Scudo Sports

14 Mart Pazar Kilyos Gezisi

anlattıklarınızı duyunca kendim adına orada olamadığın için çok üzüldüm orada, olmayı çok isterdim bir daha ki sefere inşallah fotografları sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
Scudo
selamlar arkadaşlar ya lanet olsun gezi gene bi diğerinden güzeldi :in: arkadaşlar gelen gelemeyen herkese teşekkürler ama resimleri görünce sizlerde anlayacaksınız 100 yakın foto cekildi ne yazıkki sadece fotoğraf makinası erdal abide vardı onun için onunda şarzı bitti ama ceke bildiğimiz kadar foto cektik
haftaya yağmur olmassa yeni bi organizasyon kacınılmaz dostlar ah bahadır abi ahh faruk kardeşim bu ah sanada orda olmalıydınız bize sonradan köftecide katılan zekerya kardeşimede teşekkür edrim herkese teşekkürler ...
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın

Güzel bir tur olmuş Cem..Pedal basan ayaklarınıza sağlık :in:

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
bu gidişle rampalar bana vızzzzzzzzzzz gelir .... her şey güzeldi ...herkese teşekürler HACELİ,CEM,GÖKHAN ..HARİKA BİR GEZİYDİ .. BÖYLE KARAKTERLİ ARKADAŞLARLA TURA ÇIKMAK BANA ÇOK ZEVK VE MUTLULUK VERDİ ...TEŞEKÜRLER...TEŞEKÜRLER...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Evet ArkadaŞlar Cemİn İŞİ Var Kendİsİ Bu Son YaptiĞimiz Turda SÖylemİŞtİ.eĞer Bİ Rota Belİrlersek Şİmdİden Bİ Tur Olayina Gecelİm Derİm Bahadir Abİ Özlettİn Kendİnİ Bu Hafta Gelmemezlİk Yapma Abİ:boese157: EVET ARKADAŞLAR BENCE ORTAK KARAR KONUŞUR GİNE AMA Bİ TERKOS GÖLÜNE DOĞRU GİDELİM DERİM BAHCEKÖYDEN KEMER BURGAZA YADA HASTALDAN KEMERE ORDANDA TAHYA KADIN YOLUNDAN TERKOSA KADAR GİDE BİLİRİZ KARAR SİZİN BAHADIR ABİ HARİTA LİNKİNİ ATRSAN SEVİNİRİM ROTANIN :in:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Geri