Scudo Sports

14 Mart Pazar Kilyos Keşif Turu

Scudo
Harika bir gezi ve muhteşem fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler..Ayaklarınıza sağlık..

@haceli yılmaz

hafta sonu hava güzel gözüküyor:) hafta sonuna iş çıkmaz ise geebilirim.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
Bu hafta yokum ama siz rotayı çıkarın hava bugün tahminlerine göre sıcak olacak.

slm arkadaşlar güzel bir gün geçirmişiniz kıskandım doğrusunu sölemek gerekirse vaktim olmuyor hergün çalışıyorum diye bilirim kısmetse fırsat bulursam takılmak isterim

Merhabalar olsun,

Sayın Bahadır Atılgan ın 24 ocakta sebeb-i hava-i muhalefetten iptal olan Durusu üzerinden Karaburun turu yapılabilir. Bu tura bende katılmak isterim ayrıca sizlerlede tanışmış olurum. Bu rota gezi ve tur duyuruları bölümünde sayfa 5 te Yalıköy turu organizasyonu adı altında incelenebilir.

Saygılar,

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
selamlar dostlar bu hafta sonu hava ii olucakmış cem kardeşimde bakmış yağmur gözükmüyor bu hafta sonu derimki tabi sizlerinde kararı önemli kemerburgazdan tahya kadın ordanda terkos gölüne kadar gideriz derim ağaclı üzerindende olabilir yada haritalardanda bakalım ama altarnatif biyerde varsa oraya da bakıp yönele biliriz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar,
3 göller bölgesine bir tur yapalım mı?

(link)

buradan bakabilirsiniz.
Buraya ya Belgrad ormanından, yada Kurtkemeri üzerinden gidebiliriz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Sağlıcakla kalın

gerçekten çok güzel bir geziydi derenin içinden geçtiğimiz ve benim ıslandığğım sahne harikaydı ve daha neler neler.
herkese teşekkürler tekrrardan.

ne güzel bi gezi olmuş, çok özledim oraları
çok uzaklardayım ama bir gün döneceğim oralara.
paylaşım için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar..

Ben o gün hiç bir tura gidemedim.. Ne size yetişebildim nede Günkut'lara. Sabah uyandığımda saat 10'du : (( Uyanamadım gidemedim binemedim doğru dürüst bisiklete..

Hadi gideyim Şile'ye öğleden sonra dedim 30 km sonra otostop çektim atladım bi minibüse doğru Şile.. Kal geldi pazar günü anlayacağınız.. Üzgünüm : ((

Merhabalar bir gün ben de katılabilirim umarım :(

Paylaşım için teşekkürler,fotolar ve manzara harika.Ayaklarınıza sağlık."www.erbit.org"

mtb lerin hakkının tamamen verildiği bir tur olmuş.gerçekten resimlere bakmaya doyamadım.ayaklarınıza sağlık

bol çamurlu ve ıslak bir gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.

Karköyden itibaren yıllar önce tek başım katettiğim yolları hatırlattınız Çamur,su ve taze bahar çiçekleri işte pedal çevirmenin verdiği mutluluğu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler hepinize.

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
Geri