Scudo Sports

13 Mart 2011 Eskişehir(ESBİG) Beşik deresi Kar altında sucuk ekmek.

Scudo
@kadir demirkol

Ben teşekkür ederim Kadir abi. bir aydır eksikliğini hissediyorduk çayınıda özelmiştik bir yudum içtim ama kafi :)

@adem canseven

Ben teşekkür ederim ilginiz ve güzel cümleleriniz için.

@emre evgin

Çok teşekkürler.....

Selamlar dostum özel mesaj yazamadığım için bu konuya mesaj atayım dedim.Bende Eskişehir'de ikamet ediyorum.Aslında bu hobiye gönül veren biriyim ve senelerden beride bisiklet üstündeyim.Bende sd761 2009 18'' orjinal bisiklet var ve baya temiz kullanıldı.Şimdi satmak istiyorum gurubunuzda ki arkadaşlara iletirsen sevinirim.Fiyat pazarlıksız 1000 tl düşünüyorum ilanım muhtemelen yayınlanır resim yok şuan ama görmek isteyen arkadaş olursa haber verirsen sevinirim.Yanında sıfır yol lastiği üzerinde,orjinal lastikleri,yazlık sd eldiven,iki led far,1küçük 1büyük kilit hediye vardır.İyi günler cevabını beklerim.

@RECEP İŞLEK

Teşekkürler ilginiz ve güzel yorumlarınız için.

@ayberk85

Gurupta kendi aramızda hatır olarak ticari alışverişler oluyor ama genel olarak ilan vermek,bisikletçi dükkanı iş yeri tavsiye etmek,bisiklet donanımlarıyla seninki şöyle benimki böyle muhabbetleri etik olarak uygun düşmediğinden uygulamıyoruz. eskişehir neti,sahibindeni yada 50 mesajı biriktirip forum üzerinden ilan açmanızı öneririm.Kabul edersinizki bisiklet gurubunun amacı çok daha farklıdır.Hemde böyle bir gezi tur paylaşım kısmının altına tur ve gezi ile ilgili tek cümle bile yazmadan direk ticari satış konusuna girmek hiç uygun değil diye düşünüyorum.

Harika bir gezi, karlar altında, keyif ve coşku bir arada.
Bizle bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkürler.
Enes'e de ayrıca bir tebrik, yanında kapsamlı sağlık seti taşıdığı için.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Hakan Eşme

vallaha görünce bende çok şaşırdım :) her zaman cüzdanımda yara bandı bulunur fakat seti görünce tendürdiyot, sargı bezi, bant ne lazımsa mevcut hem cok sevındım hemde çok şaşırdım :)

@Yunus YILMAZ

teşekkürler Yunus .....

Güzel bir tur olmuş tebrikler
Kot pantolonlu arkadaş böyle uzun bir turu o şekilde nasıl cıkmış anlam veremedim..
kar manzaraları harika hele karda mangal dahada harika olmuştur eminim :D sanırım bu tura en cok kedi sevinmiştir :D
paylaşım için teşekkürler sağlıcakla kalın...

• Beğen
@Kadir AYINTAP

İlginiz için teşekkürler....

Demek karda sucuk olunca herkes geliyor... :D Afiyet olsun size ve kediye... :) Bu güzel tur sanıyorum karlı günlerin sonları. Paylaşım için teşekkürler. :in:

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Evet bunu bende fark ettim bu kış ne zaman mangal var desem katılım 3 e katlıyor demek ki bisikletçi et seviyor :)

@Yunus YILMAZ

teşekkürler Yunus senden aldığım forma ile benim forma üstüne biraz parasal destek Fizik seleye dönüştü :) bunuda Tolga beyden aldım bende cok memnunum tam üstüme göre cıktı :)

Ferhat ne tesadüfdürki bende böyle güzel bir havada ama karlı bir zamanda gitmiştim Fatih abi ile oralara.Son 2km dediğin gibi 40cm civarı karın içinde gittik ve esas bizi yoran o olmuştu.Ekibinde kalabalıklaşmış.Molalardaki yemek faslı motivasyon açısından önemli.Sana ve tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler...

• Beğen
Geri