Scudo Sports

14.05.2010 Yalıköy bir günde 203 km

@soner kulak

Soner Bey yorumlar olumlu olduğuna göre artık almamam için bir neden yok. İlk fırsatta alacağım. Teşekkür ederim.

Scudo
zoru başarmanın doyumsuz zevkini yaşadınız kutlarım orhan bey

:in: :in: :in: :in:

inşallah beraber kaçarız oralara anlatım ve fotograflar çok güzel ayaklarına sağlık orhan abi hafta sonu yapacağınız gezide başarılar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
İstanbul'da ne güzel yerler var fakat bizim haberimiz yok pedallayan ayağına yüreğine sağlık orhan abim seninle gurur duyuyoruz bol pedallı günler..

• Beğen
Paylaşımınız için çok teşekkürler. Şehrin biraz dışı neyse de daha geçen gün fethi paşa korusunu üst tarafında karşılıklı köpeklerle geçiştikten sonra hiç beklemediğim bir anda paçamda bir ağırlık hissettim. paçadan tutmuştu köpek :) yani yanımdan geçen köpek sinsi bir şekilde dönüp paçamı ıssırmıştı. bağırmak çoğu zman işe yarıyor ama profesyonel bir yardıma ihtiyacımız olduğu da kesin. bide bu köpekler pusu kurmayı hangi ara öğrendi onu merak ediyorum :D

• Beğen
@ozgur deveci

Tabi gideriz Özgürcüğüm ama konaklayıp denize girmek şartı ile.

@ahmetvemert

Sizde pantolon veya eşorfman varmış. Ben sıcağı hiç sevmediğim için uzun paçalı giyside giymiyorum. Demek benim başıma gelse köpek ayak bileğime dişlerini geçirecekti.

gerçekten çok güzel ve ilham verici bisiklete başlayalı 8-9 ay oluyor ama böyle öyküleri görünce gittikçe bisiklete olan sevgim artıyor bisikletimdeki sorunların ardı arkası kesilmiyor öğrenci geliri ile ama genede bisikletimi ve bisikletin bana kazandırdıklarını çok seviyorum

• Beğen
Orhan bey, keyifli gezilerinizi ilgi ile bekliyor ve izliyorum. Fotoğrafların neredeyse tamamı açılmadı ancak çekeni bildiğim için hepsinin çok başarılı olduklarını tahmin edebiliyorum. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

• Beğen
@mertcan gölge

Sevgili Mertcan benim bisiklete binmeye başlmamın üzerinden de çok uzun zaman geçmedi. 21 Şubatta bir Burgazada turu ile başladım. Sabırlı ol çok ddaha iyilerini yaparsın. Cumartesi günü Yalovadan Eskişehir'e geliyoruz. Arzu edersen görüşüp tanışabiliriz.

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Bey teşekkür ederim. fotoğraflar imageshock taki problemden kaynaklanıyor olabilir. Bütün fotoğraflarıma picasaweb den ulaşabilirsiniz. Bu gezideki fotoğrafların linki:
(link)

@Batuhan Yurtsever

Batuhan insanın boş vakti asla olmaz. İnsan istediği, kafasına koyduğu işi yapmak için zamanı yaratır. Günlük hayatımızda yaptığımız her iş birinci öncelikte değildir. Ben sadece bekleyebilecek işlerimi biraz erteleyerek bu işe zaman ayırıyorum. Hafta sonu turları ise tatil günü olduğundan sorun teşkil etmiyor.

Geri