Scudo Sports

120 ytl lik toplama bmx!!

forumda degil,hayatta saygi gor ve goster.adap ta ailenin iceresinde kalsin.
eyvalah

Scudo
Selam. Bisikletiniz verdiginiz paraya göre hoş ama bmx diyemeyiz. Bu bisikletin üzerinde dengeye yönelik hareketler çalışın, çok zorlamayın, para biriktirip daha iyi bi bisiklet alın derim.

Bu bisiklet içinse ilk olarak o yan ayaklıktan kurtulun dicem :) İyi sürüşler

Beluga bu mesajım sana (herkez duysun):
Ben sana herkeszi dışlıyorsun diye begenmedim mesjı attım Sende bana attın ama seninki gereksiz bir mesajdı. Şununda unutma burası bir forum ve seviyesi yüksek olanların sözü geçer puanı -lerde olanın değil benim bu lafıma forumdakiler ne der bilmem ama benim bu lafım sana ..!!!

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
@krm.bmx

anladim..kendimi duzeltecegim..iyi olacagim..

:D ))))))))

@Beluga

candede abimi sahsen ben çok severim güzel ve nazik anlatımıyla forumun kaliteli üyelirinden çok seviyeli bir insan tartışmaya gerek yok zaten ;) ;) ;) ;)

bu arada bisikletin ilk başlangıç için fena değil daha ilerttiğin zaman daha iyi bir şey alırsın iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: candede
Sormayın kimisi daha duzelmedi alısacagız :) Aile ortamında oldugumumuzu bilmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: bedo
Çok güzel bisikletin var,ileride daha iyileri olur inşallah.

Tebrik ederim seni,güle güle kullan kazasız belasız.....

@doc

Gyrolar 50 ytl den baslıyor ama fren cok onemli yani..

arkadaslar bisikletin direksiyonu, selesi, jantları(ön-arka göbek), lastikleri, pegleri,bide aynakolun ordaki göbek değişti(rulmanlı) frenler takıldı ve bisiklet beyaza boyandı(ben boyadm) nasıl olmş?? Şahsen ben cok begendim. tüm hepsini izmir-karsıyakada seda bisiklette yaptrdım ve yaklaşık 150 ytl ye mal oldu. Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

• Beğen
Tepkiler: krm.bmx
bmx i ucuza kapatmışsın ama resimde yanlış görmediysem gyro yok gyrosuz bmx olmaz en kısa zamanda taktır.

O gidon ne abi ole ya. Supurge gibi yerlere indirmissin ortala onu. O kadronun acıları cok kotu abi sen yeni kadro aramaya koyul..

Kadronun açıları güzel değil. Bazı parçalar hoşuma gitti.

gyro die bas bas bağırıyo :D zewk almaya bak.... becerirsen daha iyilerini alırsın ;)

eline sağlık güzel olmuş yakında beraber turlayacaz senle :)

bence gyro başlangıç için gereksiz,ilk önce temel hareketleri öğrendikten sonra gyro al.şu an ki haliyle gidonu normal hale getir,kadro uygunsa gidon boğazını değiştir,pedalları kesinlikle değiştir,hareket için olan geniş pedalları kullan ve en önemlisi de kadroyu biranönce değiştirmeye bak!;) güle güle kullan

açıklaması zor,yeni kadroya geçtiğinde anlarsın ama şöyle açıklayım,eğer bunnyhop yapmayı biliyosan,normal piyasa malı bir bisikletin selesini indirip, bunny yapmayı dene anlarsın.
bile birisi anlatsın yaa anlatamadım:D

Geri