Scudo Sports

14-15 Haziran KANYON'da

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bence sadece 5-10 kişi çıkar.........yakında gösterinin videosunu hazırlayıp koyucam................herkese selamlar..

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
Gösteriye çıkanlar Serkan abi ve Endy. aranızda ben onlardan iyiyim yada çok kötüler diyen varsa izlemek yada kendini göstermek isteyenleri Yeşilköye bekleriz her gün burdayız ;)

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
@ayhan37

:) SADECE GULYORM BEN ENDY)VS FLN:) BIZ YESILKOYDEYIZ SURMEYE BEKLERIZ FORM DA HAKRET ETMYE GERK YOK HAKKI ABINIZI DE BEKLYORZ BI PAZAR GUNU HEP BERABER YEŞILKOYDE SURELM... (Serkan abim ve Ben beklyoruz:)

@realowner79

size bişi demiorum yani özür:( ama o kadar şahane bi organizasyonda yetersizdiler diorum ayrıca bmxde o biçim bi acimiyim:D :D

moderatör arkadaşlar konu nereye gidio burdan kawga çıkar bi el atınız ltf:D

dediğim yanlış sözler için hepinizden özür dilerim

KUSURA BAKMAYIN

O Şahane Organizasyon Dedihniz Yerde Bizim Icin Alan Yoktu Skate Sini Kapan GelmiŞ 30 Kisi Var Biz De O Skte Ciler Gibi Dikatsiz Surseydk Her Halde Bi Kac Kisi Altimzda Kalirdi ... Neyse Dedim Gİbİ Bİz BİŞey Kantlmya Calsmyoruz Ama Hakimzdan Gelceksniz Beklyoruz Ben Herseyne Vs Yaparm Sİznle ... Street Çi Arkdaslari Beklyorm Artk Hakki Abiniz Lede Serkan Abim Surer:)

her zaman herkesi bekleriz yesikoye sorun diil bzm için gein goruselim

sen kimsinde senin yaptıpın hareketlerin daha iyisini yapıyolar diyosun. bizler türkiyenin en iyi bmxcileriyiz. zorunuzamı gitti. haddinizi bilin tamammı. görüşmek istersende gel görüşelim koçum.ç beni konuşturma.!

• Beğen
Tepkiler: brave
@psychobmx!

ya tmm dediklerim için özürü borç bildim ve yazdım lütfen konuyu uzatmayalım :(

adam hayatını bmx e vermiş 2 3 tane kendını bılmez kafa tutuyor anlasızısa adam bu işi ii yapıyor kabul edein artık hee bnde daha iim derseniz adam paşa pşa cağıyor gıdın burdan konuşması kolay beyleee.. azcık sozumuzun arkasnda olalaım ....

• Beğen
Tepkiler: QFSYSTEM
arkadaşlar türkiye'de türkiyeye göre iyi bmxci var .............buna örnekleri zaten bu konuda vermişsiniz.....hatta dünya çapında hatırı sayılabilecek bmxciler bile vardır.......... herkes kendine göre iyidir(bence ben değilim ama) diyorsunuz ama bide herkes kendini başkalşarıyla bi kıyassalsın o zaman aşşağı yukarı iyi bi BMXci buluna bilir..herkse saygılar
arkadaşlar ben yanlış anlamışımdır inşallah ama aşşağılık kompleksine kapılmayın..biz belki çoğu konuda onlardan daha kötü olabiliriz ama bu bizim hiçbir zaman iyi olamayacağımız anlamına gelmez .... biz türküz ve onlardan bişeyimiz eksiz değil... burası Türkiye diye buradan iyi biri çıkmayacak diye bişi yok...........yanlış anladıysam affola.........

• Beğen
Tepkiler: ayhan37
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri