Scudo Sports

14 Mart Pazar Kilyos Gezisi

kimse warmı bana sarıyerde buluşabileceğimiz bir adreslazımama açık adres lazım abana kaan_ronaldinyo_1998@hotmail.com dan ulaşabilirmisinizz coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acillllllllllllllllllllllllllllllllll nolur çabuk olun cem abi bana buadan ulaşırsan sevinirim bende ona göre hazırlık yapayım

Scudo
Bak kaan bu geziye katılan herkes çalışan kişiler ve her dakika internet başında olamazlar.
Bu gezi biraz uzun ve yorucu olacak ve sen bahçeşehirden gelecem diyorsun.
Yolda her türlü aksaklık gecikme kaza gibi sebeplerden geç saatlere kalabiliyoruz.

ben bisikletleri buluşma yerine kadar arba ile oradan bisiklet ile devam edeceğim.bu arada ben araba ile bisikletleri sarıyere getirmek oradan devam etmek istiyorum cem abi bana sarıyerde buluşacağımız yeri söyleye bilirmisin.

acelem için özür dilerim ama annem tıp sektöründe oyüzden yarında tıp bayramı olduğu için bir orgazinasyona katılacak bizimde ona göre bir plan yapmamız lazım.oyüzden acele ettim.tabi birazda heycanım war.tekrar özür dilerim

M.Kaan Ercan Kardeş,
Bu arkadaşlar he ne kadar haftada bir tur yapsalar da, performansı çok yüksektir. Ayrıca 90 km. oldukça uzun bir mesafedir.Senin yaşın itibarı ile bu arkadaşlara ayak uydurman çok zor olur.Yanlış anlama tabi gücün yeter ama burada birazda tecrübe gerekiyor.(Nefesini ayarlamak, enerjini tasarruflu kullanmak, rampa çıkma teknikleri vs.) Ayrıca sürekli senin için durup beklerler ise, bu turdan ne onlar
nede sen zevk alamazsın. Bence sen bir süre daha kısa mesafeli turlar yapmalısın. Bir kaç sene içerisinde performansın iyi olduğunda onlara katılırsın.

Sağlıcakla kal.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
bahadır galiba senden ögreneceğim çok şey var....... nefes ayarlaması ,rampa çıkma teknikleri( en cok zorlandığım..) .. HER ŞEYE RAMEN AZMİM VAR ..keşke sende olsaydınn

M.KAAN ERCAN .. BİSİKLET VE DOĞA SPORA İLGİ DUYMASI GÜZEL.. annen ve baban izin verirse bence onuda kazanmak lazım sonuçta arkadaşlarına anlatacağı çok şey olur .. asıl benim amacım bu gencleri kazanmak.. sonuçta yarış yapmıyoruz..

@erdal ırmak

Estağfurullah, ben sadece kendime yetmeye çalışıyorum. Kesinlikle sana katılıyorum M.Kaan Ercan ı mutlaka kazanacağız, eminim önümüzdeki günlerde
çok iyi bir bisiklet sürücüsü olacaktır. Ancak, onun için, sizler ile
birlikte tura çıkması için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Sağlıcakla kal.

• Beğen
selamlar arkadaşlar bencede daha sonraki turlarda katılsa ii olur ama babamla katılcam diye duydum sanki eğer velisi olursa yanında yada gözkulak olabilicek birisi sorun yok ama tek gelirse sorun olur cünki hem uzak yerden gelicek hemde nekadar olsada trafikte gidiyoruz ksıa turlara benzemez sakatlık cıkabilir tabi ki bize katılacak ama uzun turlarda katılmaması daha iyi olur derim ama belgratmış falanmış filanmış sorun olmaz ama dediğim gibi veliside bulunursa yanında sorumluluğunu alabilecek bi kişi ozaman sorun yok bilmiyorum ama doğrumuyum yannışmıyım bence budur

13 yaşında genç arkadaşımızın babasıyla gelmesi daha iyi olur velisi olması daha güvenceli mantıklı bu arada denize girin diyeceğim ama soğukturherhalde

Arkadaşlar merhaba, geçen haftaki gezinizin ilginç fotoğraflarını açıklamaları ile bir fotoroman tadında izledim. Güzel bir macera yaşamışsınız ve dağ bisikletlerinin hakkını vermişsiniz. Kaan Ercan konusundaki görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum. Bencede genç ve hevesli arkadaşımızın şimdilik daha kısa mesafeli turlara katıkması daha doğru olur. Örneğin bu hafta forumda Belgrat ormanı ve Ada gezileri var. Her ikiside kısa mesafeli ve trafiğe kapalı oluşları nedeni ile daha güvenli ve fazla performans gerektirmeyen turlar. En yakın zamanla sizlerle birlikte pedal basmayı arzuluyorum ama önce biraz daha antrenman yapmam lazım. Görüşmek üzere. iyi turlar, iyi eğlenceler.

arkadaşlar daha yeni haberim oldu zekeriya söyledi şimdi. yarına işim var keşke önceden haberim olsaydı, gelmek çok isterdim. Sanırım Eminönü üzerinden hasdal - kemerburgaz yapıcaksınız bana da çok yakın yerden geçeceksiniz ahh ahh. yinede gelebilirsem ararım sizi

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Gelirsen bekleriz.Gene geçen haftaki yol üstünden gidip ormana girmeden asfalttan ulaşacağız kilyosa.

• Beğen
Yarın gelemeyebilirm.. Sabahki durumum neyi gösterir bilmiyorum.. Bakacağım artık.. Belki belgrad belki kilyos bekli şile.. ufff ya bu kadar seçenek olmak zorunda mı?

ilk gelen ben oldum herhalde. inanılmaz güzel bir geziydi. 300 metre boyunca 1-2 karış suyun içinde akınttıya karşı pedal çevirmekten turun da cemin kalçasına kadar çamurun içine batması ve insanların uğramadığı bakir yerlerde pedal çevirmemiz anlatılmaz bir duygıydu. katılan herkese teşekkürler.

Gökhan,
Eğlenceli geçmesine çok sevindim.
Sizlere katılmayı çok isterdim.:(
Gidilmemiş,görülmemiş yerlere gitmek oraları keşfetmenin zevki bir başka.
Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık.
Fotoğrafları bekliyorum...

Sağlıcakla kalın.

@Bahadır ATILGAN

KEŞKE SENDE ORDA OLSAYDI... BİRDE SARIYER RAMPASINI BİSİKLETLE ÇIKTIM VE RAMPALARDA BU SEFER O KADAR YORULMADIM İYİ SÜRÜŞTÜÜ....

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
@erdal ırmak

Teşekkür ederim Erdal,kısmet olursa, yine birlikte pedallıyacağız

Sağlıcakla kal.

Geri