Scudo Sports

15 Eylül 2019 Büyükçekmece 2. Ali Hüryılmaz Kriteryum Yarışı kazaları

Belarus takımını görünce zaten tüylerim diken diken oldu. Yarış uluslararası olunca adamlarda Kayseri de irtifa kampındaymış, şansızlık bu ki. Tur bindirme kolayı gerçekleşti.

Birde Azerbaycan takımı vardı. 2 kişilerdi onlarda galiba.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Scudo
Ne yazık ki gelenlerin hepsini paylaştım. Tekrar kontrol edeyim.

@trainspotting35 ilk video da yerde yatan arkadas bendim. O andaki piskolojiyle cok fazla bağırdım ve sinirlendim. Çünkü arkadasin önune gecmedim viraji alınabilecek en geniş bicimde aldim ve yolunu kapatmadim. Ona ragmen viraji alamadi yarışa devam edememek beni cok üzdü ve sinirlendim haliyle. Beni sakinlestirdiginiz için tesekkur ederim. Arkadaşın abisi kazadan sonra ağıza alinmayacak seyler demişti bana kendisi kazayi görmedi ve kazayi görmeden bos yaptı sinirlerimi bozdu benden büyük birisiydi bir sey diyemiyorum. Bir şeyi görmeden bu benim kardesim bunun suçu yoktur diyip laf edilmemeli kaza aninda orada olan kisilerde benim %100 suçsuz oldugumu söylüyor. Kardesinize viraja nasıl girilmeli bunu öğretin derim o hızla viraja dardan girilmez. Yarışa devam edememek beni üzdü ama yarıştan sonra bana dedikleriniz daha da cok üzdü sorgusuz infaz yapmayın derim.

• Beğen
Tepkiler: Noldor
Ben birşey demedim ki size hatta sizi haklı buldum virajı içten alanın lastiği kilitlendi ve size çarptı siz virajı dıştan alırken. Beni başkası ile mi karıştırdınız anlamadım. Ben Video da ki siyahlı kişiyim videoyu çeken de kuzenim.

Videodan sonraki yazdığım ilk mesajda da size hak vermişim zaten.

Sizi üzen kısım ne orayı anlamadım ki ben sizi üzecek birşey yazmamışım. Btwin bisikleti olan arkadaş virajı alayım derken freni fazla sıktı ve lastikleri kilitlendi size direkt bodoslamadan daldı hatta hatasını bildiği için yavaş yavaş uzaklaşıyor farkındaysan.

Kazanın şokuyla siz beni arkadaşın abisiyle karıştırdınız bence.

• Beğen
Tepkiler: Noldor ve Mert E.
Konu benim konum karışmaz merak etmeyin küçük kardeşlerimizi alttan almasını biliriz. Olayı büyütmeden çözeriz.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Konu benim konum karışmaz merak etmeyin küçük kardeşlerimizi alttan almasını biliriz. Olayı büyütmeden çözeriz.

Öncelikle kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Kendisinin hatası olmadığı halde yarış dışı kalıp, bu kadar sakin kalabildiği için de ayrıca teşekkürler...

@trainspotting35, Sanki o sondaki söylenenleri size değil de, kazayı yapan kişinin abisine söylemiş...
size teşekkür ettikten sonra konu değişmiş, nezaketini bozmadan da o kişiye tepkisini göstermiş... arada paragraf ayırmadığı için de sanki size yazılmış gibi anlaşılabiliyor...

şunu ayrı bir paragraf olarak okursanız size yazılmadığı daha net anlaşılabiliyor...

Arkadaşın abisi kazadan sonra ağıza alinmayacak seyler demişti bana kendisi kazayi görmedi ve kazayi görmeden bos yaptı sinirlerimi bozdu benden büyük birisiydi bir sey diyemiyorum. Bir şeyi görmeden bu benim kardesim bunun suçu yoktur diyip laf edilmemeli kaza aninda orada olan kisilerde benim %100 suçsuz oldugumu söylüyor. Kardesinize viraja nasıl girilmeli bunu öğretin derim o hızla viraja dardan girilmez. Yarışa devam edememek beni üzdü ama yarıştan sonra bana dedikleriniz daha da cok üzdü sorgusuz infaz yapmayın derim.

