Scudo Sports

15 - 16 Ağustos Bartın Bisiklet Gezisi

1 Ay öncesinden kesin birşey söylemek güç ama aksilik olmazsa 1 arkadaşla beraber Boludan gelmeyi düşünüyoruz. Programın ne olacağına karar verilirse daha kesin konşabiliriz tabi.

Scudo
Belirtilen tarihe 2 hafta var ama organizazyon nasıl olacak, nasıl bir yol izlenecek hiçbir bilgi yok arkadaşlar.
Ben bu turda yer almak ve ona göre plan yapmak istiyorum.

Turun organizazyonu hakkında biran önce düzenleme yapılmalı diye düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar turun organizasyonunu ben ve ayşe yıldız hanım üstlendik, en geç iki gün içinde bütün güzergahları belirleyeceğiz ve fiyatı da belirteceğiz, fiyat sadece otobüs ücretinden oluşacaktır, kişi başına düşen ücreti kişi sayısını belirledikten sonra belirteceğiz, gelmek isteyenler bize ne kadar erken haber verirlerse o kadar iyi olur çünkü ona göre araç kiralanacak. gidildiğinde çadirda veya pansiyonda kalabilirsiniz. pansiyon ücreti kişiye aittir.

size iyi gezmeler arkadaşlar çok istemiştim gelmeyi ama ufak bir kaza geçirdim son anda fark ettiğim yoldaki tümseğe 45 km hızla çarpınca takla attım sağ kolumu kırmışım.sizlere şimdiden iyi gezmeler kendinize dikkat edin

arkadaşlar bana şu ana kadar hiç mail gelmediğinden fiyat belirleyemedik, lütfen gelmek isteyenler mail atsın, kesin gelecek olmasanız bile %90 gelebilecek durumdakiler de mail atsın, bir fiyat belirleyelim, bu arada gelecek herkesten kapora toplanacaktır.

bu arada biz sadece ankaradan otobüs kaldıracağız, başka illerden gelmek isteyenler bize cumartesi sabahı katılabilirler ama iletişim için bartında bize katılacağınızı bildiren ve telefon numaranızın bulunduğu bir mail atınız.

Nerden hangi otobüs hareket edecek.
Hangi saatte nerden pedala basılacak
Takip edilecek güzergah,
Ankara- istanbul vs. Yeniçağ'da kaçta buluşacak.

Bu arada Yenicağ'dan - Bartın'a konaklama yapmadan mı gitmeyi düşünüyorsunuz.

Hiç bir detay vermemişsiniz.

Dostlar,

Turun ne guzergahı belli, ne rota belli, katılımların nasıl yapılacagi belli, nerelere gidilecek belli...

Lutfen daha fazla detay verinki, planlarımızı son haline getirelim.

Bu konuda gereken calısmayı en kısa surede duzenli olarak yapacaginizdan eminim!

Teşekkürler, emeginize saglık

• Beğen
Tepkiler: burakb
arkadaşlar son bilgileri veriyorum, program 1 hafta ertelenmiştir, yani 22-23 ağustosa alınmıştır, sds bisikletin minibüsü en karlı ulaşım aracımız olacağından onların minibüsünü kullanacağız, ayrıca sds bize teknik eleman desteği sağlamayı planlıyor, ve 6 öğün yemek dahil ücret 65tl, amasraya gidildiğinde çadırda kalınacak veya arzu eden pansiyon tarzı yerlerde kalabilir. maximum kişi sayısı 13 olacaktır. talebin çok olması durumda program iki hafta üst üste tekrarlanacaktır. kesin gelecek olanlar perşembe akşamları turunda bana kaporaları verebilirler. kapora 30 tldir. ankara dışından katılacak olanlar bartına otobüsle gelebilirler ve bize katılabilirler. kesinlikle performans turu değildir, gezip görmek ve bol bol fotoğraf çekmek için gidiyoruz.

@batuhan özşen

Kısmet olmadı bir türlü, ramazana denk geliyor bu sefer de.

Size iyi eğlenceler dilerim. Güzel fotoğraflarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: batuhan özşen
Napıyorsunuz, program belli mi? Gün yaklaştı! Batuhan,bana telefonunu sakıncası yoksa özelden verir misin? Biz de 2-3 kişi Amasra yapacaktık. Giderseniz sizinle buluşuruz.

Geri