Scudo Sports

" 14 Aralık " Pazar....Tuzla Köfte Ekşııın (:

@reyhan

Selam reyhan,

Aramıza hojjjgeldin:) daha önceki Gezilerimizden kopya yapııom:p ondan farkında olmadan değiştirrmemişim beaa:D ....görüşmek dileği ile sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
@6500

Selam Cemil,

Acıbadem'den 80-90 km civarııı:) Grup Disiplini içinde pedal basmaya varım dersen....beklerizzz dostuum;)

@enis57

Sağol dostuum;)

• Beğen
Tepkiler: enis57
arkadaşlar az önce yayında haberci dostlarımla görüştüm havayla ilgili son raporu aldım...

Yağış genel olarak yurdu terk ediyormuş ve İstanbul'da az bulutlu bi hava olacak.12 ila 14 arasında bir hava sıcaklığı bekleniyor.

Benim gibi yağmurda pedal basmayı sevmeyenlere duyurulur...

Önemli bir değişiklik olmazsa ben de aranızda olmaya çalışacağım.Tabii daha önemlisi erken kalmkmayı becerebilirsem...

Bu arada dönüşte benimle kadıköye dönüp karşıya vapurla geçecek olan var mı???

@loribarokas

bende sizin gibi uyanabilirsem gelicem inşallah:) barbarosdan yukarı devam edicem

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@loribarokas

Merhaba.. ben de geziye avrupa yakasından katılacağım. Sizinle beraber vapurla karşıya geçebilirim dilerseniz :)

• Beğen
Bir aksilik olmazsa Beşiktaş'tan 8:15 Kadıköy vapuruna bineceğim.8:35'te Kadıköy'de olmayı planlıyorum gelecek olanlarla vapurda karşılaşırız...

bostancı'dan hareket saati 10:00 olarak değiştirilmiş. son durum nedir? 9'da mı 10'da mı bostancıda olayım?
bir de kaç gibi dönmüş oluruz?

gerçekten çok güzel ve kalabalık bir gezi oldu.
katılan herkese tşk ederim

artık resimleri bekliyoruzzzzzz.....
mert babaaaaaaaaaaaaa

• Beğen
güzel havalar da üstüne kaymak oldu :d hani nerede şıkır şıkır foto çeken arkadaşlar...

• Beğen
@mzgrknc

Gerçekten Ne güzel Havaydı ,Kaçıranlar için bile insan üzülüyor :)

Katılan herkese Teşşekkürler ,Fotolarıda Bekliyoruz

Selam Grup,

Sabah erkenden uyandııım:) Kadıköy'de pedalsever dostlarım ile buluşarak Bostancı'ya pedal bastık;) 10:00 olmadan ulaştığımız için kahvaltımızı ve ihtiyaçlarımızı tamamlayarak 10:15 gibi Tuzla'ya doğru padala başladık.Sibel bizleri Pendik - Yalova iskelesinde bekleyeceğiini söylediği için,Pendik'e ulaşarak ufak 1 ihtiyaç molası vererek yolumuza devam etttik Grubumuz mükemmel uyumu ve yardımlaşma duygusu içinde pedal basarak,aramıza yeni katılan pedalseverler ile bütünleşti:) Sonrasında Tuzla'ya ulaştıııık.Gelsiin çorbalar,küüfteleeer,salatalar,meşrubatlarrr hepsiiiniii lüpletttik beaa:D ardındaaan ikram çaylarımızı da lüüpletereek:p sahilde dolaşıp foto faslı sonrası aynı istikametten geri dönüşümüzü gerçekleştirdiiik:cheer: Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan:winkenlux Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ediyorum;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah........sevgilerrr

Güzel bir tur oldu . . .
Katılan herkese teşekkür ederim .
Tekrar görüşmek dileğiyle .
(Fotoğrafları merak ediyorum doğrusu , makina sahiplerinin gayretlerini rica ediyorum :) )

Geri