Scudo Sports

" 13 Aralık " Pazar....Tuzla Köfte Ekşııın (:

Allah allah ne güzel bir gün olcak,şu listeye bak bea.kıskananlar çatlasın,pazar günü bende cok güzel bir organizasyondayım ama.ilhami abi ile sizlere tuzlada mutlaka katılacagız,allahın izniyle.

Not:bizede köfte ayırmayı unutmayın.:)

Scudo
mesaj alınmıştır konu anlaşılmıştır yalnız haksızlıklara
sebebiyet verilmemesi için herkesin kurallara uyması gerekmektedir bu nedenle picassa link şeklindeki linkler bisiklet forum tarafından kabul edilmiyor
resimler image shack tan açılarak yapılması uygun görülüyor yoksa diğer insanların picassa linkleri niye silinsin evet son tahlilde bisiklet forumun kurallarına aynen uyacağız artı bir zahmet benim aydos u pedal sesine yazarsan memnun olurum
esen kal

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 6 °C . Rüzgar KKB 39 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 10.13 mm).

(link)
Breezy and cooler with rain mixing with snow. Winds from the WNW at 25 km/h.Realfeel®: 7 °CHigh: 10 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

bundan sonra listeleri oluştururken gelen mesajları dikkate alırsan iyi olur artı yanına da parantez içinde durumlarını bildir cepten aradığın dostların varsa cepten aradığını gelip gelemiyeceğini belirt
evet liste böyle oluşturulur kafana göre değil
şikayetler çoğaldı

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man)
2-Özgür;)
3-Gökhan;)
4-Emre (Tuzla'da aramıza katılacaak);)
5-Tolga;)
6-Caner;)
7-Metin;)
8-İhami (Tuzla'da aramıza katılacaak);)
9-Yaprak;)
10-Özgür (düşünüoo):)
11-Orçun (düşünüoo):)
12-Esin (düşünüoo):)
13-Bora;)
14-Elis;)
15-Gökçe;)
16-Toygar;)
17-Kemal;)
18-Selçuk Uygun;)
19-Tolga Yalçın (bellii diiiil):)
20-Uğur Ünal;)
21-Murat Gökşen;)
22-Ceyda;)
23-Cem t (belkii):)
24-Daha var ama bellii diiiil:D

aferinnnnnnnnnnn
akıllandınnnnnnnnnn
kızma şaka şaka :D :D :D

şimdi ekşın köfteler afiyet olsun
haaaaaaaaaaaaaa

bana kartepe borcun var bu gün ön ve arka ışıklar alındı sırf mert benle kartepeye gelecek diye ona göre şubat ayının son pazarı elimden kaçamazsın topiği sen açacaksın ve nasıl kapıdağına ikimiz gittiysek allahın kışında bu kartepeyede şubat ayının son pazarı dondurucu soğukta tepede olacağız hehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehheehheeh

artı attığım mesajlara teşekkür etmemişsin yoksa kızdınmı ben kızmadım sana bak yukarda mesajlarına hepsine teşekkür ettim
yo sen kızdın kızdın

:D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
Pazar
Yağmur. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 5 °C . Rüzgar KKB 46 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 10.15 mm).

(link)

(link)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

şimdi baktım bu yazıyor sürekli değişiyor galba durum

accu weather

Rain and drizzle; breezy in the morning. Winds from the NNW at 22 km/h.Realfeel®: 4 °CHigh: 10 °CSunday Night, Dec 13More Details Low clouds. Winds from the N at 11 km/h.Realfeel®: 4 °CLow: 7 °C

o rüzgarın hızı hangi siteden 44 km bana asparagas gibi geliyor accu weather en doğrusunu veriyor yukardaki gerçek durum kontrol et derim

eğer rüzgarın hızı 44 km ise herkes uçar tuzladan denize

@sports-man

accu weather dan şaşma şimdiye kadar en doğru sonuçları o verdi ben
öteki wunderground a güvenmiyorum iki site de farklı yazıyor bana sorarsan en sağlamı accu hep ordan baktım ve sonuçlar hep çıktı

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1-Mert (sports-man)
2-Özgür;)
3-Gökhan;)
4-Emre (Tuzla'da aramıza katılacaak);)
5-Tolga;)
6-Metin;)
7-İhami (Tuzla'da aramıza katılacaak);)
8-Yaprak;)
9-Özgür (düşünüoo):)
10-Orçun (düşünüoo):)
11-Esin (düşünüoo):)