Scudo Sports

13 Mart 2010 Akçay-Küçükkuyu

kizak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.887
Bisiklet
Sedona
Sevgili forum dostları bu gün saat 14.30 da yola çıktığım AKÇAY -KÜÇÜKKUYU gezisini sizlerle paylaşmak istedim.Akçayadan yaklaşık 30 Km uzaklıkta olan bu kasaba çok şirin ve sakin bir deniz kasabası.Sıcacık insanları ve küçücük çarşısı ile huzur sakinlik veriyor insana.

(link)

Yalnız olduğum için girişte ilk fotomu kendi kendime çektim.

(link)

Nüfus belirten bir tabelası yok.

(link)

Çanakkale yolu

(link)

Küçükkuyudan bir dağ manzarası

(link)

Deniz shiline inidim ve o iyot kokusunu ciğerlerimde hissettim

(link)

sahilden liman ve mendireğinin görünüşü

(link)

Bir başka liman görünüşü

(link)

(link)

Limandan küçükkuyu görünüşü

(link)

Limandan küçükköyde dağ görünüşü

(link)

Kasbanın çok şirin bir sahili var.Küçücük ama insanlar sıcak herkes selam veriyor

(link)

Shilde güzel çay bahçeleri var

(link)

Mendireğe doğru ilerliyorum

(link)

Mendirek girişinden küçükkuyu görünüşü

(link)

Liman kocaman taşlarla desteklenmiş dalgakıran vazifesi görüyor

(link)

Yine limanı arkama alıp bir foto daha çekiyorum

(link)

Limanda demirlemiş bir sndal

(link)

(link)

Limanın girişinde denizcilere yol gösteren güzel bir fener
Ama ne yazıkki bu güzelliği çirkin karalama yazılar bozmuş

(link)

Benim canım can yoldaşım

(link)

Fenerin altından küçükkuyu görünüşü

(link)

Kendimi çekmeden olmazdı bir fotoda benden

(link)

Hava bozuyor ve hafif hafif yağmur çiseliyor.Bende hemen yola koyulup süratli bir şekilde düşüyorum yola.

(link)

Hava karardığında Akçayın girişine varıyorum

(link)

Bilyorumki evede sıcacık bir yemek ve demli bir çay beni bekliyor.Buda kısa günün bana kazandırdığı total Km

Bu gezimide benimle paylaştığınız içi hepinize teşekkür ediyorum sevgilerle....

Scudo
Yarın 2 tur arasında sıkışıp kaldım.. Hangisine gitsem diye düşünürken galiba solo olanı tercih edeceğim..
Süper tur olmuş..

Her zaman derim, iki pedal sana yeter..

Sevgiyle kalın..

Yalnız başınıza.Pardon bisikletinizi unuttum :D Güzel bir tur yapmışsınız.Paylaşım için çok teşekkürler.Turlarınızın devamını diliyorum.Bol pedallı günler.Sağlıcakla kalın...

@Tolga Ayla

tek başınada güzel ama grup başka olur yorumun için teşekkürler bol pedallar
:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@İsmail ŞEN

Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Harika bir tur olmuş, coğrafyanın bu nadide yerinde turlamak da bambaşka bir keyif. Bizlerle hem turu hem de Kazdağı soluğunu paylaştığnız için teşekkür ederiz.

abi beni öldürüyorsun sen ya :( yazlıktan çıkmışsın halamların evin oraya kadar gitmişsin hatta halamın ecide orda keşke balkonda olsaydı :D yazı iple çekiyorum oralarda sürmek için :)

@Hakan Eşme

Sevgiliarkadaşım yorumların ve ilgin için ben çok teşekkür e:in: :in: :in: derim

Orman dağ bayırda güzel amma işin içine denizde girince bambaşka birşey oluyor bu görüntülerdende belli paylaşımınız için teşekkürler ayağınıza sağlık.

@haluk akalın

Teşekkür ederim Haluk kardeşim.Hem dağ hem deniz havasını aynı anda solumak gerçekten farklı.Yorum içn ayrıca teşekkürler:) :) :)

AKÇAY _ KÜÇÜKKUYU ROTASI

(link)

Tabiat, Doğa bize sunulan en değerli varlıklar, yaşamın kaynağı. Deniz zaten benim hastalığım, birde orman ve kırlarda oldumu değmeyin keyfime.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum
deklanşörünüze, pedalınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: kizak
Güzel bir tur yapmışsınız şimdi tam zamanı geçtiğimiz yaz bende altınolukdan aynı turu yapmıştım.Yeşilyurt köyünede uğramıştım gitmediyseniz tavsiye ederim. Yeşilyurt köyü Yön Çanakkale istikameti assoz kavşağına girme direk ayvacık istikameti dağlara çıkarken sağda küçük yoldan tabelayı görürsünüz.Darıdere ye gittinizmi ?tavsiye ederim.Narlı köyünden içeri giriyorsunuz 23km yukarda yanlız gitmeyin bir arkadaşla gidin çok ıssız ve doğa ile insan başbaşa kalıyor.Hayvanlar var.Zaten orman md tabelasını giderseniz okursunuz.Yanlış anlamayın siz yöreyi belki benden iyi biliyorsunuz.Ben sadece yazları altınolukda ailemle yazlığımda oluyorum.Yakın bütün köylere gittim bisikletimle Şahane yerler kışın istanbuldayım.istanbulda da bisiklet grupları ile turluyoruz.B.ada,pıyerloti,florya,çekmece,belgrad ve atatürk florya ormanı,v.s.

• Beğen
paylaşım için teşekkürlerr :)) deniz gördüm mü dayanamıyorum yakında ben bu memleketi terk ederim hayırlısı :))

• Beğen
@semih59

Köylere mutlaka gideceğim cennet gibi bir doğa var .İnsanın içini kıpır kıpır yapıyor.Böyle güzelikler sahip bir yerde pedal basmak müthiş bir zevk. Önerilerin için çok teşekkür ederim.:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: semih59
Geri