Scudo Sports

14 Ocak 2011 Kazdağları Zirve

Scudo
Muammer abi gene muhteşem bir geziye imza attın.Tebrikler.Ordaki oksijeni
bizlerede gönderdin Forum sayesinde.Sizi,Hakan Eşme'yi gördükçe insan istanbul'u bir daha dönmemek üzere terkedip gidesi geliyor. Merak ettiğim bir şey var ???? Akçay-Kızılkeçili'denmi girdin zirve yoluna yoksa Avcılar köyü
Kışlatepe üzerindenmi?? güzergahı belirtirsen sevinirim. tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kizak
Muammer Bey hava şartlarına rağmen çok güzel bir gezi olmuş. Sarıkız'a (1726) ulaşmak bu sefer nasip olmamış. Geri dönmekle en iyisini yapmışsınız özellikle kış aylarında dağın havası çok değişken . Nede olsa yarıştığımız dağ değil kendi sınırlarımız. Benim de düşündüğüm bir rotaydı. Benim için çok güzel bir ön bilgi oldu yazınız. Bekçiler bir sıkıntı çıkarıyor mu milli parka girişte ? Benim duyduğum bisikletli arkadaşlara kolaylık sağladıkları yönde.

• Beğen
Mauammer Bey çok hoş bir gezi olmuş. Sarıkız (1726) bu sefer olmamamış. Kısmetse bi dahaki sefere. Kış günleri dağın havası değişken olduğu içim iyiki kendinizi fazla zorlamamışsınız. Dağ hep orda bizimle dost. Benim de düşündüğüm bir rotaydı yazınız çok güzel bir ön bilgi oldu benim için. Milli park bekçileri parka girişte bi sıkıntı çıkarıyorlar mı? Benim bildiğim bisikletli arkadaşlara yardımcı oldukları yönünde...

• Beğen
hocam elinize ayağınıza sağlık çok güzel gezi üşenmeden o soğukta güzel resimler çekmişsiniz.sayenizde biz de güzel yerler görüyoruz... teşekkürler

• Beğen
Muammer abi budur. bu turu bahara SARIKIZ da tamamlayacak şekilde birlikte yapmayı çok isterim. TEBRİKLER.

• Beğen
Sevgili Muammer bey sizi canı yürekten kutlarım ellerinize ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur yapmışsınız ve resimlerde harika teşekkürler allah kaza bela vermesin
saygılar
ali baba

• Beğen
@Rikoenriko

teşekkür ederim Birol kardeşim.İnşallah beraber tamamlarız.

@ali albut

Ali kardeşim yorumların için teşekkür ederim.ALLAH hiç bir aekadaşıma kaza bela göstermesin.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@Ozkan Aydin

Selamlar Özkan kardeşim. Güzel yorumların için teşekkür ederim. Ben Zeytinliden çıktım .Buranın yolu daha temiz.Askeriye kullandığı için sürekli temiz tutuluyor.Kızılkeçiliden Gölcük bölgesine yakın çıktım yolun zemini bozuk bakım yok.Kişla tepeden çok az çıktım oarsıda çok bozuk.Ama Kişlatepeden çıklırsa Radara kadar daha yakın .

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
@Cem Şentin

Sevgili Cem kardeşim güzel yorumlarına teşekkür ederim.İnşallah Tam Sarıkız tepesinde mutlaka resimlerimizi göreceksiniz. :in:

@Mustafa AKAN

Selamlar Mustafa Kardeşim.Güzel yorumların için çok teşekkür ederim.Sarıkız mutlaka tamamlanacaktır bundan emin olun.Kış mevsiminde özellikle zirvede soğuk resmen uyuşturuyor.Milli Park girişinde sorun çıkartmıyorlar .Birazda muhabbeti artırdık onunda etkisi var tabiiki.Nisan Mayıs gibi çok harika olur.Birazcık olsun bilgi verebildiysem ne mutlu bana .Sağlıcakla bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: ali albut
izmir'den çarşamba akşamı bisikletçileri olarak geliyoruz.2 gündüz 1 gece kamplı bisiklet turu.muazzam bir güzellik bu su götürmez bir gerçek.insan keşke daha yakın olsa da sürekli gidebilse diyor.Yokuş performansınız gerçekten iyiymiş.bol pedallar diliyorum

• Beğen
ömrünü 5 yıl uzatmış gibi bir tur olmuş. yükseklik ve manzaralar gerçekten çok iyi. keşfedilmelik ve bol oksijenli bir güzergah. bence herkes görmeli o anı yaşamalı. saygılar. ayaklarına sağlık

• Beğen
vallahi sensin abi:)
eskişehirdeki mekanında çok çaldım,görürsen bilirsin beni:)
seni burada göreceğim aklıma gelmezdi.Eskişehirden uzaklaşmakla en doğru şeyi yaptın abi.
bir gün seninle,senin oralarda pedallama şansımız olur inşallah.
(ö.m. atamadığım için buradan yazdım)

Kanka Ayaklarına sağlık.Sitede 2011 yazı Kaz dağları köyleri. ida bisiklet dostları olarak Yapmış olduğumuz etkinlikleri paylaşırsan memnun olurum:)

sa tebrik ederim bende edremitte oturuyrum kaz daglarına bende bisikletele cıktım siz bildgim kadarıyla akcayda otryrsunuz biz 2 kişiyiz İDA grubuna yer varsa gelelim...cevap beklioyorum bu arada biskletlerimiz güzel...

• Beğen
:) Sayın Abim Tebrikler.Güzel Keyifli bir Paylaşım.
Kazdağları,Görmek istetiğim o yerler bizde beraber gezdik,Eline Ayağına Sağlık.

Hoşça Kalın...

• Beğen
Geri