Scudo Sports

1300±250 TL Civarı Yol Bisikleti tavsiyeleriniz.

ozic

Aktif Üye
Tepki
104
Arkadaşlar yol bisikleti almaya karar verdim. Fakat bu konuda baya baya bilgisizim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Buldugum markaları buraya koyucam.

Scudo
@ozic

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

selam ozic ne zamandır görüşemiyoz. ben de bi zaman önce yol almaya karar vermiştim whistle modoc xenon da karar kıldım ama ewdeki hesap çarşıya uymadı tamamen duygusal $$$$$$$ sebepler engel oldu. sana tavsiyem o model.

• Beğen
Tepkiler: ozic
Geçen ay 4 model arasında arasında kaldım ve sonunda Trek 7200 aldım gayet memnunum. Resimleri ilgili konu başlığı altında mevcut.

Şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ozic ve Cem Unden
Selam!

bende fazladan bir yol bisikleti var satmayı düşündüğüm. Corratec kadro 51; uyarsa özelden haberleşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ozic
whistle modoc xenon man
Şu an göstergeler bu yönde. Biraz daha bekleyecem.

@abdullah gökduru
Mrb üstad. İyim saol. Aynı sıkıntı bendede var. Belki bende alamaya bilirim. :) Tavsiye için saol.

carraro 915 ve bianchi slr 200 benim de takip ettiğim bisikletler arasında...

Dostum konyada pınarelli bisiklette ikinci el bi scott speedster s 10 var ahmet abiye sor 1500 e bırakır sana bu fırsatı kaçırma derim ful 105 donanımlı 8.5 kilo mis gibi bir yol bisikleti ve tabi scott

Carraro ve Whistle benzer bisikletler. Bu konuda bence dikkatli olmanız gereken nokta xenon olan sistemi tercih etmektir. Xenon, Sora yanında çok daha akıcı ve verimli bir vites sistemi. Xenon'nun tek sorunu her hangi bir hasar durumunda parça tedariki olabilir ama kesinlikle buna değer.

Geri