Scudo Sports

1200 tl ile başlangıç

Ozby

Üye
Tepki
16
İsim
Rıdvan
Bisiklet
Carraro
Selamlar herkese, yol bisikleti deneyimi olmayan biriyim, bu yüzden başlangıç için düşük seviyeli kendime göre bir bisiklet arıyorum. Ufak bir gezintiden sonra iki bisiklete kadar indirdim seçeneklerimi: Whistle Modoc Sora ve Carraro cr-race 012 arasında kaldım. Önerisi ya da tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum. Fiyat olarak üst sınırım 1400 tl civarıdır.

Scudo
@Ozby
Şu modele bakabilirsiniz başlangıç için uygun;
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozby
Bulunduğunuz yerde Decathlon mağazası mevcutsa @Berke K. 'nın önerdiği Triban 500 bu bütçelerde en iyi başlangıç modellerinden biri. Özellikle de servis desteği konusunda içiniz rahat eder.

Ayrıca şu sıralar Kliksa'da kampanyası olan Salcano XRS040 düşünülebilir. Evet servis problemi mevcut, lakin biraz tecrübeniz ve el beceriniz varsa bakımını rahatlıkla siz de yapabilirsiniz.

• Beğen
Ben de sizin gibi Araştırmalar yapıp sedona 610 aldım, bakmadıysanız göz atın derim. Servis Hizmetleri Çok iyi ayrıca

• Beğen
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Söylediklerinizi araştırmaktayım şuan.

Bende bu civarda 1200 tl gibi bir fiyata 54 kadro (170 boyum var uzamaktayım ama sorun olur mu) yol bisikleti arıyorum önceden bolca mtb kullandım. Mosso ile triban 500 arasında kaldım tribanın çelik maşası mossonunda lastikleri sıkıntılı gibime geliyor ama bi türlü karar veremedim. Başka öneriniz veya bu bisikletler hakkında bilginiz varsa benimle paylaşmanıza sevinirim.:)

Triban 3'ün maşası çeliktir Burak

@Burak Kuruoğlu Benim bildiğim sitesinde çelik maşa diyor ancak denediğimde öyle garip bir ağırlık hissetmedim belkide mtbden sonra hafif gelmiştir ama anlayamadım bi türlü alüminyum maşalı olanlara ağırlık olarak yakın görünüyo oysaki

Sizce bu ağırlık normal mi yoksa fazla mı ağır soğutur mu yol bisikletinden?(yol bisikletinde yeniyim sorularım saçmaysa kusruma bakmayınız.):)

@Uğur S. ''Mosso ile triban 500 arasında kaldım tribanın çelik maşası mossonunda lastikleri sıkıntılı gibime geliyor ama bi türlü karar veremedim'' burda triban 3 demiyo yalnız ben ona istinaden öyle dedim

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Ozby Modoc önerimdir. kadrolar hemen hemen denk. modocun vites seti ve jantları daha iyi olacaktır

carraro cr 012nin vites sistemi gerçekten kötü görünüyor. shimano tourney gibi bişey (A070 olarak yazmışlar) 2x7 vites. ne gidon boğazının ne sele borusunun markası belli. hiçbir bilgi yok.

kesinlikle modoc bu iki kıyaslama arasından

Seçeneklerimi arttırdım:) birde batus legend claris var ama bütçemi zorlayacak gibi ayrıca bu markayı bileniniz var mıdır arkadaşlar önceden hiç duymadım.Artıları eksileri nedir bu bisikletlerin?

Ayrıca whistle modoc modelinide araştırdım ancak pek bir bilgiye ulaşamadım vites sistemi sanki eski model st3400 diyor.

Geri