Scudo Sports

14.10.2009 günü bursa -mudanya halk gezisi turumuz

Ahmet ERTAN

Forum Bağımlısı
Tepki
687
Bisiklet
Scott
selam forum dostları :
''Suyumuz, enerjimiz, ülkemizin geleceği sizlerin ellerinde'' sloganıyla Tophane sur kapısından verilen start Mudanya Mütareke binasının önünde son buldu.
gezimiz 70 km kadardı mudanyada son bulan tur , arkadaşlarımızım katılımıyla mudanya -kursunlu-gündogdu üzerinden bursada son buldu..
Buradan katılan arkadaşlara teşşekkür ediyorum..
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

mudanya -kurşunlu yolunda karşılaştıgımız TELEFERİK MAH. GRUBU
(link)
(link)

bunlarda kıyıda nasibini kovalayan balıkcılar
(link)

Scudo
Mudanyada oturan bir arkadaşım vardı, bursaya taşındı. Ona bir gecelik ziyaretim olmuştu. Kısa da olsa Mudanya doğası ile çok hoşuma gittiydi. Gezinizi görünce anımsadım o güzel yeri. Ayağınıza pedalınıza kalbinize sağlık

Tur görüntülerini aynı akşam televizyonda görünce böyle bir organizasyonu nasıl kaçırırım diye üzüldüm, ben de orada olmayı isterdim.Çok anlamlı ve bir o kadar güzel bir tur olmuş gerçekten.Bu fotoğrafları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
@Ediz Tevfik Özgan

hep , -ayagınıza saglık-pedalınıza saglık-bende olmak isterdim - filan filan..:(...
ediz abi ; senide aramızda görmek istiyoruz muhabbetinizi özledik yahu....:):)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
sportmen
Paylaşım için teşekkürler. Katılım nasıldı? Herhalde yol trafiğe kapatılmıştır. Yoksa Bursa-Mudanya yolunda tek bisikletle bile tehlike atlatmadan gidip gelmek -olmayan emniyet şeridi ile- neredeyse imkansız gibi.

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık sevgili pedalşörler Saygılarımla

Sevgili sportmen kardeşim çok güzel bir gezi olmuş. Ayaklarınıza sağlık ayrıca geziye katılan arkadaşlara özellikle Hüseyin e Erhan a Muzaffer e ve Cihan a selamlar herşey gönlünüzce olsun. Aranızda olmak isterdim. Ben de burada tek başıma Kafkasör denilen boğa güreştikleri yere gezi yaptım.Uludağ kadar olmasada fena bir parkur değil.Yakında paylaşıma açarım.İyi pedaller

• Beğen
@Burak BALKIR

evet haklısın burak;
yorumlarına teşekkür eder ,seni her zaman aramızda görmekten mutluluk duyarız,
......

Meşhur söz ayaklarınıza sağlık.

Teşekkürler.

• Beğen
Saltanat kapısını görünce lise yıllarım geldi aklıma :D Gezinin organizasyonunda ve gezide emeği geçen herkese Teşekkürler , Ayaklarınıza sağlık :)

• Beğen
Geri