Scudo Sports

13 Kasım Eskişehir (ESBİG) ayazda mangal turu

@burhan alfatlı

Bir iki ay önce Bursaya pedallayarak geldim.Buradan da her türlü duyuruyu yaptım ama bir kaç arkadaş dışında ilgilenen olmadı :) onlarda zaten sürekli görüştüğüm Ahmet Tarık Ok ile Barış Turan dı.Oraya kadar gelip te mangal ile uğraşılmaz direk iskender olayına girdik :) siz bu tarafa gelirseniz ben mangalı yaparım size :) ben her yaz bir defa geleceğim Bursaya bundan sonra.

Scudo
soğukta bisiklet ayrı güzel, en azından terlemiyorsunuz.yaz sıcağında daha az katılıyor insanlar bisiklet turlarına. Kedi ve köpeklerin varlığı baya sıcak bir his katmış, geziye. Ellerinize sağlık,

@emin demirpolat

Teşekkürler Emin bey güzel cümleleriniz için.....

@ferhat köse

maalesef geç haberdar oldum, üzgünüm ((
Eskişehire geleceğiz fakat performansımız o mesafeyi 1 günde geçecek düzeyde değil!!(mezitler gözümde büyüyor)belki 1 gece konaklamalı olabilir...karar verdiğimizde haberdar edeceğim sizi...

Ferhat kardeşim, ekip arkadaşlarınla yine hafta sonunu güzel değerlendirmişsiniz. Öncelikle hepinizin ayaklarına sağlık. Geçen hafta bende ufaktan turladım. Termaformun bir içliğini denedim, çok iyi olmasada yinede geçen haftada Ankara iyi soğuktu, kıyafet biraz deneme yanılma olacak. Fakat soğuk diye bisikleti rafa kaldırmak yok. Aynen devam diyorum. Ferhat burada sizin ekip gibi bir grup malesef kuramadım. Onun için tek başına turlamaya devam. Tekrar sana tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi.Grup işine takılma nasılsa olur bir şekilde. sen bu şekilde binmeye devam ettikçe sağdan soldan bir şekilde bisiklete binenler seni bulmaya başlar.Benim takip ettiğim kadarıyla Ankarada ODTÜ de bir grup var perşembe akşamı bisikletçileri var güvenpark ta buluşuyorlar.Genelde bu grup işleri facebook dan oluyor faceden bir aratmanı tavsiye ederim.

Bende yarın tek gideceğim :) ama gruptakilerden değil hava çok güzel açtı burada, değerlendirip performans yapmam lazım yoksa paslanıp gideceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
güzel ama soğuk bir gezi olmuşş. ayağınıza sağlık

Geri