Scudo Sports

15.08 İzmir Gece Turu!!!

psychedelic68

Daimi Üye
Tepki
167
herkese merhaba,
Arkadaşlar bu akşam tekrar geçen haftalardaki gibi kısıtsız olarak urla istikametine doğru akalım diyorum:D
buluşma yerleri aynı şekilde olursa;
20:00 konak iskele
20:15 göztepe iskele
20:45 narlıdere şehitlik
katılmak ister misiniz?
görüşmek üzere

Scudo
ben geliyomdesem:(diyebilsem..gelebilsem:) mümkün degil tabi:( amao yolu çok sewdim ben..gündüz gitmeme ragmen hemde:)iyi eglenceler sizee

@alpay ipekgil

ohh be sonunda :D
Hakan abi de gelir mi acaba?:rolleyes:

@Özgür!

Büyük ihtimal gelmeye çalışacak Biraz geç kalabilir hastasının durumuna bağlı Narlı dereden çıkmadan tel arayacağız

Biz geldik...Güzel ve sorunsuz bir tur oldu.Yola devam eden Özgür ve Anil in da sorunsuzdu mesajini beklemekteyiz :)
Özgür yine her zamanki gibi çok konustu :D
Çok keyifli bir turdu.Bu grubu seviyorum.Eksik kadroyduk gözümüz diger arkadaslari da aradi.Umarim bir sonraki turumuzda görüsürüz

@xcangel

valla Aylin abla biraz geç oldu ama, sorunsuzdu..:D
eve döndüğümde bilgisayarı bile açmadım direk uyudum, malum sabah 6
4-4,5 saat uykuyla çalışıyorum şuan, ama deydi, keyifliydi bu haftaki gece turumuz da. (bi dönüşte üçkuyular meydanına gelmeden, ben soldan gidiyodum ve öküzün biride sola dönecem diye önümden sola kırdı direksiyonu :boese157: :boese157: :boese157: hızımda 40 civarı, nasıl fren yapıp sağa kırdım bilmiyorum, arabanın üzerine yapışıyordum ..olaydan sonra güzelyalıya kadar bacaklarım titredi resmen..gecenin bi vakti gereksiz bir action'dı neyse..)

Alpay abi ütü yapmak zorunda olduğu için katılamayacanı bize söylemişti şehitlikte. Ah Alpay abi! rica ediyorum ütü günüyle tur gününü çakıştırma alahın aşkına bidaha.:D :D

birdahaki turda hepberaber oluruz inşallah.
görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
gece gidince pek fırsat olmadı bilgisayarı açmak için..:)
eğlenceli bi tur oldu..bir sonraki turda görüşmek üzere

@psychedelic68

Anıl sen sonunu hazırladın verdiğm sırrı niye açıkladın.Sen öldün:Skull-175
Neyseki hepsini bitirdim.Hafta sonuna rahat bir tur yaparız

Geri