Scudo Sports

14.06.2014 Cumartesi; Sudüşen Şelalesi Turu - 40 Km

Scudo
Çok keyifli güzel bir turdu. Her şey için katılan herkese teşekkür ederim. Çok eğlendim ve eve full şarj olarak döndüm. Bülent abi , çağlayan ve ertan üstadım ikramlarınız için ayrıca teşekkürler. Benim sudüşene ikinci turumdu şelalede yüzmek süper şiddetle tavsiye ederim.

Çok güzel bir tur olmuş. Yola oldukça rahat görünüyor. Bir iki kişi böyle bir tur yapmayı planladım sizin gezinizi gördükten sonra :)

inişlerde dikkatli olmanız yeterli, doğa eşliğinde sürüş keyfi çok güzel.

@Mustafa Özer

@Blent

Polonezköy turunda birçok şeyle karşılaştık ve hazırlıklıyız piskolojik olarak. :) Teşekkürler.

İnişleri çok vurgulamışsınız dönüşteki yokuşları düşünemiyorum :D

inişler "pabuç bitiren" cinsten :)

• Beğen
Tepkiler: Blent
Ciddi yokuslar vardi :( kalabalik gitmek lazim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
o zaman bir çekme halatı falan taşıyalım yanımızda birbirimizi çekeriz :D

valla cok zevkliy bir turtu rampalari tirmanirken yuzmek geciyorudu icimden ilk once cengiz abi saolsun 7 metre diyince bulent abi fark etti gozlerimi sonra dedim neyse ustumuzu felan degistik o kadar eziyet cektik suya ayagimi sokar sokmaz ayaklarimi his kaybi kan dolasimimda gariplik ne desem bilemedim acikca suyun sogundan tirstim :D genede girdik ama azcik...
abi hersey icin cok tesekkur ederim
@ ertan abi hazirladigin sandvicden bu sefer yiyemedim ama bir daha ki turda ilk ben bekliyor olacagim. seni

@bulent abi tur icin saol tam taminda oldu cok eglenceliydi hersey iyidi valla kaptirdik gittik geldik.
(eve gelir gelmez hemen whatsappdan mesaj attim sag saglim geldim diye :D

bide ne giderdi karadeniz turu @caglayan abi :) :) :)
@cengiz abi bu sefer suyun tadini iyi cikardi

@Blent

evet donus iki tane zorlayici rampa var ama gerisi inis hani yol genis iyi olsa basa basa gelicez de asagi cok sakat inis ama eglenceli

Pendik İskele (Çay Keyfi)
(link)

Termala Doğru pedallıyoruz
(link)

Termal önünde çektirdiğimiz fotoğraf (Suna Hanım'ın arkasında kalan ve gözükemeyen arkadışımız "@Gökhan" :alkis: )
(link)

Orjinal hali
(link)

Forumda rampaları merak edenler için :eek:ha:
(link)

@Nihat'tan özçekim
(link)

Doğa fotoğraflarından bazıları I
(link)

Doğa fotoğraflarından bazıları II
(link)

Şelale Girişi
(link)

Şelale
(link)

Buz gibi | @ertan'dan özel izin aldım :utn:
(link)

Yalova İskele (Dönüş Keyfi)
(link)

Güzel sorunsuz bir tur olmuş şehir dışında olduğum için katılamadım Yalova'ya her zaman bekleriz ayağınıza sağlık...

• Beğen
@Blent, üstad resimler 10 numara, benimde Ertandan pek aşağı kalır yanım yok :) Allah tan suyun altında kalmış çakılmıyor :)

@erkan, Karadenize gel senin bisiklete bir çift lastik benden hemde en schwalbe maratonundan hemide plus ından. Ama yarıdan dönmek yok. Onuda soyliyim.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@caglayan abi fena gaza geldim hadi dunya turuna cikalim deseniz hadi cikalim dicem o derece gelmek cok cok istiyorum ayarliyabilirsem sirtima dulumu vurucam cikicam yollara
@bulent abi kompresoru kapat. ben gidiyorum simdiden o derece hava geliyo

Bülent,

Şelalede ki fotoyu bizim müdürlerden birine gösterdim, bana akşama kadar bu manzarayı unutmayı umuyorum dedi :)

Çağlayan, çok kibarsın. Teşekkür ederim.

Herkese sevgiler.

Ah be Feribottaki Abi, kurmayacaktın o cümleyi.

"Hiç işi gücü yok mu bunların," demiştin, değil mi abi? Baktın on iki tane koca adam, çocuk oyuncağı bisikletlerle...

Yok abi, öyle değil. Bak dinle...

Şimdi, feribottaki abi. Ne sen bu adamları tanırsın, ne de onlar seni tanır. Bilemezsin ki, iyi kötü hepsinin işi gücü vardır. Aralarında belki işçisi, memuru, mühendisi, işletmecisi, öğretmeni, doktoru vardır. Olmadı, öğrencidir. Bilemezsin ki, belki işten güçten bunaldığı için buradadır zaten. Belki kafasında işler güçler hâlâ cirit atıyordur. Birazdan çalacak telefonda iş güç tarif edecektir belki. Ya da artık çalmasın diye uçuş moduna almıştır telefonunu ve kendini.

