Scudo Sports

14 Mart Pazar Kilyos Gezisi

CEM ATEŞ

Forum Demirbaşı
Tepki
934
Evet arkadaşar geçen hafta çok çamura batıp gittiğimiz Kilyosa bu hafta normal asfalt yoldan gideceğiz.
Kilyosa ulaştığımız saat ve hava durumuna göre turu sahil köylerine doğru arzuya göre uzatabiliriz.
Tur güzergahında rampalarımız eksik olmayacaktır :)

Buluşma yerleri ve saati :

Beşiktaş: 07:45 (Kadıköyden ilk vapur 07:15'dir)
Seyrantepe Gold bilgisayarın Önü: 08:00
Sarıyer:08:30 da hareket edilecektir.

Gezilerimizde kask takmak gibi bir zorunluluğumuz yoktur ancak, herkesin kendi güvenliği açısından takmasını önermekteyiz..

2- Haceli Yılmaz

• Beğen
Tepkiler: Burak Coskun
Scudo
@CEM ATEŞ

Buluşma yerleri ve saati :

Beşiktaş: 07:45 (Kadıköyden ilk vapur 07:15'dir)
Seyrantepe Gold bilgisayarın Önü: 08:00
Sarıyer:08:30 da hareket edilecektir.

Gezilerimizde kask takmak gibi bir zorunluluğumuz yoktur ancak, herkesin kendi güvenliği açısından takmasını önermekteyiz..

2- Haceli Yılmaz[/QUOTevet
cem kardeşim bi haftadır bekliyorum hava olaylarını ya sorma abi fırtınada cıksa ben varım ya bismillah

@Kudret Kurtcebe

yakında adımız turcuya cıkacak :D asvaltan olması da ii olur antıraman olarak vakit kalırsa genede toprak ceker bizi behhhh

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
Benim kadim arkadaşlarım.
Çok üzgünüm, bu pazar sizlere katılamıyorum.
Çokça eğlenin, bolca pedal çevirin.
Herşey gönlünüzdeki gibi olsun.

Sağlıcakla kalın

• Beğen
Katılacaklar
1- Cem Ateş
2- Haceli Yılmaz
3- Gökhan Aksoy
4- Neverhood- Burak

• Beğen
çok ayıp etiniz arkadaşlar niye bana haber vermiyorsunuz .. biliyorsunuz bacak kaslarımı çalıştırmam gerekiyor yoksa rampalarda size nasıl yetişeceğim pedal çevirmem gerekiyor.... ( benim fikrim sariyerden değil de bahçeköyden kilyos ordanda gömüşdere kısırkaya ordandan çiftalan, göktürk, hastal ve EV... BU BENİM FİKRİMM ) ... tabiki siz nasıl isterseniz bana uyar... bana bakmayın sadece fikrimdiii

oh oh... Ekip tamamlanıyor ne güzel.

Erdal abi sensiz olmaz zaten. Geçen sene hasdal yolunu kullanmıştık ama rampalıda olsa iç taraf daha güzel. Gene duruma göre karar veririz.

@burakb

Öyle yazmakla olmuyor. Sende katıl :D

Katılacaklar
1- Cem Ateş
2- Haceli Yılmaz
3- Gökhan Aksoy
4- Neverhood- Burak
5- Erdal Irmak

• Beğen
Ahh ah.. Hangi tura gitsem acaba :((

merhaba ben 13 yaşındayım ama iyi bisiklet kulanırım we bisikletten anlarım benimde katılmam mümkünmü------bahçeşehir/istanbul-avrupa yakasında oturuyorum.daha önce küçük çaplı bisiklet turlarına katıldım we büyük bir geziye katılmak benim için süper ola bilir

büyüklerim sarıyerde buluşma yerinin tam adresini were bilirmisiniz.bende babamla birlikte katılacağımda birde yanıma gereksinim olarak neler almalıyım bana bunları acil söyliye bilirmisiniz.ilk defa büyük bir bisiklet gezisine katılacağım(büyük derken uzun).bu arada saıyer-kilyos arası mesafe 11km dir.

@Tolga Ayla

Tolga kap yol bisikletini gel. Ormana girmeyi düşünmüyoruz. :in:

• Beğen
@m.kaan ercan

Yanına iç lastik vb ekipmanlar alsanız yeter. Beşiktaştan gidiş dönüş 90 km tutacak turumuz ve rampası fazla olacaktır.

• Beğen
@CEM ATEŞ

Cem yol bisikleti kasar yarın.. Daha siftah yapmadım doğru dürüst.. Gelirsem Kron la gelirim.. İnşallah diyelim..;)

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
peki cem abi bunları nereden temin edebilirim we bana buluşacağımız yerin tam adresini yaza bilirmisin.yada warsa msn adresini wersen orada daha detaylı konuşsak

Geri