Scudo Sports

13.Rektörlük Kupası GAZİ MTB Bisiklet Yarışması

@tırt kaptan

Fırat merhaba,

Beni utandırıyorsun dostum:eek: Ben elimden geldiğince organisazyonda görev alarak destek olmaya çalıştım:) Asıl ben sana teşekkür ederim:) Marmaris'ten gelerek bisikleti olmayan yarışmacı bayan arkadaşımıza bisikletini vererek büyük incelik yaptın:winkenlux Birde 19-20 Mayıs'ı güzel bir organisazyonla atlatırsak çok mutlu olacağım...

Scudo
evet arkadaşlar.. yarışımız gerçekten çok güzel bir ortamda yapıldı ve Rektör Hocamız, Rektör Yardımcısı Hocalarımız tam takım seramoniye katıldılar,(hiç bir spor etkinliğine tam olarak katılmamışlardı zira..) bizi mutlu ettiler..

Fotoğraflar elime ulaştı yakında bu sayfalara ekleyeceğim..Ancaaak:

Delta-Bisiklet 'ten Aykut, Seda Bisiklet'ten Bülent Benli, Bikeandoutdoor' dan Gürkan ve Bora...Yarış sizlerle taçlandı..

Red-Bull Temsilcisi Emre, sana da katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletirim..

Tertip KOmitesindeki diğer arkadaşlar, hepinize bu rüyanın gerçek olmasındaki emeklerinizden dolayı şükranlarımı sunarım..

Sadece benim hatırım için gelip bisiklete binen yarışa katılan öğrencilerim; Ercan, Altan ve İsmail siz de teşekkürü hakettiniz..

Sevgili Tırt Kaptan Fırat, taaa Marmaris' ten geldin bizleri şereflendirdin...

Sevgili Kötü gün Doktorum Kaan, orada olman bana büyük mutluluk verdi...İyi ki oradaydın..

Ve bizi kırmayan diğer dostlarımız hepinize sonsuz teşekkürler..

diğer platformda geçici bir problem oluştu sanırım şimdilik bu şekilde idare edelim.

(link)
ödül töreni....

(link)
start anı...

(link)
finişten hemen sonra...

(link)
geleceğin elite yarışçıları...öğrenci podyumu...

• Beğen
Tepkiler: tırt kaptan
Sevgili Altan ve Can, esas ben ikinize ve diğer katılanlara teşekkür ederim. Çok güzel bir gün geçirdim. Ayrıca tanışma fırsatı bulamadığım diğer bisikletçilerle de karşılaşmak güzeldi. Mesela Muratla ( felis911 ) bir türlü pedallamak kısmet olmamıştı, ama o gün kısa da olsa sohbet gerçekleştirebildik. Yalnız Mehmet Tahca arkadaşımızla bir sohbet etme şansımız olmadı ne yazık ki. Eğer 19-20 mayıs programımıza da Muğla ekibinden katılım tam olursa işte o zaman " tam süper olacak" . Bu arada Can'ı kupasını alırken çekememiş miyim? Daha çok fotoğraf isteriz, bi sürü fotoğraf olması lazım...

• Beğen
Tepkiler: felis911
cAN ABİ, bitirici yayını yapmışsın yine.. fotoğraflar çok güzel..gerçek bir yarış atmosferi ...yalnız 12 numaralı yarışçıya takıldım ben.. arkadaş kaçak mı girdi acaba :)

@mystery of altar

12 Numaramı dedin.Haa o arkadaş bizim personel canımmm.Kendisi ayrıca tiriatloncudurda...:D :D

Merhaba

İlk defa düzenlenmesine rağmen , çok zevkli bir yarış ve organizasyon olmuş.

Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

ilk olması ve küçük çapta olmasına rağmen güzel geçmiş.. umarım ileride organizasyonunuz büyür ve bir çok yerden daha çok sporcu gelir... bakarsın ulusal bir yarış olur.. başarılar..

bebek doğdu, artık sağlıklı bir şekilde büyümesi gerekir. Umarım Muğladaki tüm bisikletsever arkadaşlar, bu sürece sahip çıkarlar...Bireyler ne kadar yetenekli-antrenmanlı olurlarsa olsunlar, bu tür aktivitelerle yanyana gelmeliler bence...
Şimdiden duyuralım, bütün arkadaşlarımızı Babadağ tırmanışına bekliyoruz.

Altan dediğin gibi bebek doğdu.Her doğan çocuk gibi oda düşe kalka büyüyecek ve sonunda bir birey olacak.Umarım bu süreç güzel işler ve bu bebeğin doğum günlerini kutlayabiliriz.

Unutma düşünceler hayata geçirildiği an güzeldir.Birgün yarışlarda aynı safta omuz omuza olduğumuz günlerde gelecek.19*20 Mayıs'ı sağ salim atlatalım sıra onada gelecek...

üni deki arkadaşlar sizler neden kendi aranızda bisiklet yarışları düzenlemiyorsunuz... hatta bizde katılalım daha güzel olur...

mrb çok güzel olmuş konu hala aktif olduguna göre daha sonraki yıllarda yarış demişsizniz yapılacakmı acaba yıl 2009 ...
:D

okulumu uzatmak istemiyorum zaten 2 yıllık ben 3 yılımdayım ama mezun olma ihtimalimde zaten zayıf:) neyse seneye yarışa katılmasakta orda olmaz isterim elimden geldigi kadar birse ayın 10 unda istanbul yarısı var umarım yetişirsiniz ve orda tanışma imkanı buluruz ayrıca seneye gelmek isterim bu nedenle federasyonun yarışına yakın tarih vermeyin yaw:mad: başarılar dilerim katılacak olan herkeze

Geri