Scudo Sports

14-15 Haziran KANYON'da

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

mac-bmxtreme

Daimi Üye
Tepki
178
arkadaşlar haberiniz var mıydı bilmiyorum ama 14- 15 haziran tarihlerinde KANYON alışveriş merkezinde bir LE PARKOUR(sokakta atlama zıplama fln filan) hareketlerinin gösterileri ve hemen ardından BMX veKAYKAY gösterileri olacakmış URBAN REFLECTION konsepti içinde........saatleri 14:00 16:00 18:00

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
@SiCiK

ben gelcem yha hakkı abinin orda buluşuruz bi aksilik çıkmazsa

• Beğen
tmm buldum yha kusura bakmayın bilmeyen arkiler için

KANYON ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Büyükdere Cad. No:185 Levent
0212 281 08 00

• Beğen
ben eskişehirdeyim ist. olsam bende gelirdim;)
eskişehirde neden böle şeyler yoq koca eskişehirde 5-6 tane bmx e binen var

• Beğen
ya çok iggrennçç bi gösteriydi adamlar bnem yaptığımın biraz daha iyisini yapıolar+hakkı abiyle vs yapsalar hakkı abi o 5 şahışın hakkından gelir

@bmx.46

adamlar o kadar organizasyon yaptılar ama fossss:boese157: üst kattan aşağı şakilli şekilli indiler fln o kadar skat desen üstünde duramıolar :boese157: izlemeye gelenler dicekki ya bu showmu yha ne berbat bişi dicekler :boese157:

BMX i karalamayın kardeşim :boese157: :boese157: :boese157: giden varsa anlatsın

• Beğen
ben gittim arkadaşlar ......evet şov pek güzel değildi....:( aslında "parkour" daha güzel ve artisik bişi ama oradakiler çok az ve basit şeyler yaptılar............BMX gösterisine gelince, o da oradaki KAYKAYCI topluluk yüzündek hareket yapacak pek alan bulamadığından dolayı pek şov gibi olmadı..........ama oradaki BMXci arkadaş fena değildi....
zaten kaykay da şov değil sadece antreman mış kaykayı kapan gelebiliyomuş
resimler:

Aranızda bmx i kanyondaki gösteri yapanlardan daha iyi sürebilen var mı acaba??

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri