Ç ÇaNakkaLeRuHu Forum Bağımlısı Kayıt 11 Eylül 2015 Mesaj 1.839 Tepki 5.488 Şehir İstanbul İsim MuHammeT Bisiklet Merida 13 Mayıs 2017 #61 @fatih.olgun Sizin ile tanışmışmıydık ki Hay ALLAHC(C.C.) müştakını versin olgun senmisin fatih görünce kusura bakma Tepkiler: fatih.olgun
@fatih.olgun Sizin ile tanışmışmıydık ki Hay ALLAHC(C.C.) müştakını versin olgun senmisin fatih görünce kusura bakma
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 13 Mayıs 2017 #62 ÇaNakkaLeRuHu seninle sonunda yüz yüze görüştük ve tanıştık. Çok memnun oldum seni tanıdığıma. Bu arada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Köpek mevzusunda ALLAH korumuş. Güzel bir gün geçirdik. Exuma ya da buradan çok teşekkür ediyorum.
ÇaNakkaLeRuHu seninle sonunda yüz yüze görüştük ve tanıştık. Çok memnun oldum seni tanıdığıma. Bu arada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Köpek mevzusunda ALLAH korumuş. Güzel bir gün geçirdik. Exuma ya da buradan çok teşekkür ediyorum.
Ç ÇaNakkaLeRuHu Forum Bağımlısı Kayıt 11 Eylül 2015 Mesaj 1.839 Tepki 5.488 Şehir İstanbul İsim MuHammeT Bisiklet Merida 13 Mayıs 2017 #63 @serhat1299 Aynen ALLAH (C.C.) yazmış ise olur. İnşaAllah başka turlarda da görüşeceğiz ALLAH (C.C.) ömür verir ise.
@serhat1299 Aynen ALLAH (C.C.) yazmış ise olur. İnşaAllah başka turlarda da görüşeceğiz ALLAH (C.C.) ömür verir ise.