Çetin yanlış anladın, Hasan kendisini düşüren çocuğun abisi için söylüyor o sözleri. Heyecandan cümleleri biraz devrik sadece ;)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bende tekrar tekrar okudum. Büyük ihtimalle öyle. Aslında arkadaşımız yanlış anlamasın çokta sakin kalmadı o kısımlar video da yok. :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
bu arada bu yarışmanın ödülü bayağı iyi gibi 10 bin tl ile güzel bir karbon bisiklet alınır

kaza yapan dostlarımıza geçmiş olsun

Toplam ödül 10000 TL. 1. Lik ödülü değil.

Ödül Havuzu deniliyor yani 1. 2. 3. olan ( takım ve ya kişilere veriliyor )

2.ULUSLARARASI ALİ HÜRYILMAZ YARIŞ ÖDÜLLERİ
Yarışlarda dereceye girenlere TOPLAM Para ödülü 10.400 TL
Yıldız Erkek A (15-16)
Yıldız Erkek B (12-14)

1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL
Genç Erkek 17-18
1. 1000 TL
2. 600 TL
3. 300 TL
Elit Erkek 19-35
1. 1500 TL
2. 750 TL
3. 500 TL
Master Erkek 36-39
1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL
Master Erkek 40-49
1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL
Master Erkek 50+
1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL
Genç Bayanlar 16-18
1. 600 TL
2. 400 TL
3. 200 TL
Elit Bayan 19-35
1. 500 TL
2. 300 TL
3. 150 TL
Master Bayan 36+
1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Turisti
@trainspotting35 ben size bir sey dememiştim zaten yanlış anlaşılma olmus. Düşmeme sebep olan kişinin abisi hakkında yazmıştım onları. Yanlış anlaşılma icin kusura bakmayın. Evet orda cok da sakin kalmadim ama yerimde kim olsa aynısını yapar çünkü suçunuz yokken yarışa devam edememek insanı üzüyor. Hepimiz bisiklet sürüyor ve antreman yapiyoruz ne kadar emek verdiğimizi kendiniz biliyorsunuz. Emeklerimin boşa gitmesinden dolayı kendimi sakin tutamadım

Evet bir yanlış anlaşılma olmuş. İnan ki ben 40 yaşındayım senin kadar sakin kalamazdım. Video paylaşımındaki viraj dönmeyi bilmeden, bakımsız bisikletlerle yarışa katılan arkadaşlar derken senin olayını kastetmiştim. Tekrar geçmiş olsun birde İstanbul içinden yarışa katılıyorsanız en azından bir hafta önceden parkura gelip test- deneme sürüşü yapmanız.

@trainspotting35 Master erkekler ödülleri gerçekten göz dolduruyor. ?

Master Erkek 36-39
1. 300 TL
2. 200 TL
3. 100 TL

Genç Erkek 17-18
1. 1000 TL
2. 600 TL
3. 300 TL
Elit Erkek 19-35
1. 1500 TL
2. 750 TL
3. 500 TL

Tüm parayı aslında genç erkek ve Elit erkek

Genç Bayanlar 16-18
1. 600 TL
2. 400 TL
3. 200 TL
Elit Bayan 19-35
1. 500 TL
2. 300 TL
3. 150 TL
Genç Bayan ve Elit Bayan'a yatırarak çok mantıklı bir hamle yapmışlar. Gençlerde ve Elitlerde rekabeti arttırmışlar ve onların aslında daha çok maddi desteğe ihtiyacı var. Master erkek işini eline almış hobi amaçlı takılan erkek aslında.

• Beğen
Tepkiler: Homer ve Özcan
Geri