Scudo Sports

14 ağustos sudüşene şelaye gidiyoruz...

Scudo
@enver avcı

evet ne yağmurdu ,,,eylüldü galba yanlış hatırlamıyorsam ....sıcaktır enver su zannetmiyorum soğuk olsun ,ama bu aralar hava yağışlı oldu ,yalnız bu pazar hava 30 derece olacak ve güneşli ....

Enver bir arkadaş daha katılacak, Reyhan Yılmaz Ekledim ben listeye.

Taşkıran ailesi geliyor musunuz?

Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol Çakır
11. Samet Kuş
12. Reyhan Yılmaz
13. Chari
14. Berk Arat
15. Recep Tiryaki

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@krankmili

Elbette bir gün geleceğim. Ama şimdi değil. Dün yağmur altında yaptığım 79 km'lik turdan dolayı hafif te olsa bacağım ağrıyor. O nedenle yarın geri kazanım (kompensasyon) idmanı yapmayı düşünüyorum hava açarsa.

• Beğen
@Cem Şentin

Kompensasyon idmanı nasıl oluyor ? Bize de öğret de biz de yapalım. Uzun turlardan sonra benim tek yaptığım idman uyumak.

• Beğen
@Cem Şentin

Bunları print edip bisikletin gidonuna yapıştırıp ona bakarak mı bisiklet sürmeliyim ? Ben biniyorum gidiyorum bisiklete. Ne nabzımı bilirim ne hızımı ... km saatim bile yok.Gerçi yakında bir km saat almayı planlıyorum.

• Beğen
@krankmili

Görkem, ben nabzımı bilmem ama hızımı, toplam süreyi ve bisiklet üzerindeki süreyi bilirim. Gerçi benimkisi (Sigma 509) ortalama ve en yüksek hızla kadans göstermiyor ama yağmur altında da çalışıyor (Kilometre saatini takmadan önce yaklaşık 200 km yol yapmıştım). Kartal-Tuzla-Şifa Mahallesi-Şekerpınar-Göçbeyli-İstanbul Park-Üst Kaynarca-Alt Kaynarca rotasını izledikten sonra eve fazla geç kalmamak için trene binip, ondan indikten sonra eve pedalladığım dünkü turda yağmur yağmasaydı en az yarım saat erken evde olurdum.

Geziye ben de katilmak isterim. Bir aksilik olmazsa bisikleti arabanin arkasina baglar, Besiktasa iner, Barbaros meydanda katilirim size.

• Beğen
Katılımcılar

1. Enver Avcı
2. Krankmili
3. Eren Boz
4. Nevra Demirhan
5. Göksu Güler
6. Barış Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
7. Funda Taşkıran (Cuma kesinleşecek)
8. Yılmaz Kaynak
9. Özkan Aydın
10. Birol Çakır
11. Samet Kuş
12. Reyhan Yılmaz
13. Chari
14. Berk Arat
15. Recep Tiryaki
16. Aykut Yiğitel

@Cem Şentin

Tavsiye ediyor musun Sigma 509'u ? Ya da başka tavsiyen var mı ? İyi bir şey almak istiyorum.

@krankmili

Eğer fazla ayrıntı istemiyorsan Sigma 509 işini görür. Eğer ayrıntıya önem veriyorsan Sigma 1009'u tavsiye ederim. Onda kadans, altimetre ve nabız hariç her şey var. Eğer kadans ta istiyorsan Sigma 1609 tam sana göre.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@krankmili

Sigma BC 906 kullanıyorum.
(link)

İşini gayet iyi yapıyor.
1- anlık hız,
2- ortalama hız,
3- sürüş süresi,
4- sürüş mesafesi,
5- en yüksek hız.

bu bilgiler resetlenebiliyor. bir de resetlenemeyen

6- hız göstergesş alındığından beri toplam mesafe
7- hız göstergesi alındığından beri toplam sürüş zamanı

bilgilerini gösterebiliyor. 21€'ya almıştım. bu fiyata iyi ürün. tabi bir de cadance olsaydı iyi olurdu. ama onun için 40-50 € arasına çıkmak gerekiyor. daha fazlasının gerekliliğini iyi düşünmek lazım.

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=47726

BC906 stokta yok galiba. 1009 fena görünmyor. türkiye'den de biryerden bulunabilir sanırım.
Bence güvenilir markalar Sigma, Ciclosport, Polar. Daha birkaç marka olabilir. Ama bunlarda fiyat/performans oranı iyi, hayal kırıklığı yaratmayacak oyuncaklar var.

Şu ürün gayet iyi gibi.
(link)

kilometre saatinde "iyi birşey" tanımının ucu açık sanırım. 200 €+ ürünler var.
altimetre, zamana bağlı tırmanma ve iniş kayıtları, sıcaklık göstergesi, nabız saati, GPS gibi ek özelliklerin yanında internete anlık veri göndren oyuncaklar var.

• Beğen
pazar sabahı bakırköy taraftan geleceğim.
kadıköy'e geçeceksek hiç beşiktaş'a kadar çıkmayayım. eminönünden vapur ile kadıköy'e geçerim.

• Beğen
@oktay demir

ortalamamızı 25-28 gibi tutmaya çalışacağız.ama geride kalana ayak uydurmak gerekecek daha çok.

@Reyhan YILMAZ

farketmez reyhan.yetişebilirsen beşiktaşa gelip çekeceğimiz resim karesine girmeni isterim ama senin için bi resim de kadıköyde çekeriz :p

• Beğen
Geri