Ah be, feribottaki abi! Nasıl anlatsak sana on küsür kiloluk bu metal-plastik karışımının büyüsünü? Nasıl desek ki, bu adamlar hiç birbirini bilmezken bir 'hadi'yle yollara düşüp, birazdan vuracakları rampalarda bir takım ruhuyla pedal basacaklar? Birbirlerinin arkalarını kollayacaklar, birine bir şey olsa on bir el uzanacak...

Bak, feribottaki abi. Bu bisiklet denen icadın içinde bir virüs var. Herkese bulaşmaz ama bu virüsü kapanlar amansız bir derde düşer. Haftasonu güzelce uyuyup, arabaya atlayıp, pikniğini yapıp dönmek varken senin gibi; kaptın mı bu virüsü, abi, haftanın yorgunluğunun üstüne sabahın köründe kalkıp, kıçın yetmiş beş cm2 selede kilometrelerce pedal basıp, arabayla on dakikada çıkacağın Sudüşen rampalarına saatlerce tırmanırsın. Ha, eline ne geçer dersen, bin sayfa yazılsa anlatılmaz. Bakma, lafını eder bu adamlar ama hiçbirinin gözü ne aldığı oksijende, ne yeşilin bin bir tonuyla resmedilmiş doğada, ne dalından yedikleri mis kokulu meyvelerde, ne hayratlardan içtikleri, kuruyan ağızlarına ilaç olan serin sularda, ne de buz gibi sularına daldıkları şelalenin güzelliğinde. Onların yüreği rampa çıkarken bastıkları pedalla atıp, çıkan ateşleri, inişte yüzlerine esen rüzgarla düşer. Ne demiş büyüğümüz; maksat varmak değil, yolda olmaktır. Kuracaksan böyle cümle kur!

Bu arada, feribottaki abi, seni tanımazlar dedim ama sanki çıkaracaklar bir yerlerden. Sen şu bisikletin arkasından sabırsızca korna çalan, tamponuyla arka tekere yapışan o abi olmayasın. Aynasını gidona takan, sağındaki bisikletliye yol vermeden sağa dönen abi? Muhtemeldir ki bisiklet yolunun kıyısında yaktığın mangalın dumanını hepsi solumuştur. Veyahut şu iç-dış lastikleri yaran şişe kırıklarının faili sensindir. Evet, evet, hiç yabancı değilsin...

Aman, feribottaki abi. Bu adamları yanlış anlama sakın. Seninle bir dertleri yok. Severler seni. Yolda kalsa araban, lastiğin patlasa, yardım için ilk onlar durur. Çiçeği, böceği sever onlar, insanı mı sevmeyecek?

Evet, feribottaki abi. Hasbihâlin sonunu bir dua ile getireyim. Bu, bence bir hayır duası, istersen sen beddua de. İnşallah, karne hediyesi olarak bisiklet aldığın oğlun/kızın/torunun bu virüsü kapar da günün birinde 'baba/dede, ben tura gidiyorum' deyip düşer yollara.

Dedim ya abi, kurmayacaktın o cümleyi.

Haydi uğurlar ola...

----

Arkadaşlar, her ne kadar aslolan o pedala basmak olsa da bunu beraber yapmaktan, aranızda olmaktan, her birinizi tanımaktan mutluluk duydum. Pedalınıza sağlık.
Hepiniz gezinin güzelliğini içten anlatmışsınız. Fotoğraflarla süslemişsiniz. Bize okumak kaldı. Elinize sağlık.
Yukarıdaki satırlar da bende geziden kalan tortular...
Kalın sağlıcakla...

abiler. kıskandım demeyeceğim, ama deliler gibi deliler deliler deliler gibi imrendim. elinize ayağınıza sağlık.

#Ertuğrul abi o degilde benim yuzumden herhalde 1 sene muz yemez adam nerde mola versek adama boyna dedik al muz ye al muz ye ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@aertan

Bu hafta sonu müsait değilsin biliyorum ama Şile - Saklıgöl deki manzara'da çok güzel. :)

Müdürümüze fotoğraflar bile eksik kalıyor demişsindir mutlaka :)

Güzel sorunsuz bir tur olmuş şehir dışında olduğum için katılamadım Yalova'ya her zaman bekleriz ayağınıza sağlık...

Teşekkürler, sorunsuz olması bizim içinde çok güzeldi, Yalova bisiklet için harika bir yer

@bulent abi kompresoru kapat. ben gidiyorum simdiden o derece hava geliyo
bu gazı ancak hafta sonu Şile - Saklıgöl alır.

• Beğen
Tepkiler: hertugrul2004
Geri