700 gram ek ağırlık taşımayı göze alıp, bunun yanında 2 ay hiç el sürmeden kullanmak isterseniz bir sistem mevcut. Kendim kullanıyorum gayet de memnunum. Ford araçlarındaki dadat kornadan aldım(çifti 8TL-15TL arası). En ufaktan bir büyük boy olan 12Volt 1.3Amper'lik bakım gerektirmez kuru akü alıp sistemi bas bırak butonuyla birleştirdim. Kornalardan sadece ince sesli olanını suluk kısmına korna kotusu içinden çıkan metal aparatla kolayca monte ettim(sanki bisiklet için üretmişler). Kuru aküyü de şeffaf bir naylona sarıp kadro üst borusu altına yerleşen üçgen çantanın içine koyup monte ettim. Kabloları da yönlendirme ve sıkıştırıcılarla gidondan sol elcik sağ yanına buton gelecek şekilde monte ettim. Sonuç, istenmeyen hareket yapan sürücüleri ve yayaları uyarmak için çekinmeden kullanabileceğiniz bir sistem. 2 ayda bir 2 saatliğine şarj ederek kullanabilirsiniz. Tek olumsuz tarafı dediğim ağırlık kısmı. Uzun turlara, performans koşularına çıkmıyor genelde şehir içinde trafikte kullanıyorsanız bence düşünülebilir bir rakam. Sistemin çanta hariç toplam maliyeti 30-35TL arası...