Scudo Sports

13 Temmuz 2005 Çarşamba Gecesi

saat 20:00 gibi,caddebostan sahil yolunun sonundaki büyük klüb ün önünde biryerlerde toplanacağız, moda taraflarına doğru gezeceğiz.. bu ilk cuma gezimiz olacak, henüz belli bir route yok.

kaskınızı we farınızı almayı unutmayın ;)

Sewgiler & Saygılar..

Scudo
Kaskım var ama far yok, omu taktırmak gerekecek. ben iyisimi çarşambaya hazır edeyim bisikletimi.

:) :eek:
eee bana neden hatırlatıyorsun o zaman?
tamam anladım farsızda olabiliyormuş.
uygun olursam geleceğim. ama sizleri bulamazsam buradaki telden aramam gerekebilir.
:)
görüşmek ümidiyle

Walla büyük ihtimalle gelirim bende bu akşam bir aksilik olmazsa.

imza: Potansiyel Coşkun:))

ossun ben yinede söyleyeyim, vicdanımı rahatlatayımda :)
ama far gerekiyor yinede, ben sadece birazcık önümü görmek we birazda olsun görünmek için kafa farımı bisikletimin önüne bağladım. :) yoksa yoldaki ıışıklar yetio normalde..

yada grupta otomobil farı takan arkadaşlarda war :D

ama kask şart;)

Coşkun, gel tabi abi, bekleriz herzaman ;) eheheheh

Tekrar merhaba,

Ben bu akşam moda da tanışma faslına katılıyorum. saat kacta orada olursunuz? daha erken geme imkanım yok.ancak orada yakalayabilirim.
eğer uygunsa bana modadaki durak yerinizi soyleyin lutfen. bisikletimle oraya geleceğim.

:)

Selam Gönül,
dediim gibi bugün ilk defa bineceğimiz için otarafa doğru, nerede duracağız,kaçta orada olacağız kaça kadar bineceğiz kesin bşi yok. ama şöyle bişi yapabiliriz,

tel no bırak bana, modadaki weriler enazından giderken kesinleşse bile arayıp söyleyeyim ben nerde olacağımızı.. :)
yada, evden çıkmaya hazır olduğunda ara beni, nerde olduumuzu we nereye gittiğimizi söyleyeyim.. nanhisini seçersen :D

arada mu msg kaynamış pardın,
neden aramıza almak isteyelim. burası belli saygı ve hoşgörü çerçevesinde ama özgür bir grup. nezaman istersen :)

esenlerden geldiğini okumuştum biryerde yanılıyormuyum? dönüş için vasıta bulman çok kolay olmaya bilir...?

Saygılar & Sevgiler...

ohhh be arkadaş iyiki bi sistemimim göçtü ...forum almış başını gitmiş...ne iş akşam toplanıyormuyuz.?

zeo dan sevgiler. :)))

en kısa zamanda cumartesi bitane kron kapıp aranıza katılmayı düşünüyorum..
görümek üzre..

Geri