Ben de olmak isterdim bütün dostlar oradaymış . ekibiniz çok harika fotolar da çok güzel çıkmış. bol bol gezin, bol bolda resim yollayın dostlar ..
içinize sinsin herşey güzel olmuş
süper hareketli ve uyumlu bir grup, maaşallah.. keyifli bir gezi olduğu her halinden belli fotoların. yorumlarınız ve fotolar için teşekkürler. ayaklarınıza ellerinize sağlık.
Bunuda burada accik seccik söylemek isterim ki yine şahane bir tur oldu. Resimleri bizlerle paylaşan çok değerli dostlarım Hüseyin ve de Tuğrul'a çok teşekkürler. İnşallah kahkahakar haftaya da devam edecek. Hepinizi çok seviyorum.
Nihayet yazılar ve fotolar geldi ,simdi sıra Çarşamba günü akşam sizlerle buluşmak için Pendikten yola düşen benim başıma gelenleri anlatmaya ;aslında çok çok kısa bir hikaye ama gerçekler ayrıntılarda saklıdır ya işte o hesap
13 Mayıs Çarşamba ayda yılda bir erken eve gelmiş ,bisiklete atlamıştım ,saat 19:00 sularında Maltepe sahiline vardığımda mangalcılardan miras cam kırıkları coktaan benim lastiklerin hakkından gelmişti...Resimlerden anladığım kadarıyla Selim Bey;sagolsun yolda benim bisikleti kaput görünce ilgilendi ama elden ne gelir;bi tane neyse ikisi birden patlamış ...Taksi çevirip eve döneyim desem de nafile taksiler ya dolu ya umarsız...:boese157:
Neyse ki Gökhan Nam-ı diğer Jerry beni forumdan tanıdıve bildiği bir taksi durağından çağırdı;Çok teşekkür ederim Gökhan'cım tam bir bisikletçi davranışı sergiledin sayende yolda kalmadım
Bu hikayeden çıkan sonuç ;daha önce de forumda konu olmuştu ;schwab lastik mi almalıyım ,slime mı kullanmalıyım?Yanımızda her zaman bir değil iki iç lastik mi bulundurmalıyız?
Cam kırıklarından nefret ediyoooooruuuuuuum!!!Bir de o şişeleri patlatanlardan!!!
Sevgili bisikletseverler,
anadolu yakasının bu çarşamba akşamı turlarına imrenmemek elde değil.
keşke bizim yakadada aynısını yapabilsek ne iyi olurdu.
geziye katılanları kutlar, resim ve yorumları ile paylaşanlara teşekkür ederim
Hüseyin abi'ye ve Tuğrul abi'ye, yorumları ve fotoları için,
Diğer tüm katılanlara birlikte pedal çevirdikleri ve güzel sohbetleri için,
Avşar Sucuk evi'ne, gece gece doyrudukları için
Taxi'me, beni yarı yolda bırakmadığı için:rolleyes: ...
Teşekkür ederim
Mutu; Bisiklet yakışmış benim bile öyle pozum yok Taxi'mle kıskandım valla
Bu uzun süredir katıldığım ilk çarş turuydu....Fakat sanıyorum uzun bir süre içinde son olacak...Bir süre yurtdışında olacağım ondan sonra dönsemde burada olmayacağım...Dolayısıyla koşa koşa geldim Geldiğime değdi yine...
Ben size Schwalbe Marathon Kevlar lastik veyahut Michelin lastik öneriyorum. Bazen de iç lastiği cant kesiyor ona yapılacak bir şey yok. Benim genelde lastik patlamalarım bu nedenle oluyor. Trek bisikletime taktığım Michelin Lastiğin içine şerit de koydum daha sağlam oldu. Bununla beraber Giant bisikletimde bulunan Schwalbe maraton kevlar lastik ise taktığımdan bu yana hiç patlamamıştı. Bu lastik patlamalarından ben de zamanında çok çekmiştim. Yollarda bir sürü saygısız insan olunca cam kırığı da oluyor haliyle bu nedenle sağlam lastik şart. Bununla beraber yanınızda nolur ne olmaz yama takımı ve yedek sıfır iç lastik bulundurmayıda unutmayın derim ben.
" -Vay canına, amma güzel bir gece geçirmişler yaf "
dedirtecek kadar hoş olmuş resimleriniz vede anlatımlarınız.
Tura katılan tüm arkadaşlara, tura katılmayıp güzel duygularını bizimle paylaşan tüm bisiklet sever dostlara teşekkürler.
Gerçekten de geleneksel çarşamba gecesi gezileri anlatılmaz, yaşanır.
Bu arada farkettim ki, bende foto makinemi özlemişim.