Oxsy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.956
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar İyi günler diliyorum ... Yaklaşık 1999 yılından beri yani 15 yıldır aktif olarak spor yapmaktayım .Spor benim için hiçbir zaman bir araç olmadı , Spor benim için yaşam , hayat , ömür gibi tabirlerle eş değer. Ne olursa olsun bu zamana kadar hangi branşta olursa olsun işimi çok ciddi yaptım . Kimi zaman Federasyonlarla yaşadığım sıkıntılardan dolayı kendi branşımdan uzak durmak zorunda kaldım . Bu konuda dayanıklılık sporundan uzak kaldığımda yapmış olduğum yan branşlardan dolayı vücudumda meydana gelen değişiklikleri resimlemek istiyorum.
Sene 2004 60 kiloyum
Sene 2006 63 kiloyum
Sene 2007 65 kiloyum
En formda olduğum dönem ve yaşadığım problemlerden dolayı aktif olarak Triathlonu bıraktığım sene. Sene 2009 haziran !!! 74 kiloyum 1,5 senelik bir ağırlık antrenmanından sonra. Tabi yaklaşık 2 senelik triathlona aradan sonra tekrar antremanlara başladım . Burda dikkat Sene 2009 ekim ( yukarıdaki resimden sadece 4 ay sonra ) Yeniden milli takım ve alanya !!! Kilo 69. Yeniden kolayca milli takıma girdikten sonra Şimdilik Triathlonda bir amacım kalmadığına inandım ve yeniden ağırlık kaldırmaya başladım. Sene 2011 84 kilo! Triathlona özlemim yine depreşti
Triathlonsuz yapamam sanıyorum Sene 2012 !!! Kilo 69 !!! Ve yine Milli takım! Yarış resimlerinin hepsi Milli Takım adına yarıştığım yarışmalardan çekilmiştir. Triathlon Federasyonu 2001 yılında kuruldu 2001 yılından 2007 yılına aralıksız , daha sonra 2009 ve 2012 yıllarında tekrar milli takım adına yarıştım. Şu an Askerdeyim. Ve Aktif spor hayatıma Devam etmekteyim. İzlediğiniz için teşekkürler. Herkese Spor dolu bir ÖMÜR diliyorum.
Sene 2004 60 kiloyum
Sene 2006 63 kiloyum
Sene 2007 65 kiloyum
En formda olduğum dönem ve yaşadığım problemlerden dolayı aktif olarak Triathlonu bıraktığım sene. Sene 2009 haziran !!! 74 kiloyum 1,5 senelik bir ağırlık antrenmanından sonra. Tabi yaklaşık 2 senelik triathlona aradan sonra tekrar antremanlara başladım . Burda dikkat Sene 2009 ekim ( yukarıdaki resimden sadece 4 ay sonra ) Yeniden milli takım ve alanya !!! Kilo 69. Yeniden kolayca milli takıma girdikten sonra Şimdilik Triathlonda bir amacım kalmadığına inandım ve yeniden ağırlık kaldırmaya başladım. Sene 2011 84 kilo! Triathlona özlemim yine depreşti