Scudo Sports

14 Ağustos 2011 Sudüşen Şelalesi

krankmili

Forum Bağımlısı
Tepki
2.405
Forumdan gelen yoğun talep üzerine Sudüşen Şelalesi turumuzun fotoğraflarını yayınlıyoruz. Turumuz çok güzel ve şükür ki kazasız belasız geçti. Eskiden tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlara güzel sohbetlerinden ötürü teşekkür ederim ve herkesi tebrik ederim.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Başka arkadaşlar varsa fotoğraf çeken, onlar da bu konu başlığı altına ekleyebilirler fotoğrafları.

• Beğen
Tepkiler: wolfret
dün sudüşen şelalesine giderken yakınından geçtiğimiz termalden yazıyorum bu yorumu.. istanbula döndükten sonra iş icabı tekrar yalovaya geldim ve şimdi termaldeyim.. yolları arabayla katedince güzellikler akıp gidiyor.. bisiklet üzerinde ise en saf haliyle yaşanıyor her yeşilin tonu.. olimpostaki doğal göleti bilenler anlayacaktır.. çıkılan onca yokuştan sonra su düşen şelalesinde serinlemek müthiş bir hazdı.. kaplıcanın sıcak suyuna tercih ederim :p
katılan herkesi tebrik ederim.. yalovadan katılan arkadaşlarla bir başka yalova güzelliğinde görüşmek üzere diyorum.. fotoğraflar için krankmiline teşekkürler.. uzun zaman sonunda barışla tekrar görüşmek ve funda ile tanışmak güzeldi. bisiklete atlayıp gezen evli çiftlere bayılıyorum :) herkese selamlar..

evet buraya girmek vardı ,,,,,,,,,
bu sıcaklarda onca yolu aldınız rampaları devirdiniz sonunda bu suya ulaştınız,,,ödül bu olmalı ....
enver dost, bu resimleri görünce içi gidecek ama iş iştir ,,,

Arkadaşlar, resimler için teşekkürler. O an da çok güzeldi ama fotoğraflara bakınca hakikatten ne kadar eğlenceli ve doğanın göbeğinde bi tur olmuş diye hissediyor insan. Emeği geçen herkesin ayağına ve gönlüne sağlık...

katılımı bol keyifli bir tur gerçekleştirip güzel resimler çekmişsiniz.tura katılan herkesin ayaklarına sağlık...

Su düşen gerçekten çok güzl bir yer.geçen gittiğimizde bizde bir sürü fotograf cekmiştik.Birol oranın gediklisi olmuş sanırım her Su düşen turunda orada:))
ayakalrınıza sağlık.

Merhaba.:)
Çok güzel bir etkinlik olmuş.Katılan herkes eminim çok eylenmiştir.
Ayaklarınıza sağlık.
Paylaşımınız için teşekkürler:in:

ayaklarınıza sağlık. Doğayla barışık ve huzurlu bir geziye benziyor. Yalnız şelalede suya girmediyseniz ağlarım ben. :'( bi sonraki turunuza inşallah. iyi peallamalar. teşekkürler.

@ozan çanakçı

Merhaba Ozan, bazı arkadaşlar girdi, bazıları girmedi. Merak etme girenler oldu yani. :)

Geri