Scudo Sports

1350m yükseklikte 3 saat yürümek zorunda kaldım! Kocayayla ıssız dağ yolları

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.767
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer

Herkese selam;
Sabah hava durumu tahminlerinin 4° daha düşük olması epey zorladı. İlk 1:30 saat sağlam üşüdüm.
Kapıdağ yarım ada etabı 120km soğuk asfalta sahipti. 1. Etap kağıt üzerinde ki plana göre bitti. Hiç mola vermedim.
Daha sonra ana yoldan Mustafakemalpaşa'ya ulaştım. Hala planım tutarlı şekilde devam ediyordu.
Daha sonra Keles kraliçe etabı olan, Dağ geçidine tırmanmaya başladım.
Uzun bir tırmanış beni bekliyordu. 1360metreyele ulaşıp İnegöl'e inecektim. 1200m çıktığından zaman olarak çok iyiydim.
Sadece 30dk mola ile buraya kadar gelebildim. Sürüşüme devam edebilmek için 1360m ulaşmam gerekiyordu.
Dağ geçidi çok çetin geçti. Soğuk, kar ve buz çok zorladı. Pes etmedim indim bisikletten. 3 saat yürüdüm ve zirveye ulaştım.
Aşağı inmeyi denedim. Belki biraz daha dayanırsam sürüşüme devam edebilirdim. Sağ kali çıkardım ve seleye oturmadan arka lastigi kaydıra kaydıra inmeye çalıştım.
Öyle olmadı... İnegöl sert iniş vardır. Bir yandanda hava durumunu takip ettim. Sıcaklık -2° gösterince Boğazova'da durma kararı aldım.
Çünkü asfalt ve sularda donmaya başladı. Yerler kar dolu birde üzerine dön başlayınca kararımı verdim. 22km iniş imkansızdı. Durumu anlattım ve beni misafir ettiler. Yiyecek bir şeyler verip evlerini açtılar. Bu kadar kar beklemiyordum; ama verilen mücadele beni mutlu etti. Kolay kolay pes etmedim. Doğaya ancak bu kadar uyum sağlayabildim. Daha fazlası hayati tehlike demekti. Mental olarak demir gibiydim. Hatta müzik dinliyordum.
Daha sonra yabani hayvan gelirse diye kulaklığı çıkardım. Her an bir hayvan çıkabilirdi. Çok mutluyum!

Dağlara sürmeye devam!

Daha vahşi sürüşlerde görüşmek üzere!

Sürüş verileri: ✩✩✩(link)

Sürüşün fotoları:
✩✩✩INSTAGRAM:
Ride More Bro!

Scudo
@Özcan güler tebrikler. İnsan üstü bir performans.

Ben Kapıdağ macerası beklerken siz İnegöl'e varmışsınız bile. 😀

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tebrikler adaş. O günlerde Kocayayla'dan itibaren en az bir karış kar olurdu normalde. Şansına sadece 3 saat yürüyerek kurtardın işi :)
Ve neyse ki iki ay sonra tekrarında intikamını aldın. Süper 👏 👏 🧿

Tebrikler, gerilim filmi izler gibi izledim. Sağlıklı pedallamanız bol olsun Tubi ile:)

Gece, karlı, buzlu ve soğuk hava çor zor bir sürüş. Eline sağlık videolarını takip ediyoruz.

• Beğen
Vay arkadaş, resmen üşüdüm, yoruldum, temiz hava soludum.
Tebrik ederim, elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Bisikletiniz nedir acaba marka model

Tekrar tebrikler :harika:

YouTube’da başkalarının oynadığı oyunu seyreden insanları hiç anlamazdım. Kendisi oynamıyorken başkasını neden seyretsin ki derdim. Şimdi kendi sürmediğim rotalarda ve mesafede @Özcan güler ’i seyredince olayı anladım. Sürüş atmosferini, çevreyi, hissiyatını çok güzel yansıtıyorsun. Performansa zaten diyecek yok, tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Novaprospekt korku kanalını geçtin abi . Bu adama ne olacak ? Sağ salim gidecek mi ? Hayvan çıkar mı ? Dua ediyorum sana ya . Halbuki olay zaten bitmiş.

Mevsimler değişti yok bitmedi :) süpersin arkadaşım, tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
Belgesel izller gibi izledim, tebrikler

Geri