Scudo Sports

13 000 km kullanılan aynakolda aşınan büyük dişli değişimi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Değerli Arkadaşlar 13bin kilometre kullandığım aynakolun büyük dişlisi artık aşındığından gerek düz yolda gerek rampada biraz baskıda zincir kaydırmaktaydı. Bu durum canımı sıktığından Aynakolun yenisini almak yerine büyük dişliyi değiştirmeyi düşündüm. Bu doğru bir kararmı bilmiyorum zamanla göreceğiz Yurt dışından getirdiğim dişlinin montaj resimlerini paylaştım.

Getirttiğim dişli 75 eurodan fazla olmasına rağmen gümrük vergisi ve KDV ödemedim enteresan bişey
J
(link)[/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url]

Scudo
Güle güle aşındırın dişlinizi kazasız belasız.

Eline sağlık ustam sayende bir şey daha öğrendim :) , ben de bir gün dişli aşındıracak kadar bisikilet sürersem :)

doğru soyadımda usta. :) uzun yıllar kazasız belasız sürüşler :)

Hayırlı olsun,
Zincir ve dişilinin birbirine alışması diye birşeyler okumuştum bir ara.
Şimdi zincir ve küçük dişli eski, büyük dişli yeni olunca nasıl olacak bakalım.

çok doğru şimdi bu durumu merak ediyorum umarım başka değişiklik yapmama gerek kalmaz :)

Biz de aşındırsak, biz de değiştirsek. İmrenerek okudum, elinize sağlık. Bisiklet konusunda bu yetkinlik hayran olduğum bir şey.

Yenisinide güle güle eskitin :) Büyük dişliyi merlincycles'den mi aldınız ?

Çok faydalı paylaşım teşekkürler :)

Jantlarınız ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
-Ne zamandır kullanıyorsunuz?
-Memnun musunuz?
-Sizce zayıf/güçlü yanları neler?
-Önerir misiniz?

Teşekkürler :) Jantlar mavic rsys dir onlarda 3 yılda 13000 km oldu memnunum tavsiye ederim. Hafif ve akıcıdır karbon telli olmasına rağmen dayanıklıdır ve akortu çok kolaydır ancak bir defa mazgala sert girdikten sonra arka akortu biraz daha çabuk bozuluyor.

evet 2011 olması lazım forumdan almıştım 650 km deyken iyi çıktılar.

istanbul bike&outdoor 4bin lira istiyor sıfırına :hihi:

(link)

https://i.hizliresim.com/8gNlLW.png

:) yokuşlar için tasarlanmışlar aslında yarışçılar için.. pahalı tabi sıfırı.

Güzel paylaşım, teşekkürler. Aldığınız linki de ekleyebilir misiniz. İleride lazım olacak gibi. :D

13 Bin Km'de Acaba Yüsek Hızda Sürdüğünüz için mi yıprandı...Benim Mtb'de ki Aynakol 22.000 km ye yaklaştı...3.Zincir ve Rubleyi Kullanıyorum Aynakol Aynı...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri