Scudo Sports

" 13 Nisan " Pazar.....Büyükada Ekşııın (:

Scudo
Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. İlker (kanka)
2. Hacer
3. Mehmet
4. Koray
5. Faruk
6. Atacan
7. Brol
8. Volkan
9. Melike
10. Aylin (başka arkadaşları olabilr)
11. Robotix
12. Şeref
13. Selçuk abi
14. Kudret (Robocop)
15. Kemal
16. Adnan
17. Doruk (belki):)
18. Kıvanç
19. Ersin
20. Evren
21. Mustafa (belki):)
22. Nihat (belki kız arkadaşı ile)
23. Kerem
23. batuhany
24. dt.strangelove
25. ferrari360
26. snaqe (Osman)
27. Barış (düşüno):D
28. Sertaç (düşünüo):D
29. Ahu
30. Cengiz
31. Onur (belki):)
32. musti
33. Ali Ferruh (2 arkadaşı)
34. Özlem
35. Haluk
36. Çağrı
37. ...

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gezimize ilişkin Büyük Ada'ya hareket saatlerimizz duyuruda ki gibidir:) Bu tarife dışında ( yetişememek,sabah kalkamamak,geç gelmek ) gibi sebeplerle daha sonra Ada'ya ulaşacak olanlar,irtibat numaramdan bana ulaşarak bizlere katılabilirler. teşekkürler;) .....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İrt: 0533 263 21 69

17:00 itibariyleee internet ile ilişiğim kesilmiştirrr;) bekleee Cuma Akşamı.....Keyfiii geliioom beaaa:D

@philamelian

Sanırım 6 km. civarında. Tur'a, meydanın sağ tarafından başlarsanız, önce biraz yokuş çıkılınıyor, veee sonrasındaaa booooool bol iniş var.
Turun sonlarına doğru köpek barınağı var, 1-2 cici köpek yol ortasında yatıyor olabilir.
Korkunuzu hissetirmeden aheste aheste yanlarından geçerseniz sorun yok, panikleyip de kaçarsanız, bazen kovalıyorlar ve kovalarkende havlıyorlar.
Biliniz ki "Havlayan köpek ısırmaz"

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@encralis

biliyorum hocam sagol :) bi gün oncesinden işleri yoluna koyarsam gelicem yani o anlamda :) öyle işte =)

1. İlker (kanka)
2. Hacer
3. Mehmet
4. Koray
5. Faruk
6. Atacan
7. Brol
8. Volkan
9. Melike
11. Robotix
12. Şeref
13. Selçuk abi
14. Kudret (Robocop)
15. Kemal
16. Adnan
17. Doruk (belki)
18. Kıvanç
19. Ersin
20. Evren
21. Mustafa (belki)
23. Kerem
23. batuhany
24. dt.strangelove
25. ferrari360
26. snaqe (Osman)
27. Barış (düşüno)
28. Sertaç (düşünüo)
29. Ahu
30. Cengiz
31. Onur (belki)
32. musti
34. Özlem
35. Haluk
36. Çağrı
37. ...

11. numara malesef gelemiyor bizim grup yan yattı bende tek kaldım Tour of Turkey ye gidiyim bari. İkisi arasında kalmıştım zaten

Son hazırlıklar tamam. son anda bir aksilik olmaz inşaallah
Büyükadaaaa, büyükadaaaa duy sesümüzüüü
...

1. İlker (kanka)
2. Hacer
3. Mehmet
4. Koray
5. Faruk
6. Atacan
7. Brol
8. Volkan
9. Melike
11. Robotix
12. Şeref
13. Selçuk abi
14. Kudret (Robocop)
15. Kemal
16. Adnan
17. Doruk (belki)
18. Kıvanç
19. Ersin
20. Evren
21. Mustafa (belki)
23. Kerem
23. batuhany
24. dt.strangelove
25. ferrari360
26. snaqe (Osman)
27. Barış (düşüno)
28. Sertaç (düşünüo)
29. Ahu
30. Cengiz
31. Onur (belki)
32. musti
34. Özlem
35. Haluk
36. Çağrı
37. emraher9 (belki 2 kişi)

Durun durun ben de geliyorum. Kabataş'ta görüşmek üzere...

Selam Grup,

Neşe ile başlayan Gezimize vapurda ki kalabalık trafik ile başladııık.Hava oldukça elverişli idi ada ya vardığımizda.İlk önce bisiklet kiralama olayını çözümleyerek yola koyulduuk:) 1 tur attıktan sonra sanırım 2.tur da Osman arkadaşımız hızla girdiği virajdan dönemeyerek yuvarlandı.Allahtan kask takıyor olması onun beyin travması geçirme riskini önledi.Kask çarpmanın etkisi ile parçalanmıştı.Ve tabii acili arayıp yardım istedik.Osman sedye ile hastanenin acil servisine götürülerek ilk müdahale yapıldı.Bu sırada orada ki hemşireler ve görevli doktor ile görüştüm.Ve bu durumlarla karşılanılmaması,gelen bu tip vakaları önlemek için resimlerini çekip hastanenin girişine asılması konusunda fikir birliğine vardık.;)

Aynı zamanda ada da bisiklet kiralarken de mutlaka cüzzi 1 miktar karşılığı kask kiralanması konusunu da hem hastane,hem de kiraladığımız yerlere önemle belirttim.Osman ın bisikletini daha sonra almak üzere orada bırakıp,Osman'ı ve giden arkadaşlarımızı yolcu ettikten sonra,Aya Yorgi ye çıkarak Ada nın güseel manzarasını kuşbakışı seyrettik.Sonra da 17:00 vapuru ile dönüşümüzü gerçekleştirdik. Talihsiz kazamız harici keyifle pedal bastığımız Büyük Ada Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,çektiği güzel resimlerle günümüzün ebedileşmesini sağlayan arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ediyor Geçirilmiş olan bu kaza neticesinde Kask ve eldivenin bisiklet kullanımında ne kadar hayati 1 ÖNEM taşıdığını tekrar hatırlatmak ve bundan çıkarılması gereken dersi tekrar vurguluyorum.......sevgilerrr

Ben de o gün arkadaşlarımla adadaydım yanlız birşey dikkatimi çekti bisiklet kiralarken yanında kask vermiyorlar.Bence kasksız bisiklet kiralanmasına yaptıım uygulanmalı...

Geri