Scudo Sports

" 13 Eylül " Pazar...Yalova Termal Atatürk Köşkü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yalova

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Pazar
Yağmur. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S . Chance of precipitation 60% (water equivalent of 4.80 mm). va değişim raporuu;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Scudo
@sports-man

demek böyle yazman gerekiyormuş benim gelmem için evet
evet rota atamızın köşkü yalnız ben pendikten 09.30 feribotu ile yalovaya geleceğim sizden önce yalovada atanın köşkü önünde olurum dönüşü beraber yaparız hadi gene iyiyiz

" Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek cevabım vardır.Lakin,lafa bakarım laf mı diye,adama bakarım adam mı diye "
-garibin umudu yarışcı olmakmış

http://img180.imageshack.us/img180/4376/ataturkm.jpg

1- mert -sport-man. - robocop - :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2-reşat (yalovadan katılacak )
3-mahir aslan (mutlaka gelmek istiyor)
4-gökçe ve kız arkadaşı (bir aksilik olmazsa )
5-özgür
6-gökhan
7-kaşif
8-arda
9-merve (ufacık ihtimal)
10-cem (ufacık ihtimal )
11-hasan şenulubaş
12- daha var amma belli değil

" Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek cevabım vardır.Lakin,lafa bakarım laf mı diye,adama bakarım adam mı diye "

son durum haberleri
hafta sonu şiddetli yağmur geliyor bu turu olmazsa ertele derim mert
durum ciddi haberleri izle dilin ucuklar bu bildiğin yağmura benzemiyecek denizde daha şiddetli olur motorlar belki işlemeyebilir bence ertele başka güzel bir günde hava durumunun risksiz olduğu vakit katılım fazla olur hafta sonuna kadar şiddetli yağmurlar var yağışlar yalovada boluda bursada çok etkili olacakmış hafta sonu zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması isteniyor şu an haberlerden dinliyorum ve yazıyorum felaket geliyor ona göre
selimpaşa şavaş alanı haline gelmiş 37 ölü var doğa çoştu intikam alıyor

@kudu

OK dostuum şimdiiii Bakıyoruum

İstanbul

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.80 mm).

Yalova

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlarım

Hava durumu hafta sonuna kadar yukarıda ki gibi seyrettiği sürece,ATAMIZA yapacağımız anlamlı ziyaret iptal olmayacaktır.ATAM izindeyiz CUMHURİYETİN bekçileriz yerinde rahat uyu

@sports-man

Sports man selamlar,
Başarabilirsem ben de katılmak istiyorum. Beni de yazarmısın?

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@arbek100

Selam dostuum,memnuniyetle

• Beğen
Tepkiler: arbek100
(link)

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man)
2-Reşat (Yalova'dan katılacak)
3-Mahir Aslan (mutlaka gelmek istiyor)
4-Gökçe ve kız arkadaşı (1 aksilik olmaz ise mutlaka)
5-Özgür
6-Gökhan
7-Kaşif
8-Arda
9-Merve (ufacık ihtimall):p
10-Cem (ufacık ihtimall):p
11-Hasan Şenulubaş
12-arbek100
13-Daha var amaa belli diiiil:)

size hayırlı sürüşler dikkatli olun derim yağmurluk alın fena ıslanacaksınız

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Aldığım son bilgiler ve haberlere göre 3 gün sonra hava normale dönecektir.Yağış olabilir,seferler yapılacak,ATAMIZA anlamlı ziyaretimiz gerçekleştirilecektir.İlgi,duyarlılık ve hassasiyetinize teşekkür ederim;) ....sevgilerrr

İstanbul

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 22 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 2.03 mm).

Yalova

Pazar
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 23 °C . Rüzgar GD 14 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.90 mm).

Merhaba Sports man,

Atamıza bu anlamlı ziyaret için içimdeki amatör pedallama sevgisini, geçen haftaki Polonezköy parkurundan sonra başarabilirim umuduyla gerçeğe dönüştürmek istiyorum. Kadroya beni de yazarmısın...

• Beğen
@Uğur Bozpınar

Selam Uğur,

ATAMIZA göstermiş olduğun duyarlılığa teşekkür ediyorum.;) Polonezköy'den sonra yol sana çook rahat gelicek:) yazdiim dostuum

(link)
(link)

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man)
2-Reşat (Yalova'dan katılacak)
3-Mahir Aslan (mutlaka gelmek istiyor)
4-Gökçe ve kız arkadaşı (1 aksilik olmaz ise mutlaka)
5-Özgür
6-Gökhan
7-Kaşif
8-Arda
9-Merve (ufacık ihtimall):p
10-Cem (ufacık ihtimall):p
11-Hasan Şenulubaş
12-arbek100
13-Uğur Bozpınar
14-Daha var amaa belli diiiil:)

@sports-man

merhaba sports-man,
malumunuz şehrimizde tatsız bir olay yaşandı,
aşırı yağmur sonrası çarpık kentleşmenin sebeb olduğu hepimizi üzen hadise:(:(
aynı havanın pazar günü geziyi gerçekleştirecğimiz bölgede de olacağı söz konusu....
pazar günü için bir gelişme varmı?
bu aşırı yağış
cuma cumartesi ve pazar gününün kocaeli ve etrafındada
aşırı yağışlı geçiceği, uyarı haberlerinin tedbir alın ikazlarının yapılması vb... gibi bir çok olumsuz moral bozucu tatsız haber hadise

• Beğen
Saygıdeğer Mert kaptan çok istememe rağmen pazar günkü gezinize katılamayacağımı üzülerek bildirirm. İnşallah bir başka turda beraber olmak ümidiyle sizlere iyi pedallamalar diliyorum.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri