Scudo Sports

1250 tl bütcem var

:) ya sen bana kron u satmaya çalışıyorsun ama ben daha değişik bir bisiklet istiyorum

Scudo
@Onur1

O sitedeki fiyatlar sterlin olarak yazılı, ilk linkte verdiğin bisiklet 691,24 € yapıyor dikkatli incelerseniz... Sitenin sağ üst bölümünden para birimlerine bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Onur1
@Onur1

Öyle bir derdim yok,"başka tarz düşünüyorum" dediğiniz zaman kapattım ben o konuyu zaten sorun değil hiç :)
Bisiklet seçimine bakış açınızı anlamaya çalışıyorum işin aslı

• Beğen
@Alp Aksoy

Morelim bozuldu şimdi simgelri benziyor o 1300 tl zannetiğim bisiklet 1800 çıktı

@Mutlu Köksal

şu anda belli bir tarzım yok gibi bazı bisikletlere bakınca çok güzel gibi geliyor. bundan 6 ay önce kron xc250 çok beğenmiştim o an gidip alasım gelmişti ama görünüşten daha fazla önemli şeylervar biraz düşününce kron un benim için gereksiz olan donanımıları var itiyaçım olan parçalara sahip değil ben şehirde kullanıcam bunu duyan herkes şehir bisikleti al diyor ama ben kışın zorlu hava şartlarında kulanıcam onun için şuan yazın hızlı kışın da dayanıklı bir bisiklet istiyorum fren sistemi pek iyi olmıyan ama vites sistemi çok iyi olup kilitli pedala sahip bir bisiklet arıyorum

Sana neden KRON'u satayım git işine Allah aşkına. Bisikletimi zorla alınteriyle aldım ve daha 13 yaşındayım. Sadece bir öneri.

@Onur1

Dostum kışın kullanacağım diyorsun.Fren sistemi çok iyi olmayan bir şey diyorsun.Yazın hızlı kışın sağlam diyorsun.Senin istediğin biraz transformers misali bir şet oldu :) Hidrolik disk frenli bir hybrid bisiklet alırsanız bir ömür rahat edersiniz.Kışın sağlam binersiniz.Yolda hız yaparsınız.Dağda da rahat rahat gidersiniz.Alacağınız hybrid bisiklet pamuktan yapılmıyor emin olun her koşula dayanıklı olarak üretiliyorlar.

• Beğen
@Lütfü Ekşioğlu

hybrid bisikletler ince tekerlekli diğilmi? rahat olurmu ki bir de frene vitesten daha çok önem veriliyor ben vitesin iyi olmasını istiyorum

http://dfp2hfrf3mn0u.cloudfront.net/221/221832_14787_png_raw_1.jpg

Kadro : Sportster Alloy 6061 D.B., Integrated headtube, Scott urban kit ready
Maşa : Suntour NEX 4610 V4 HLO, Lockout Susp.fork 1 1/8, 63mm travel, Integr. 700C
Arka Vites : Shimano Deore, RD-M592, Shadow Type, 27 Speed
Ön Vites : Shimano Alivio, FD-M430, 34.9mm
Vites Kolları : Shimano Alivio, SL-M430, R-fire plus 2
Fren Kolları : Shimano BL-M 445 Disc
Fren : vShimano BR-M446 Disc, Hydr. Disc
Zincir : KMC X9
Ayna Kol : Shimano FC-M431-8, 48x36x26 w CG
Orta Mil : Shimano BB-ES-25
Pedal : Wellgo C 128
Jantlar : Araya DS-700 Disc, black, 32H
Lastikler : Schwalbe Smart Sam, 700x35C
Furş : Ritchey OE Logic Zero, semi integrated
Sele Borusu : Scott Comp, 31.6mm
Sele : Scott Sportster
Arka Hazne : Shimano FH-RM35 CL
Ön Hazne : Scott Disc Team CL
Ağırlık : 13.40 kg / 29.52 lbs
Gidon : Scott Sportster OS 600mm, 9° bend
Gidon Boğazı : Scott Comp, JD-ST57 A, 31.8mm
Jant Telleri : Stainless black, 14G, 2mm
Arka Dişli : Shimano CS-HG20-9, 11-32 T

Böyle bir bisiklette en az 200 tl fren lere gidiyor bunun yerine daha iyi vites sistemine sahip olan bir bisiklet arıyorum

jamis bisikletleri var.ulkemizde bayiligini goremedim.tarzına gidicek bisiklet.

• Beğen
http://www.bianchi.com.tr/images/urunresim/2012/medium/DAG-29-ADX-2700.jpg

http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=2&urunid=230

Bunasıl

peugeout mtblerde tasarim gayet guzel.spor magazasinda gormustum.fakat donanım o butceye gore sram x4-x5 set mtblerde cok iyi.salcona da var.tasarımda gayet iyi.kron marka konfor ve sürüş keyfi acisindan cok iyi.kalin tekerle bile asfaltta slim teker degistirmedigim model.jamis bisiklet guzel tarz bisiklet fakat ulkemizde bayisini goremedim.tarz istiyorsan yine gt-cannondale-merida-marin-scott.hocam su bisikleti kacirma gayet rijit.özel matematiksel tasarim var.donanım olarakta tatmin edicim.özelligi cok.parasına gore mtbde bayag hafif sayilir.butcede. (link) incele istersen.

• Beğen
(link) kusura bakmayın. internet dondugu icin sayfada birden fazla yazim gitmis.

jamis bisiklet çok uzaktan geliyor galiba o yüzden fiyatları pahılıdır cannondale çok sevdiğim bir markadır

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/4469_2569_l.jpg

(link)

Bunasıl

Ama bunlarda vitese önem vermiyor:Skull-175

Dostum o zaman v frenli alacakın. Ben senin ne istediğini anlamadım ki.Düz yolda hızlı diyorsun.Kışın sağlam diyorsun.Hidrolik disk fren istemiyorsun.Donanımı iyi olsun istiyorsun.
İlk olarak o resimli attığın scott hybrid bisikletin lastiği ince değil.Senin incelikten ne anladığını bilmiyorum.700c35 lastik var.Yazın gidersin 700c25 lastik takarsın.Yol bisikleti gibi hızlı gidersin.Kışın 700x37 dişli takarsın olur sana normal lastik.Vites sisteminde senin iyi dediğinide anlamıyorum.Alivio deore 9 lu sistem karışım var vitese kötü diyorsun.Ben geçen sene tourney sistemle 3 ayda 1000km yaptım.Buna ağır şartlar da dahil.Vites bana bir kere dahi sıkıntı çıkarmadı.Sen bu şekilde istediğini bulamassın.O zaman daha fazla para biriktirip bisiklet toplayacaksın...

@Lütfü Ekşioğlu

Benim biraz daha araştırma yapmamlazım internetten Bisiklet topladım 1700 tl tuttu:Skull-175

Geri