Öncelikle merhaba forum sakinleri.Bisikleti kullanım amacım spor yapmak ve bir hobi edinmek.Kullanacağım yollar %65 düz asfalt yol %35 ise taşlık veya bozuk yollar.
Boyum 178 kilom ise yok zayıfım hatta 53 kiloyum.Boyum dahada uzayacak gibi çünkü yaşım öyle büyük değil hem bu etmenden dolayı hemde 29er lerin sarsıntıları daha az hissettirmesinden dolayı 29er bir bisiklet almak istiyorum.Vites sistemi olarak acera veya yukarısı benim için iyi olur diye düşünüyorum aceradan aşağı vites sistemi olan bisikleti almak istemiyorum.Bütçemide belirttiğim gibi 1400tl fakat daha yukarısına çıkamam zorlanmış hali bu
.Son olarak bisikleti uzun yıllar kullanacağım çünkü profosyonel olarak bu işi yapmayacağım sadece hobi ve spor ve geçenlerde arkadaşımın bisikletini ödünç aldım birazda hoplayıp zıplarım gibi geliyor yani sağlam olması gerekiyor.Ek olarak şart olmamakla birlikte bir beklentim daha var renkli bisiklet olmasından yana değilim siyah (tonlarıda olabilir gri vs), beyaz veya kırmızı olmasından yanayım önerilerinizi bekliyorum.
Boyum 178 kilom ise yok zayıfım hatta 53 kiloyum.Boyum dahada uzayacak gibi çünkü yaşım öyle büyük değil hem bu etmenden dolayı hemde 29er lerin sarsıntıları daha az hissettirmesinden dolayı 29er bir bisiklet almak istiyorum.Vites sistemi olarak acera veya yukarısı benim için iyi olur diye düşünüyorum aceradan aşağı vites sistemi olan bisikleti almak istemiyorum.Bütçemide belirttiğim gibi 1400tl fakat daha yukarısına çıkamam zorlanmış hali bu