

Mühteşem bir geziydi fakat bu gezidede kazalar olmadı değil:( kaza yapan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi diliyorum ve bu müthiş keyifli geziye katılan arkadaşlarımızada katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum

Bugünkü gezide Sarıyer'de mola verdiğimiz esnada gözlüğüm çalındı :boese157:
Uyuz oldum bu işe . :(
Annesi dünyanın en eski mesleğini icra eden bir kişi olsa gerek , kaşla göz arası benim gözlüğü yürütmüş . :boese157:
Bu tip organizasyonlarda dikkatli olmak gerektiğini anladım , kalabalık bazen dikkat dağıtıcı olabiliyor .
Diğer turlar için dikkatli olmak gereğini paylaşayım istedim .
Görüşmek üzere . . .

• Beğen
Geçmiş olsun herkeze...:Ahhh-1660
Yine güzel bir gezi.
Yine rampalar ve hızlı inişler
Yine balık...
Yine ekip...
Bir sonraki gezimizde görüşmek üzere...
Mert kaptana ve tüm katılanlara teşekkürler :winkenlux

Süper bir geziydi, baliklar ve Ferdi arkadasin modifiye ettigi salata harikaydi :)
Rahatsizlanan ve kaza geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Selamlar herkese.

• Beğen
Selam Grup,

Yağmur olasılığına rağmen,önce A.Y sonra AV.Y ında ki pedalseverlerle buluştuk dan sonra,33 kişi Sarıyer'e doğru pedala başladıık:) Heeer nedense en az 1 lastik patlağı ile karşılaştığımızz Sarıyer'e patlaksız şekilldee ulaştıık:p 1 asss dinlenme,ihiyaç molası sonrası yolaa devaam.Rampa çıkmaya başlarken önce çıkmaak isteyenler arkadaşlarım için talimat verdikten sonra en arkada yerimi aldım.Neysee kazasız olarak Koç Üniversitesi yoluna girerek Garipçe Köyü sapağına kadar geldiik.Burada fotolaaar çekildii veee hareket ettik.

Garipçe Köyü'ne inen yol dik ve bazı yerlerinde hız kesmek için çıkıntılarr var.Burdan aşağı inerken çıkıntıyı son anda fark eden Seray fren yapınca arkadan gelen Ferdi ona çarparak yere düştü:( Allahtan kafasında KASK
vardı.Yere düşen ve kafasını yere çarpan Ferdi'nin Cratoni KASK ı kırıldı.Seray dirseğinden ve bacağından hafif yaralandı.Gerekli olan müdahele yapıldıktan sonra Garipçe Aydın Balık Restaurant'da balık,midye,salata ve meşrubatları lüüüpletereeek:D Önce Sarıyer'e ardından Beşiktaş'a dönerken arabanın aynasına takılan Salih'in dışında oldukça rahat 1 şekilde Beşiktaş'da Gezimizi noktaladık.Önce kaza geçiren arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor,Gezimize katılan Grup disiplini,paylaşım,yardımlaşma duygusu ve sıcaklığını esirgemeyen Tüm arkadaş ve dostlarıma,Bizlere selam verip ortadan kaybolan,sevgili Mehmet bey,Yiğit sizleree dönüş yolunda rastladıık,KASK sız sürüüşlerinizde sizlere Allah yardımcınız olsun diyorum.Umarım bu yüzden üzücü haberler almayız dostlarım:( Katılan ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ediyoruum;) Birlikte Nice Renkli Keyifli ve Kazasız Gezilereee İnşallah:winkenlux....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

arkadaklar merhaba;

ben bugün itibariyle aranıza katıldım.geripçe geziniz beni hem çok imrendirdi,hemde geçen haftalarda benimde yolum oradan geçtiği için kaslarınızdaki ağrıları paylaşıyorum.22 haziranda okadar çok etkinlik varki ne yapacağımı şaşırdım.red bull,şehitlerimiz için destek turu, bide üstüne yalova gezisi gelince gözüm seğirmeye başladı..:)
en kısa zamanda tanışmak ve görüşmek dileğiyle..

selamlar..

@sports-man

• Beğen
Arkadaşlar meraba, mükemmel bi geziydi, emeği geçen herkese ve özellikle de mert'e teşekkürler, umarım en kısa zamandaki gezide yine beraberiz ;)
bir soru: yalova yolunda çok fazla rampa olduğunu(garipçe yolunun 10 misli kadarcık) duydum o yüzden hafiften bi tırstım gibi, doğrumudur?

• Beğen
Geri