Scudo Sports

14 Nisan 2013; BGB İstanbul - Rumeli feneri Bisiklet Turu (75 km)

Arkadaşlar merhaba, tur için son hatırlatmaları geç olmadan yapayım ;)
Yarın sabah 9:30da hareket edeceğiz, geç kalmamaya özen gösterirseniz sevinirim, geç kalacaksanız da en azından haberimiz olsun ona göre bekleyelim, Telefon numaram 0537 568 64 28.

Tura katılmak için eminönüne kadar gelmeniz de şart değil, ben beşiktaştan veya yol üzerinden bir yerden katılacam diyen varsa ordan da katılabilir.

Akşam saatlerinde biz turu bitirdikten sonra yağmur görünüyor,, siz yine çamurluğunuz varsa takın, Yağmurluğunuzu yanınıza alın ama bizim baktığımız saatlik hava durumlarımda yağmur akşam görünüyor.

terlerseniz diye de yanınıza yedek bir tshirt alabilirsiniz.

Yemek işini de sarıyerde bir pastanede mola verip beraber halledebiliriz. siz yine de tura gelmeden sağlam bir kahvaltı yapın tabi, 75 km tur için iyi beslenmeniz gerek.

Aklınıza takılan bir şey varsa facebook sayfamızdan sorabilirsiniz. gece 1-2'ye kadar cevaplarız

@Cihan Soyugazi

Cihan yukarıda ufak tefek konularda açıklama yaptım. telefon numaram da var mesajın içinde ;)

Scudo
@Hucreceperi
Selamlar kartaldan katilmayi dusunuyorum. Kadikoy besiktas vapurunu alirim diye dusunuyorum. Buyuzden kacta besiktas iskelede olursunuz ?

9:45 gibi oradayız ;)
olur da geç çıkarsak biraz beklersin sadece ;)

@Hucreceperi
Saat 10.05 besiktasa gelsem siz beklermisiniz :)? Bide 09.35 de var oda size bayaga erken kalir diye dusunuyorum.

Erken gelirsen sevinirim, tüm grubu bekletmeyelim ;)
Beşiktaşta sahil yolundaki ışıklarda beklersen daha iyi olur, yolumuzu değiştirmeden devam ederiz ;)

@Hucreceperi
Tamam yola cikarim sorun yok ama yolum uzun oldugu icin soz veremiuorum. Olmadi yetisirim size. Besiktasa varinca ararim sizi. Gelmemisseniz beklerim gecmisseniz yetisirim size

İstersen vapurla direk eminönüne gel grupla beraber çıakrsın, düz yol zaten beşiktaşa kadar ;)

@Hucreceperi
Yol icin demedim inanin. Sadece cok erken kaliyo. Dedigim gibi ben 10.05 te besiktasta olurum eger gecmisseniz yakalarim ben sizi. Telefonunuzu kaydettim. Benim tel0530 2266197. Yatin gorusuruz ins

Arkamızdan yetişirsin o zaman bize, eğer yolda ararsan bahsettiğim yerde 1 arkadaşı bekletirim, onla beraber yetişirsin bize ;)

Saat 09:30 gibi orada olacağım bende inşallah. En iyisi bisikleti arabanın bagajından çıkartıp montaj etmek, ben garaja gidiyorum. Sabahın 6 sında ve pazar günü bu kadar uğraşmaya değer umarım, sağnak yağmur yağarsa üzülürüm...

Düşündüğümden fazla yağmur yağıyor ama tura devam, gelen arkadaşlar su geçirmeyen ayakkabıları varsa onu giysinler bot veya goretex tarzında, 1-2 adet de yedek çorap iş görebilir.

yağmurda sürmekten çekinen varsa da bugün şansını zorlamasın, sonraki turlarımıza katılırsınız.

@Hucreceperi
Sabah yagmuru ve siddetini gorunce inanilmaz uzuldum. Gelincek gibi degildi ustune bi de malzeme eksikligi ( yagmurluk camurluk ) eklenince vaZgectim. Ama umarim giden arkadaslar icin kazasiz belasiz ve yagmursuz bir tur olur. Artik haftaya yapilacak turlarda gorusuruz.

@murat.kahya

Aynı rotaya peşpeşe gitmiyoruz arkadaşım ama haftaya da etkinliğimiz olacak ;)

@CAVOGUZHAN

Gün içinde hiç yağmur yağmadı, sadece yerde sabah yağan yağmurdan kalan sular vardı onlar da 11 gibi kurudu gitti ;)
yavaş ama güzel bir tur oldu, katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Fotolar nerde ???Facede hiç bu kadar gecikmezdi......Remzi askere gitti diyemi böyle oldu:)

• Beğen
Tepkiler: Hucreceperi
Abi adam üsküdar sahilde oturuyor biz 30 km yol gidiyoruz üstüne :D
Fotoğrafları taze yükledik burdalar;
(link)
Sabah 8:15te avcılardan yücel abi ve 8:20de çekmeceden azim ve tugayla yola çıktık. 9:15te eminönündeydik ;)
toplam 8 kişi tura başladık ve beşiktaştan katılan 1 arkadaş ve yolda bizim ekibin çevirdiği bir arkadaşla daha 10 kişi sakin bir tempoda yola devam ettik ;)
Sarıyerde bir çay molasından sonra istikamet fener. 2:30 gibi fenerden geri çıktık, yavaş arkadaşlarla ben azim ve muhammet arkada kaldık, diğer arkadaşlar önden seri bir şekilde evlerine döndüler. saat 5:30 gibi beşiktaşta son arkadaşı bırakıp sağsalim evlere dağıldık.

@Hucreceperi

haklısın sabah yağdığıyla kaldı ama ben yola çıkmaya hazırlandığımda çok sağlam yağıyordu gözüm yemedi.bide dediğim gibi ekipmanda yoktu.bende kartal-kadıköy yaptım yanlız sıkıcı ve eğimsiz şekilde.
neyse inş haftaya hava güzel olurda katılırız. bu hafta rumeli hisarı yaptınız haftayada anadolu hisarı yaparsınız olmazsa :) rotasıda doğasıda güzeldir.

buarada günü kazasız belasız kapattığınıza da çok sevindim

Geri