Bu güzel ve heyacanlı geziyi bizler ile paylaştığınız için teşekkürler. Yeni yerler ve insanlar tanımak çok güzel. Gezilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.
gerçekten tebrikler tüm gruba ve paylaşım için size teşekkürler..
1.si dağ, tepe, dere, şelale inanılmaz keyidfli manzaralar var
2.si performanso keyifli tüm anlarını yansıtmışsınız. spd pedallar, dereleri aşmaklar vs. süpper...
3.sü acıdım yiyeceğimiz bitti deyince. onca kar yağış açıp kapayan havaya rağmen geziyi sonlandırmayıp yiyeceksiz kalana kadar mücadele. tebrikler yürekten...
Sevgili Yasin,
Geri gelmene çok sevindim. Sağlam da bir başlangıç yapmışsınız.
Arkadaşlarınızı kask konusuna zaten uyarmışsınızdır ama ben yne de yazmadan edemedim.
Tebrikler , teşekkürler, selamlar.
ben mehmet bu tura bende katıldım.ilklerdenim.(ayrıca yorulan kişiyim).bu turu yaptıktan sonra bisiklete ilgim arttı.bisiklet almaya karar verdim.inşallah turlar duzenlenir inşallah.katılmaya hazırım.yalnız bıraz kısa mesafe olsa sevinirim.abi 90 km demiş.toplamda 110 km ydi galiba.ben 60 da kosuldum.ayakklarım bile tutmuyordu petal çevire çevire.bi de rugar olunca iyice zorlandım.arabaya binmek istemedim ama daha sonra bınmemin doğru oldupuna karar verdim.çünkü diğerlerini yavaşlatıyordum.neyse zor bır turdu.çalkara fikri super katılabilirim.belki o zaman bisikletimde olur.gokhan abi ve eyaya selam...
Toplamda 90 kmydi Mehmet. Yorulan sadece sen değildin, seni araca bindirdikten sonra yorulan çok kişi oldu Şelale yolu dümdüz yol 90 km orda yoruldunuz Çalkara çok daha yorucudur, orası şimdilik ağır gelir size kanımca. Çünkü 800m rakım Eskişehir merkezden, bozdağın 1290m rakımına çıkılıyor, 400m'ye kadar tekrar iniliyor. Gidiş-geliş 70 km civarı. Şelale yolu dümdüz derken kastettiğimiz buydu. Çalkara şimdilik erken sizler için.
Kızılinler, Musaözü, Kent orman v.b. 30-40 km civarı kısa geziler düşünüyoruz sizler için. Dünkü yarışa ani bir kararla gittiğimiz için Çevsad'da duyuramadık. Ancak Çevsad'dan 3 kişi derece aldı (Semih, Gökhan Duran, Ben)
Siz de ekibi toplayıp saldım çayıra Mevlam kayıra diye gezilere başlamışsınız ne kdr güzel.
Demek şelale burasıymış. Merakımı giderdiğiniz için teşekkürler. Geçen sene tam bu zamanda oradaydık ve Şelale'ye gidelim diye yola çıktık bisikletlerle. Ancak geç kaldığımız için gölle idare etmek zorunda kalmıştık.
İnşallah bir dahaki sefere sizlerle birlikte pedallar orayı da görürüz.
çalkaraya bir kere gitmiştim.o kadar uzun gelmedi.musaözüne gidebiliriz.30-40 km pek yorucu olmaz herhalde.zaten aynı yoldan gideceğiz ama kızıl inler tarafına donmeyeceğiz galiba.bu da benim için cok iyi olur.